Elektricien Almere gezocht?

Woon je in Almere en ben je op zoek naar een betrouwbare elektricien? Kies voor gemak en kwaliteit, bestel direct een van onze elektriciens in Almere tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien in Almere nodig?

Ben je op zoek naar een elektricien in Almere, dan heb je bij Zoofy op het juiste adres! Er zijn maar liefst 200+ elektriciens beschikbaar in Almere die voor je klaar staan om je te helpen bij al je elektra klussen. Of je nu een extra stopcontact nodig hebt, een storing moet oplossen of je hele elektrische systeem moet vervangen, er is altijd een elektricien beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

200+ elektriciens in Almere beschikbaar voor jou

De elektriciens in Almere met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring op het gebied van elektra. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de elektra klus, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke elektrische installatie. Is de klus afgerond dan maakt de elektricien via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Elektriciens Almere Buiten »
Elektriciens Almere Haven »
Elektriciens Almere Stad »
Elektriciens Almere Hout »
Elektriciens Almere Poort »
Elektriciens Spoed Almere »
Elektriciens top 5 klussen in Almere »

Elektricien Almere Buiten

Woon je in Almere en heb je een betrouwbare elektricien in Almere Buiten nodig? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Zoofy een groot netwerk aan professionals beschikbaar die eenvoudig via de website of app zijn te boeken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. In de diverse wijken van Almere Buiten zoals Oostvaardersbuurt, Bloemenbuurt en Regenboogbuurt is snel en makkelijk een electricien te boeken. Of je nu een elektricien nodig hebt voor het verhelpen van een storing of het installeren van een nieuw stopcontact, er zijn genoeg opties beschikbaar in Almere Buiten.

De meest populaire elektra klussen in Almere Buiten zijn beweging sensor installeren, perilex stekker aansluiten en elektrisch apparaat installeren. Voor deze en vele andere elektra klussen zijn meer dan 200 elektriciens direct beschikbaar. Boek snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele elektricien in Almere Buiten.

Elektricien Almere Haven

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige elektricien in Almere Haven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoofy is het grootste klusplatform o.a. gespecialiseerd in alle soorten elektrische werkzaamheden en staat bekend om de snelle en professionele service. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, het repareren van elektrische apparaten of het vervangen van stopcontacten, onze elektriciens staan voor je klaar.

Almere Haven is een stadsdeel van de gemeente Almere en bestaat uit verschillende wijken, waaronder De Grienden, De Werven en De Hoven. Onze elektriciens zijn bekend met alle wijken en kunnen snel ter plaatse zijn om je te helpen met je elektrische problemen. Of je nu in een nieuwbouwwoning in De Werven woont of een oudere woning in De Hoven, wij hebben de kennis en ervaring om elke elektrische klus tot een succes te maken.

Onze elektriciens werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op een professionele en efficiënte manier worden uitgevoerd. We begrijpen dat elektrische problemen snel opgelost moeten worden en daarom is het mogelijk om nog voor dezelfde dag een elektricien in Almere Haven te boeken.

Elektricien Almere Stad

Woon je in Almere Stad en ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige elektricien in Almere Stad? Of het nu gaat om het installeren van nieuwe verlichting, het vervangen van stopcontacten of het aanleggen van een nieuwe groepenkast, de elektriciens bij Zoofy hebben de kennis en ervaring om jouw elektrische klussen snel en efficiënt uit te voeren.

Almere Stad is het grootste stadsdeel van Almere en bestaat uit verschillende wijken. Zo vind je in het westen van het stadsdeel de wijken Muziekwijk en Kruidenwijk, terwijl in het oosten van het stadsdeel de wijken Tussen de Vaarten en Literatuurwijk liggen. Ook zijn er in het noorden van Almere Stad de wijken Danswijk en Parkwijk te vinden en in het zuiden van het stadsdeel de wijken Stedenwijk en Waterwijk. Onze elektriciens zijn werkzaam in alle wijken van Almere Stad en staan graag voor je klaar om jouw elektrische problemen op te lossen.

