Regel nu jouw elektricien

Elektrisch snoer verlengen

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1563 elektriciens in jouw regio

Verschillende elektrische draden verbinden noem je in vaktermen ook wel ‘lassen’. Het kan op verschillende manier. Bijvoorbeeld met een kroonsteen, lasdop of lasklem. Geen zin om het zelf te doen? Omschrijf wat er moet gebeuren en maak een afspraak met een elektricien in de buurt.

Regel nu jouw elektricien
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektrisch snoer verlengen via Zoofy

Na een werkdag kom je thuis en bedenkt je fijn een film te gaan kijken met je nieuwe beamer. Dan blijkt dat het elektrisch snoer van je beamer te kort is. Balen zeg! Gelukkig helpen de vakmannen van Zoofy.nl je graag met al je klussen in en om het huis. Bel ons even op voor een afspraak of boek zelf makkelijk een een voordelige vakman via de website Zoofy.nl. Wij rekenen geen voorrijkosten en de btw is al in het tarief meegerekend. Op onze website kun je dus meteen zien waar je aan toe bent.Ben je zelf ook handig? Je kunt er dan voor kiezen zelf het snoer te verlengen met een verlengkabel. Je kan er zelf heel makkelijk een verlengsnoer aan zetten door middel van het plaatsen van een kroonsteentje. Dit is echter niet echt veilig, omdat het bijvoorbeeld brandgevaarlijk kan zijn. Je kan er ook voor kiezen om een snoerdimmer tussen te zetten, daarnaast bestaan er koppeldoosjes waar een kroonsteen in zit. Nog een mogelijkheid is om het hele snoer te vervangen voor een langer exemplaar, van stekker tot aansluiting. Een vakman kan je hierbij ook voorlichten wat de beste keuze is.

Waarom een elektrische kabel verlengen

Nog een goede reden om een kabel te verlengen is bijvoorbeeld bij de afzuigkap. Als de kabel namelijk net te kort is moet er anders een nieuw stopcontact worden aangelegd. Dit is simpel te voorkomen door het monteren van een adereindhuls tussen de twee snoeren. Adereindhulsjes zijn speciaal gemaakte koperen busje die je om een gestript snoer doet en dan vast knelt met een speciale of combinatietang. Met een Adereindhuls voorkom je dat de dunne draadje kapot gedraaid worden in de kroonsteen. Dit kan je ook laten doen door de elektriciens die op Zoofy vermeld staan.

Waarom via Zoofy een elektricien vinden

Wanneer je kiest om zelf de klus in te boeken ga je naar Zoofy.nl. Hier kies je je klus waarna je je postcode kunt invullen. Zo zie je meteen welke vakmannen er in jouw buurt actief zijn. Als je kiest voor een klus met spoed komt er vandaag nog een vakman bij je langs. Je kunt er ook voor kiezen om de klus op een andere dag in te plannen. Ben je niet zo digitaal aangelegd? Wij kunnen ook telefonisch een afspraak voor je inboeken.

De vakmannen van Zoofy.nl zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ook kun je in de reviews zien hoe klanten deze vakman eerder heeft beoordeeld op zijn vakkundigheid. Als er een vakman voor je is geselecteerd komt hij of zij naar je toe. Je weet ook meteen of de juiste vakman voor de deur staat omdat je op onze website ook de foto's kunt vinden van de vakmannen.

Als de klus is afgehandeld betaal je de kosten voor de klus. Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt de digitale factuur afwachten zodat je met iDeal kan betalen. Als je liever contant betaald kan dat ook. De meeste vakmannen hebben ook een mobiel pinapparaat bij zich. Na betaling ontvangt je de factuur per email.

Via onze website Zoofy.nl zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Natuurlijk kun je ons ook even bellen of mailen als je vragen hebt. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via Whatsapp. Ook kun je naast het snoer verlengen ook bijvoorbeeld een schakelaar installeren.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach