Elektricien Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Eindhoven? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 150+ elektriciens in Eindhoven en omgeving tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder elektricien klusje zo geregeld.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektriciens Eindhoven

Ben je op zoek naar een elektricien in Eindhoven, dan ben je bij klusplatform Zoofy aan het juiste adres! Er zijn maar liefst 150+ elektriciens beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien in Eindhoven beschikbaar om al je elektricienklussen professioneel en efficiënt uit te voeren.

150+ elektriciens in Eindhoven beschikbaar voor jou

De elektriciens in Eindhoven met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie.

Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de Zoofy app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Wat kost een Elektricien in Eindhoven?

Benieuwd naar kosten voor elektricien Eindhoven. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Eindhoven door elektriciens worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in Eindhoven komt daarmee op 69 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer elektricien klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele elektricien in de omgeving van Eindhoven rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer elektricien Eindhoven klussen met vaste prijzen

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer elektricien klussen hebben een vaste prijs. Voor de exacte elektricien prijzen schiet je jouw klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan elektricien per uur.

Elektricien Tarieven Eindhoven Tarieven incl. BTW
Elektricien per uur v.a.€69/u
met spoed v.a.€90/u
servicekosten v.a.€24,95
optionele garantie v.a.€4,95

Top 5 klussen elektriciens in Eindhoven

Als het gaat om elektrische klussen in Eindhoven, zijn er tal van situaties waarin je de hulp van een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top vijf elektrische klussen in Eindhoven voor je op een rijtje gezet, waarbij het altijd verstandig is om een elektricien in te schakelen:

 1. Elektricien per uur: Heb je behoefte aan flexibele elektrische ondersteuning? Onze ervaren elektriciens staan klaar om jouw elektrische problemen aan te pakken, of het nu gaat om installatie, reparatie of advies. 

 2. Elektrisch apparaat aansluiten of vervangen: Van nieuwe gadgets tot huishoudelijke apparaten, onze elektriciens zorgen voor een veilige en efficiënte aansluiting of vervanging. Geniet snel weer van jouw technologische gemakken!  

 3. Kookplaat aansluiten: Ga voor gastronomisch gemak met een professionele kookplaat aansluiting. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat jij zorgeloos kunt koken. 

 4. Perilex stekker aansluiten: Voor de veeleisende elektrische apparaten zoals inductiekookplaten is een Perilex aansluiting essentieel. Laat onze vakmensen je helpen met een veilige en correcte installatie. 

 5. Kortsluiting oplossen: Kortsluiting kan een serieuze bron van zorgen zijn, maar geen zorgen, onze elektriciens staan paraat om snel de oorzaak te vinden en deze veilig te verhelpen. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit! 

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het inschakelen van een professionele elektricien in Eindhoven is altijd verstandig en snel geregeld via Zoofy. Laat jouw elektrische klussen met vertrouwen over aan onze bekwame elektriciens in Eindhoven. Bij Zoofy begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie bij elektrisch werk, en we zijn er om jou te helpen. Kies jouw gewenste service en geniet van probleemloze elektrische oplossingen in Eindhoven! 💡🔌

De Wijken en Omliggende Dorpen van Eindhoven

Eindhoven, de bruisende stad in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn innovatie, technologie en natuurlijk, de gloeilamp. Maar zelfs in deze stad van licht hebben we af en toe wat professionele hulp nodig om onze elektrische problemen op te lossen.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, het repareren van een stopcontact of het uitvoeren van grootschalige elektrische renovaties, een betrouwbare elektricien is van onschatbare waarde. In dit uitgebreide artikel duiken we diep in de wereld van elektricienwerk in Eindhoven.

We zullen de diverse wijken en omliggende dorpen van Eindhoven verkennen en de verschillende soorten elektraklussen behandelen die u kunt tegenkomen. Zoofy.nl staat klaar om u te helpen bij al uw elektrische behoeften in Eindhoven, en we zullen u laten zien hoe u eenvoudig een elektricien via ons platform kunt boeken.

Eindhoven is een stad met veel gezichten en diverse buurten. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken en elektrische behoeften. Laten we eens kijken naar enkele van de meest opvallende gebieden en dorpen in en rond Eindhoven:

1. Centrum

Het bruisende stadscentrum van Eindhoven heeft een mix van historische gebouwen en moderne architectuur. Hier vindt u tal van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Elektricienwerk in het centrum kan variëren van het upgraden van oude elektrische systemen in historische gebouwen tot het installeren van moderne verlichting in nieuwe appartementen.