Elektricien Almere Hout

Via Zoofy heb je via de websit of app zo een elektricien in Almere Stad geregeld. Boeken gaat heel eenvoudig in slechts 4 stappen. En je bepaalt zelf wanneer je de elektricien wilt lang laten komen. Zo eenvoudig kan het boeken van een elektricien in Almere Stad zijn.

Ben je op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Almere Hout die je kan helpen bij allerlei elektrische klussen? Bij Zoofy zijn meer dan 200 elektriciens in Almere aangesloten die elektra klussen in Almere Hout kunnen verzorgen. Uiteraard kennen de elektriciens de relatief rustige wijk in Almere wat omringd is door groen en water. Het is een populaire wijk onder gezinnen en mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, waar heel wat elektra klussen voorkomen.

Er zijn verschillende wijken binnen Almere Hout, waaronder de Bosgouw, Nobelhorst en Vogelhorst. Of je nu woont in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, er kunnen altijd elektrische problemen optreden die je niet zelf kunt oplossen. Maar ook voor gemak om een kookplaat te installeren, perilex stekken aan te sluiten of laadpaal te plaatsen kun je snel en eenvoudig een elektricien in Almere Hout boeken. 

In Almere Hout staan er vele professionele elektriciens tot je beschikking die je kunnen helpen bij bijvoorbeeld het installeren van verlichting, het aanleggen van stopcontacten of het vervangen van de groepenkast. Op deze manier weet je zeker dat de elektrische installaties in je woning veilig en betrouwbaar zijn.

Elektricien Almere Poort

Ook in Almere Poort kun je terecht bij klusplatform Zoofy als je op zoek bent naar een elektricien in Almere Poort. Uiteraard kun je daarbij rekenen op de deskundige diensten van een elektra professional. Almere Poort is een van de nieuwere wijken van Almere en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt met ook vele elektra klussen gedaan door o.a. elektriciens via Zoofy. De wijk is opgedeeld in verschillende buurten, zoals de Homerusbuurt, Europakwartier en Olympiakwartier. In deze buurten zijn veel verschillende soorten woningen te vinden, van appartementen tot eengezinswoningen.

Als je problemen hebt met de elektrische installatie in je huis in Almere Poort, of je wilt een nieuw elektrisch apparaat installeren, dan is het belangrijk om een ervaren elektricien in te schakelen. Maar ook voor gemak kun je bij Zoofy terecht voor een elektricien in Almere Poort. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een lamp, plaatsen van een laadpaal thuis of een kookplaat installeren. Een professionele elektricien kan je zo helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw elektra klus. Zo kun je weer zorgeloos genieten van je elektrische apparatuur in huis. Boek snel, makkelijk en veilig een elektricien in Almere Poort.

Elektricien spoed Almere

Als je een elektricien met spoed nodig hebt in Almere, dan wil je natuurlijk dat het probleem snel wordt opgelost. Via Zoofy kun je snel en gemakkelijk een elektricien boeken die direct beschikbaar is. Of het nu is voor vandaag, morgen of verderop. Bij Zoofy kan het allemaal. Zoofy is het snelste platform om een elektricien te boeken in Almere en omgeving. Maar liefst 87% van de aanvragen voor een elektricien in Almere worden binnen 12 minuten opgepakt door een beschikbare elektricien.

Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact, plaatsen van een laadpaal thuis, het oplossen van een stroomstoring of het installeren van nieuwe verlichting, een elektricien van Zoofy staat voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de klusomschrijving en je locatie door te geven, en Zoofy regelt de rest. Zo kun jij je focussen op andere zaken, terwijl een professionele elektricien met spoed in Almere snel en efficiënt het probleem oplost.

