Elektricien Alkmaar
11 recensies

Onze elektriciens in Alkmaar staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Alkmaar

Je vrienden komen gezellig een dagje bij je langs in Alkmaar. Ze zijn hier nog niet eerder geweest en je wilt natuurlijk een goede indruk van de stad achterlaten. Aangezien het als de Kaasstad bekend staat, heb je besloten om de kaasfondue klaar te zetten. Je vindt het fijn om de fondue van te voren even te testen, maar komt er al gauw achter dat je stopcontact niet meer werkt. Wanneer je de stekker gebruikt, slaan meteen de stoppen door. Dit was niet de planning en schakelt dus meteen zoofy.nl in, zodat je je vrienden niet teleurstelt en gewoon kunt kaasfonduen.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Alkmaar

De Elektriciens van Zoofy in Alkmaar werden beoordeeld als 4,9 van 5 sterren met meer dan 11 recensies

Wilma
zondag 17 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Vriendelijke man, heeft binnen het uur veel uitzoekwerk gedaan en uiteindelijk bleek het in de schuur te zijn. Heeft het daar gerepareerd. Me so happy!

Alfredo
woensdag 6 februari 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Uitstekend, hele goede communicatie vooraf, tijdens en achteraf, ons probleem was snel verholpen en je merkte aan alles dat Zouhair zijn vak verstaat!

Klaas
woensdag 5 december 2018, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Efficiënt adequaat! Euvel was snel opgelost. Prettig in de omgang.

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

Alkmaar en omgeving

Maak meteen een afspraak op onze site. Via de spoed button hebben wij binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die vandaag nog langs komt. Een van de door ons geselecteerde vakmannen uit Alkmaar, komt je dan meteen helpen. Wij rekenen trouwens geen voorrijkosten!

Heb je ook een klusje voor een elektricien van Zoofy, maar is er geen spoed bij nodig? Vul dan je postcode in en maak een afspraak met een van onze vakmannen. De tijd en datum mag je zelf aangeven. 


Alle tarieven van de elektriciens kun je online vinden. Deze prijzen zijn per uur. Mocht je graag eerst een offerte willen laten maken, is dit ook geen probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan weet je wat je kunt verwachten. Wanneer de vakman klaar is met de klus, kun je meteen afrekenen via iDeal.