2. Strijp

Strijp staat bekend om zijn industriële verleden en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een creatieve hub. Veel voormalige fabrieksgebouwen zijn omgebouwd tot lofts en werkruimtes. Elektriciens in Strijp worden vaak ingeschakeld voor het aanleggen van elektrische infrastructuur in deze herbestemde gebouwen.

3. Woensel

Woensel is een diverse wijk met veel verschillende soorten woningen. Hier zijn elektriciens vaak betrokken bij standaardklussen zoals het vervangen van stopcontacten, het repareren van schakelaars en het uitvoeren van periodiek onderhoud aan elektrische systemen.

4. Gestel

Gestel is een groenere wijk met veel parken en open ruimtes. Elektriciens worden hier vaak ingeschakeld voor het installeren van buitenverlichting, tuinverlichting en het aanleggen van elektrische systemen voor zwembaden en jacuzzi's.

5. Veldhoven

Dit naburige dorp staat bekend om zijn hightech bedrijventerrein en heeft een groeiende gemeenschap. Elektriciens in Veldhoven worden vaak ingeschakeld voor commerciële elektrische projecten, zoals het bekabelen van kantoorruimtes en het onderhouden van industriële machines.

6. Nuenen

Nuenen, een pittoresk dorp ten noordoosten van Eindhoven, heeft veel historische huizen. Elektriciens hier zijn gespecialiseerd in het upgraden van elektrische systemen in oude boerderijen en herenhuizen, waarbij moderne voorzieningen worden toegevoegd zonder afbreuk te doen aan de charme van het verleden.

Nu we een idee hebben van de diverse gebieden in en rond Eindhoven, laten we eens kijken naar de verschillende soorten elektraklussen die u kunt tegenkomen.

Soorten Elektricien klussen in Eindhoven

Elektricien klussen kan variëren van klein onderhoud tot grootschalige projecten. Hier zijn enkele veelvoorkomende elektricien klussen die elektriciens in Eindhoven uitvoeren:

1. Stopcontacten en Schakelaars

Het vervangen of repareren van stopcontacten en schakelaars is een veelvoorkomende klus. Verouderde stopcontacten kunnen gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om ze regelmatig te laten controleren en indien nodig te vervangen door een elektricien in Eindhoven.

2. Verlichting Installatie en Reparatie

Of je nu nieuwe verlichting wilt installeren, jouw huidige verlichting wilt upgraden naar energiezuinige LED's of problemen heeft met knipperende lampen, een elektricien in Eindhoven kan je helpen bij al jouw verlichtingsbehoeften.

3. Elektrische Paneel Upgrade

Als jouw huis een verouderd elektrisch paneel heeft, kan het tijd zijn voor een upgrade. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent om nieuwe apparaten toe te voegen of uw huis te renoveren. Een Elektricien in Eindhoven heeft de juiste kennis en tools om jouw paneel te vernieuwen.

4. Elektrische Inspecties en Onderhoud

Periodieke elektrische inspecties door een elektricien in Eindhoven zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw elektrische systemen veilig en up-to-date zijn. Elektriciens in Eindhoven kunnen ook onderhoud uitvoeren om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen.

5. Elektrische Renovaties

Bij het renoveren van jouw huis is elektrisch werk vaak nodig. Dit omvat het verplaatsen van stopcontacten, het toevoegen van nieuwe circuits en het upgraden van bedrading om aan de moderne eisen te voldoen. Een elektricien in Eindhoven kan je helpen bij al jouw elektrische renovaties.

6. Noodreparaties

Soms doen zich onverwachte elektrische noodsituaties voor, zoals kortsluitingen of stroomstoringen. In dergelijke gevallen is het essentieel om snel een elektricien in Eindhoven te hebben om het probleem op te lossen. Dan wil je natuurlijk geen gedoe met vele belletjes. Bij zoofy weet je binnen 20 tot 60 minuten  of er een vakman beschikbaar is.

Elektricien spoed Eindhoven

Sta je voor een noodsituatie waarbij je onmiddellijk de hulp van een betrouwbare en professionele elektricien nodig hebt in Eindhoven? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een elektricien met spoed in Eindhoven. Of het nu gaat om een stroomstoring, kortsluiting of een andere dringende elektrische storing, Zoofy staat klaar om je te helpen. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor dezelfde dag en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 73% van de aanvragen voor spoedklussen in Eindhoven binnen 20 minuten gematcht worden aan een beschikbare elektricien. Dat betekent dat je in no-time geholpen bent met je elektrische noodsituatie. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Eindhoven in te voeren en het type elektra klus te selecteren waarvoor je een elektricien met spoed nodig hebt. Zoofy doet de rest.