Dus als je een elektricien met spoed nodig hebt in Almere, twijfel dan niet en boek direct via Zoofy. Je kunt op elk moment van de dag een aanvraag indienen en Zoofy zorgt ervoor dat er snel een elektricien bij je op de stoep staat om het probleem op te lossen. Zo ben je snel weer verzekerd van een veilige en goed functionerende elektrische installatie in huis.

Top 5 klussen elektriciens in Almere

Als het gaat om elektrische klussen in Almere, zijn er tal van situaties waarin je de hulp van een professionele elektricien nodig hebt. Hieronder hebben we de top vijf elektrische klussen in Almere voor je op een rijtje gezet, waarbij het altijd verstandig is om een elektricien in te schakelen:

 1. Bewegingssensor installeren: Een bewegingssensor kan handig zijn om bijvoorbeeld energie te besparen of om een extra laagje veiligheid toe te voegen aan je woning. Het installeren van een bewegingssensor kan eenvoudig zijn, maar het is wel belangrijk om de juiste plek te kiezen en de sensor correct aan te sluiten. Het inschakelen van een professionele elektricien kan helpen om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en effectief wordt uitgevoerd, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van een bewegingssensor.

 2. Elektrisch apparaat aansluiten: Het aansluiten van een elektrisch apparaat is een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd om te voorkomen dat er schade ontstaat aan het apparaat of aan de elektrische bedrading in huis. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een professionele elektricien.

 3. Kortsluiting oplossen: Als je last hebt van een kortsluiting, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om mogelijke brand te voorkomen. Een elektricien kan de oorzaak van de kortsluiting snel vinden en deze veilig oplossen.

 4. Inbouw stopcontact plaatsen: Als je een nieuw stopcontact wilt plaatsen in je huis, kan een elektricien je helpen met het vinden van de juiste locatie en het installeren van het stopcontact op een veilige en efficiënte manier.

 5. Perilex stekker aansluiten: Als je een nieuwe elektrische kookplaat hebt gekocht, kan het zijn dat je een Perilex stekker nodig hebt om deze aan te sluiten. Een elektricien kan je helpen bij het vinden van de juiste stekker en het veilig aansluiten van de kookplaat.

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het inschakelen van een professionele elektricien in Almere is altijd verstandig en snel geregeld via Zoofy. Alle elektriciens bij Zoofy beschiken over de nodige expertise en ervaring om elektrische klussen veilig en efficiënt uit te voeren, zodat je zeker weet dat het werk goed wordt gedaan.

Wat kost een elektricien in Almere?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Almere die door elektriciens worden gevraagd. Het normale tarief voor een elektricien in de hoofdstad komt daarmee uit op 69 euro incl. btw. Voor een spoedklus of een afspraak in het weekend of de avond betaal je meestal een kleine toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Dat hebben we met onze elektriciens afgesproken. Ze hoeven meestal ook niet ver te rijden omdat we je in contact brengen met een vakman die al bij jou in de buurt is of woont. Steeds meer standaardklussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Besparen op energiekosten: hoe kan een elektricien in Almere je helpen om energie te besparen?

Besparen op energiekosten is voor veel mensen een belangrijke overweging. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu, maar ook omdat het op de lange termijn geld bespaart. Als je in Almere woont en wilt besparen op energiekosten, kan een elektricien in Almere je hierbij helpen.

Een elektricien in Almere kan je helpen om de efficiëntie van je elektrische apparatuur te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het installeren van LED-verlichting. LED-verlichting is niet alleen energiezuiniger dan traditionele gloeilampen, maar gaat ook langer mee. Een elektricien in Almere kan andere energiezuinige en slimme apparaten voor je installeren, zoals koelkasten, wasmachines en vaatwassers. Deze apparaten hebben een energielabel, waarop te zien is hoe energiezuinig het apparaat is. 

