Elektrapunt aanleggen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 485 Elektriciens bij jou in de buurt

Heb je behoefte aan meer stopcontacten in huis, dan heb je nieuwe elektrapunten nodig. Dit betekent vaak het doortrekken van leidingen, soms freeswerk, en het correct aansluiten van en stopcontact. Omschrijf je klus en maak direct een afspraak met een elektricien die komt helpen.

Nu regelen
34 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 264 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Elektrapunt aanleggen

Een elektrapunt kan je helpen als je op sommige plaatsen in huis stroomvoorzieningen te kort komt. Het kan ook zijn dat je een elektrapunt buiten wilt hebben voor bijvoorbeeld verlichting of gereedschap dat op stroom werkt. Op een elektrapunt kun je bijvoorbeeld een stopcontact of een schakelaar voor verlichting plaatsen. Elektra aanleggen kun je het beste laten doen door een ervaren elektricien. Een elektricien van Zoofy komt je graag helpen bij het aanleggen van een elektrapunt. Je hebt binnen 30 seconden een vakman geregeld.

Het aanleggen van elektriciteit vergt veel kennis. Denk aan berekeningen met wattages, ampères en volt. Dit zijn allemaal zaken die van te voren berekend moeten worden. Deze gegevens zijn nodig om te weten hoeveel stroom er op het elektrapunt kan komen te staan. Teveel stroom op een elektrapunt kan voor problemen zorgen.

Wat doet de elektricien bij het aanleggen van een elektrapunt?

Om te beginnen zal de vakman ervoor zorgen dat hij niet onder stroom zal komen te staan. De elektriciteit zal dan ook afgesloten worden. Want met elektriciteit werken blijft link, ook voor een ervaren elektricien.

Nadat de elektriciteit is afgesloten en de locatie bepaald is waar het elektrapunt moet komen kan de elektricien aan de slag.

Bijna elk huis heeft een plaats waar alle elektriciteitsleidingen vandaan komen, een zogenoemde centraaldoos. Hier vandaan worden alle stopcontacten en verlichting van stroom voorzien. Is deze doos er niet? Dan is het verstandig om er een aan te laten leggen.

Er zijn veel regels voor het aanleggen van elektrapunten, stopcontacten enzovoorts. Zo gelde er regels voor de afstanden en plaatsen waar de elektricien elektra mag aanleggen. Op de juiste plaats zal het elektrapunt dan geplaatst worden. Als de elektricien het punt heeft aangelegd, kan hij de stroom aanleggen en dan kun jij gebruik maken van je nieuwe extra elektrapunt.

Elektriciens die bij ons zijn aangesloten hebben de ervaring en de kennis om jou goed te helpen bij het plaatsen van een elektrapunt. Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak met een elektricien. Een kleine tip: Zorg ervoor dat de apparaten gelijk verdeeld zijn over alle elektrapunten in huis. Zo voorkom je kortsluitingen waarmee je verder van huis bent.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af