Elektrapunt aanleggen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 292 Elektriciens bij jou in de buurt

Heb je behoefte aan meer stopcontacten in huis, dan heb je nieuwe elektrapunten nodig. Dit betekent vaak het doortrekken van leidingen, soms freeswerk, en het correct aansluiten van en stopcontact. Omschrijf je klus en maak direct een afspraak met een elektricien die komt helpen.

Nu regelen
27 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 225 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Elektriciens die gewerkt hebben aan Elektrapunt aanleggen

Elektrapunt aanleggen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 27 recensies

Tony uit Amsterdam
donderdag 11 juli 2019

Een zeer goede ervaring, Pieter was op tijd en heeft precies gedaan waar we om hadden gevraagd, netjes en binnen de afgesproken tijd, super!

Hans uit Spijk
dinsdag 9 juli 2019

De klus is geklaard. Vakman was keurig op tijd. Hij had de toegezonden foto's bestudeerd en kon direct aan de slag. Hij had alle materialen en gereedschap bij zich. Ze kwamen met twee en gingen direct aan de slag.

Leendert uit Almere
woensdag 22 mei 2019

Mohamed kan ik zeker aanbevelen.

John uit Papendrecht
donderdag 16 mei 2019

Prima vakman. Werkt erg rustig en netjes en volgens afspraak. Daarnaast denkt Roland met je mee. Bij een volgende klus zal ik zeker met hem contact opnemen!

Eveline uit Vlaardingen
woensdag 8 mei 2019

Alles vakkundig opgelost, met aandacht voor details.

Sander uit Oostzaan
dinsdag 9 april 2019

Snel, vakkundig en aardig

Marcel uit Maastricht
woensdag 19 december 2018

Vakkundig en snel geholpen!

Martin uit Groningen
zaterdag 8 december 2018

Is uitstekend bevallen! Deskundig en communicatief.

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Elektrapunt aanleggen

Een elektrapunt kan je helpen als je op sommige plaatsen in huis stroomvoorzieningen te kort komt. Het kan ook zijn dat je een elektrapunt buiten wilt hebben voor bijvoorbeeld verlichting of gereedschap dat op stroom werkt. Op een elektrapunt kun je bijvoorbeeld een stopcontact of een schakelaar voor verlichting plaatsen. Elektra aanleggen kun je het beste laten doen door een ervaren elektricien. Een elektricien van Zoofy komt je graag helpen bij het aanleggen van een elektrapunt. Je hebt binnen 30 seconden een vakman geregeld.

Het aanleggen van elektriciteit vergt veel kennis. Denk aan berekeningen met wattages, ampères en volt. Dit zijn allemaal zaken die van te voren berekend moeten worden. Deze gegevens zijn nodig om te weten hoeveel stroom er op het elektrapunt kan komen te staan. Teveel stroom op een elektrapunt kan voor problemen zorgen.

Wat doet de elektricien bij het aanleggen van een elektrapunt?

Om te beginnen zal de vakman ervoor zorgen dat hij niet onder stroom zal komen te staan. De elektriciteit zal dan ook afgesloten worden. Want met elektriciteit werken blijft link, ook voor een ervaren elektricien.

Nadat de elektriciteit is afgesloten en de locatie bepaald is waar het elektrapunt moet komen kan de elektricien aan de slag.

Bijna elk huis heeft een plaats waar alle elektriciteitsleidingen vandaan komen, een zogenoemde centraaldoos. Hier vandaan worden alle stopcontacten en verlichting van stroom voorzien. Is deze doos er niet? Dan is het verstandig om er een aan te laten leggen.

Er zijn veel regels voor het aanleggen van elektrapunten, stopcontacten enzovoorts. Zo gelde er regels voor de afstanden en plaatsen waar de elektricien elektra mag aanleggen. Op de juiste plaats zal het elektrapunt dan geplaatst worden. Als de elektricien het punt heeft aangelegd, kan hij de stroom aanleggen en dan kun jij gebruik maken van je nieuwe extra elektrapunt.

Elektriciens die bij ons zijn aangesloten hebben de ervaring en de kennis om jou goed te helpen bij het plaatsen van een elektrapunt. Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak met een elektricien. Een kleine tip: Zorg ervoor dat de apparaten gelijk verdeeld zijn over alle elektrapunten in huis. Zo voorkom je kortsluitingen waarmee je verder van huis bent.