Aarding aanleggen

Vanaf 99

5 recensies

Sinds de jaren ’70 is een aardpen verplicht om te hebben. Goede aarding in de meterkast zorgt ervoor dat in geval van nood de stroom de aarde in wordt geleid. Ontbreek een pen, dan moet je er alsnog een laten slaan. Maak daarvoor een afspraak met een elektricien in de buurt.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Aarding aanleggen

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze Elektriciëns die gewerkt hebben aan Aarding aanleggen

Aarding aanleggen wordt gemiddeld beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 5 recensies

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Binnen een paar uur perfect geholpen door Ruud. De oorzaak was snel gevonden. De lekkage zat onder de vloer, maar zelfs het laminaat kon worden teruggelegd alsof er nooit een lekkage geweest was.

Een klant
dinsdag 9 oktober 2018

Prima vakman, werkt snel en netjes, is vriendelijk en denkt mee.

Een klant
zaterdag 22 september 2018

Goed advies, kennis van zaken. Ook nog eens een aardige vent. Top! Zou hem inhuren...

Een klant
woensdag 29 augustus 2018

Prima vakman, goede manieren, correct en netjes het werk uitgevoerd.

Een klant
vrijdag 17 augustus 2018

uitstekende vakman en vriendelijk , zeer positief !!!

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Aarding aanleggen

Het is van belang dat u de aanleg van uw aarding met regelmaat laat controleren. Het valt namelijk niet snel op wanneer deze aanleg niet goed is of versleten is. U kunt dan ook uw aarding laten controleren door een van onze vakkundige elektriciens. Dit kan al vanaf 60,- per uur. Voor dit tarief komt een vakkundige vakman uw aarding controleren en lost hij mogelijke defecten direct op. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties zoals brand. Het kan ook zo zijn dat u nog aarding moet laten aanleggen. Ook hier komen onze elektriciens u graag bij helpen.

Maar waarom is het van belang dat u een aarding laat aanleggen? Aarding voorkomt dat apparaten onder stroom komen te staan door aardsluiting. Uw apparaat kan onder stroom komen te staan wanneer uw toestel een metalen behuizing heeft. Wanneer deze metalen behuizing in contact komt met de toevoerleiding van uw stroom dan kan zo'n probleem ontstaan. In dit soort apparaten zit uiteraard wel een isolatie die dit kan voorkomen, maar dit kan slijten of losschieten waardoor u toch een probleem kan krijgen. Meestal stroomt de elektriciteit dan weg naar de aarde, waardoor het apparaat dat u juist nodig heeft niet meer onder stroom staat. Een ander gevaar is dat u wordt geëlektrocuteerd wanneer u in aanraking komt met het apparaat. 

Een aantal dingen waar u zelf op kunt letten om aardingssluiting te voorkomen:

  • Check even of u een aardlekschakelaar heeft in de meterkast. Zo niet, laat deze dan installeren door een van de betrouwbare en vakkundige vakmannen van Zoofy. Zij hebben ruime ervaring met de installatie van aardlekschakelaars.
  • Repareer uw elektrische installatie nooit zelf, dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Zoofy biedt voor elke elektra klus goede vakmannen aan. Deze vakmannen zijn gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Zo weet u altijd dat u een goede elektricien aan huis krijgt die gevaarlijke situaties voor u kan oplossen.
  • Laat uw apparaten regelmatige inspecteren, voornamelijk de apparaten waar water doorheen stroomt zoals uw afwasmachine. Door vocht kan een geleidende verbinding ontstaan die aardsluiting veroorzaakt.
  • Zorg ervoor dat u geen vocht bij uw elektrische apparaten in de buurt zet, zoals een vaas met water.

Soms is het nodig om een nieuwe aardpen te slaan. Of een oude te vervangen voor een diepere met een hogere waarde. Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland die aardpennen mogen slaan. Er zijn een aantal gespecialiseerde bedrijven in Nederland. We adviseren je om niet zelf een aardpen te slaan.

Afhankelijk van de lokale weerstand van de grond waar je woont hoeft een aardpen maar 1 meter tot soms wel meer dan 10 meter diep worden geslagen. Een pen 1 meter de grond in slaan is nog wel mogelijk, maar op een gegeven moment lukt dat niet meer met huis tuin en keukenspullen. 

Via Zoofy plan je heel gemakkelijk, goedkoop en snel een afspraak in met een elektricien die aarding voor u kunt aanleggen. De vakmannen van Zoofy voeren de klus professioneel uit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Via onze website kunt u de postcode invoeren, de klus 'aarding aanleggen' aanklikken en een dag en tijdsvak naar uw voorkeur aangeven. Zo hoeft heeft u direct inzagen in de prijs en kunt u zelf aangeven wanneer het u uitkomt een vakman langs te krijgen. Omdat je altijd wordt geholpen door een vakman in de buurt betaal je nooit voorrijkosten. Heb je nou met spoed een vakman nodig om uw aarding te controleren of deze aan te leggen dan kunnen we u al binnen 20 minuten helpen aan een goede vakman die dezelfde dag nog langs zal komen. 

Wanneer de klus naar tevredenheid is uitgevoerd kunt u zelf kiezen hoe u wilt betalen. Dit kan direct contant worden afgerekend, met pinautomaat worden betaald of achteraf via Ideal worden voldaan.