Hoe Zoofy.nl Jou Kan Helpen met een elektricien in Eindhoven

Nu je begrijpt welke elektraklussen je kan tegenkomen in Eindhoven en zijn omliggende dorpen, vraag je je misschien af hoe je snel en betrouwbaar een elektricien kunt vinden. Zoofy.nl is het antwoord.

Zoofy.nl is een online platform dat het vinden en boeken van vakmensen, waaronder elektriciens, eenvoudig maakt. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Zoofy.nl:

 • Snelheid: Via Zoofy.nl kun je binnen enkele minuten een elektricien vinden en boeken. Geen gedoe met lange telefoongesprekken of het wachten op offertes.

 • Betrouwbaarheid: Alle professionals op Zoofy.nl zijn gescreend en geverifieerd, zodat je kan vertrouwen op de kwaliteit van hun werk.

 • Transparantie: Je krijgt direct inzicht in de tarieven van verschillende elektriciens, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw budget past.

 • Gemak: Met Zoofy.nl kun je elektriciens boeken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, 24/7.

 • Garantie: Zoofy.nl biedt een tevredenheidsgarantie, zodat je met een gerust hart uw elektricienwerk kunt laten uitvoeren.

Elektricien Eindhoven boek je snel en veilig via Zoofy

Of je nu in het bruisende centrum van Eindhoven woont, in een historisch huis in Nuenen of in een modern appartement in Strijp, elektricienwerk is onvermijdelijk. Het is essentieel om een betrouwbare professional te vinden om ervoor te zorgen dat uw elektrische systemen veilig en efficiënt werken.

Zoofy.nl staat voor je klaar om je te helpen bij al jouw elektrische behoeften in Eindhoven en omgeving. Met een breed scala aan gekwalificeerde elektriciens en een eenvoudig boekingsproces is Zoofy.nl jouw partner voor al jouw elektricienwerk.

Wacht niet tot er zich een elektrisch probleem voordoet. Bezoek nu Zoofy.nl en boek vandaag nog een elektricien in Eindhoven. Wij staan paraat om jouw elektrische uitdagingen aan te gaan, ongeacht waar in deze prachtige stad jij je bevindt. Jouw tevredenheid en veiligheid zijn onze prioriteit.

Eenvoudige & veilige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de elektricien ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de elektricien of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van de vele elektricien klussen:

Stoppenkast plaatsen
Verlichting aanleggen
Kabel doortrekken
Bekijk de top 9 beste elektriciens in Eindhoven

4,89/5 - 9 reviews

Klus Service Eindhoven Robert van Gerwen elektricien

4,89/5 - 9 reviews

Eindhoven
9 klussen uitgevoerd
We hadden een goed contact vooraf. Wat ik wilde heeft hij perfect uitgevoerd. Top.

Boek een elektricien

4,67/5 - 3 reviews

Bogaerts Elektra Beheer Carlos Bogaerts elektricien

4,67/5 - 3 reviews

Eindhoven
3 klussen uitgevoerd
hotelschakelaar , kortsluiting , lichtsensor
De klus is geklaard en van goed advies voorzien, fijne ervaring

Boek een elektricien

4,85/5 - 54 reviews

Absoluut Goed Ferry Bakker elektricien

4,85/5 - 54 reviews

Eindhoven
54 klussen uitgevoerd
ja hoor

Boek een elektricien

4,94/5 - 16 reviews

DeMercado Klusbedrijf Delon DeMercado elektricien

4,94/5 - 16 reviews

Eindhoven
16 klussen uitgevoerd
Zeer tevreden en een aardige kerel.

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

Klerks Elektrotechniek Dwayne Klerks elektricien

5/5 - 1 reviews

Eindhoven
1 klussen uitgevoerd
Dwayne kwam binnen om de klus te inventariseren, maar omdat het niet ingewikkeld was bood hij aan om meteen aan de slag te gaan. Hij beantwoordde geduldig al mijn vragen en samen puzzelden we de plafondventilator in elkaar. Dwayne werkte snel en degelijk.

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Eindhoven

Elektricien Eindhoven gezocht (met spoed)?

Onze elektriciens in Eindhoven zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een extra stopcontact in de meterkast wilt laten plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Eindhoven zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele elektricien voor al je elektra klussen.

Alle klussen
3 fase groepenkast plaatsen
252 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3501 elektriciens in jouw regio
Aardpen slaan
456 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4466 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar aansluiten
312 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4111 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar repareren
660 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4110 elektriciens in jouw regio
Alarm installeren
12 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4548 elektriciens in jouw regio
Armatuur monteren
276 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4580 elektriciens in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af