Een andere manier waarop een elektricien in Almere je kan helpen om energie te besparen, is door middel van het installeren van zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor je minder afhankelijk bent van het energienetwerk. Dit kan op de lange termijn veel geld besparen op energiekosten. Het is mogelijk dat je bij het bestellen van zonnepanelen te maken krijgt met een lange wachttijd voor het plaatsen en installeren van de Zonnepanelen. Zoofy kent geen wachttijd, dus wil je snel genieten van kostenbesparing door zonnepanelen op het dak te plaatsen, boek dan direct een elektricien in Almere en de Zonnepalen liggen binnen een dag op je dag. 

Een elektricien in Almere kan ook helpen bij het verbeteren van de isolatie van je woning. Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie om te verwarmen of te koelen, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Een elektricien in Almere via Zoofy heeft juiste isolatiemateriaal en heeft je woning zo geïsoleerd. Zo is het mogelijk je dak of zolder te isoleren, maar ook het isoleren van je garage of kruipruimte is zo gepiept via Zoofy. En je ziet de tarieven al vooraf tijdens het boeken als je een datum naar keuze selecteert.

Ten slotte kan een elektricien in Almere je helpen bij het efficiënter gebruik van je energie. Zo kan hij bijvoorbeeld adviseren over het gebruik van een slimme thermostaat, waarmee je de temperatuur in je huis op afstand kunt regelen en zo energie kunt besparen. Een elektricien kan ook helpen bij het installeren van tijdschakelaars, waarmee je het energieverbruik van apparaten kunt beperken door ze alleen op bepaalde tijdstippen te laten draaien.

Kortom, er zijn veel manieren waarop een elektricien in Almere kan helpen bij het besparen op energiekosten. Of het nu gaat om het installeren van LED-verlichting, zonnepanelen of het verbeteren van de isolatie van je woning, via Zoofy is het zo geregeld. Boek vandaag nog een elektricien in Almere om energie & geld te besparen op de lange termijn. 

Bekijk de top 15 beste elektriciens in Almere

5/5 - 1 reviews

Begro Installatie Henk de Groot elektricien

5/5 - 1 reviews

Almere
1 klussen uitgevoerd
Klus is geklaard. Prima gedaan.

Boek een elektricien

4,87/5 - 15 reviews

TBPA ( Technische Bureau Polak Almere) Gerard Polak elektricien

4,87/5 - 15 reviews

Almere
15 klussen uitgevoerd
Top gedaan. Even een belletje dat er wat tussen gekomen was, ook al vantevoren contact gehad over de klus en de materialen. Vakkundig en vriendelijk!

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

Joe Elektra Joseph Kwofie elektricien

5/5 - 1 reviews

Almere
1 klussen uitgevoerd
Probleem goed verholpen en tips gegeven.

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

GMA Elektro Melvin Garcia Gonzalez elektricien

5/5 - 1 reviews

Almere
1 klussen uitgevoerd
Melvin kwam erg professioneel over. Hij heeft naast het geleverde werk ook uitgelegd wat hij deed en waarom. Ik zou Melvin aanraden in mijn omgeving.

Boek een elektricien

5/5 - 1 reviews

JBTechnicians Jurgen Boontje elektricien

5/5 - 1 reviews

Almere
1 klussen uitgevoerd
Ik had niet verwacht dat Jurgen de klus zou kunnen klaren in deze hitte. Behalve dat hij heel aardig is, is hij nog eens vindingrijk. Hij doet meer dan je verwacht.

Boek een elektricien
Alle elektriciens in Almere

Elektricien (met spoed) gezocht in Almere

Onze elektriciens in Almere zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn op ieder moment te boeken. Of je nu een bewegingssensor, elektrisch apparaat wil laten installeren, een kookplaat laten aansluiten, een perilex stekker plaatsen of een reparatie van de intercom nodig hebt, de elektriciens in Almere op Zoofy staan voor je klaar. Heb je dringend hulp nodig omdat je zonder stroom zit? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een elektricien in Almere zo geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele elektricien in Almere voor al je elektra klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af