Elektricien Almere
43 recensies

Onze elektriciens in Almere staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 135 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Almere gezocht (met spoed)?

Vanavond komen je vrienden op de koffie voor je verjaardag. Je stelt voor om een heerlijke appeltaart te bakken. Tijdens het bakken krijg je kortsluiting en slaan de stoppen door. Die appeltaart moet natuurlijk wel voor vanavond klaar zijn. Regel snel een elektricien uit Almere die de stroomstoring voor je kan oplossen.

Populaire Elektricien klussen Toon alle klussen
Populaire Elektricien klussen

Recensies van klanten over de Elektriciens van Zoofy in Almere

De Elektriciens van Zoofy in Almere werden beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 43 recensies

Chris
vrijdag 28 juni 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Pieter was super snel ter plaatse en heeft het probleem uitstekend opgelost. Hij was vriendelijk en erg vakkundig. Volgende keer vraag ik Pieter zeker weer om hulp!

Leendert
woensdag 22 mei 2019, Elektrapunt aanleggen

Mohamed kan ik zeker aanbevelen.

Ourecia
woensdag 22 mei 2019, Perilex stekker aansluiten

Ramesh heeft goed werk geleverd !

Cisca
zaterdag 18 mei 2019, Elektricien per uur

De klus is geklaard, naar wens, ik ben tevreden.

Alex
maandag 15 april 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Prima en deskundig. Opgelost

Nieweg
maandag 25 maart 2019, Elektricien per uur

Zeker weten, goed gedaan.

Bianca
donderdag 7 maart 2019, Stroom uitgevallen / kortsluiting

Klus snel klaar. Duidelijke uitleg en tips. Vriendelijk en beleefd

Innie
vrijdag 28 december 2018, Verlichting aanleggen

Het was helemaal goed zo! Begon op tijd en was binnen de tijd klaar. Had nog wat extra tips, altijd handig. Wat kan beter; niets voor deze keer!

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Elektricien klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Almere

In alle wijken van Almere zijn onze elektriciens beschikbaar. In Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. Alle buurten van Almere liggen in ons werkgebied. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Leuke namen trouwens, al die buurten! Daar kunnen ze buiten Almere nog wat van leren.

Dankzij de snelle service van onze website die 24 uur per dag 7 dagen per week te gebruiken is heb je een professionele elektricien zo gevonden. Voor klussen als stroomstoringen en kortsluitingen heb je uiteraard een vakman met spoed nodig. Gelukkig zijn onze elektriciens gevestigd in de regio Almere. Een spoedaanvraag ontvangen zij direct op hun telefoon. Daardoor kan er vrijwel altijd dezelfde dag nog iemand ter plaatse zijn.

Voor klussen die wat langer kunnen wachten zoals het installeren van een nieuwe stoppenkast of meterkast of het aansluiten van een perilex stekker kies je zelf het moment dat je geholpen wilt worden. Wij gaan voor je aan de slag en vinden snel een goede elektricien.

Bij spoed ontvang je binnen 20 minuten bericht. Daarna kun je direct contact opnemen met de monteur die naar jou toe komt. Op basis van jouw postcode laten we direct zien welke uurtarieven onze elektricien uit Almere hanteren. Ook prettig is dat wij geen voorrijkosten hoeven te rekenen. Omdat we gebruik maken van lokale vakmannen is er altijd wel iemand in de buurt.

 

Het merendeel van de klussen die wij uitvoeren vallen in de categorie kleinere opdrachten. Zo is een lamp ophangen, het plaatsen van een stopcontact of repareren van een schakelaar vaak binnen een uur gedaan. Maar ook bij ander soort opdrachten helpen wij graag.

 

Voor grote klussen wil je van tevoren waarschijnlijk iets meer informatie ontvangen over de prijs. In dat geval kun je aangeven dat je eerst een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Zet het bij de klusomschrijving zodat de elektricien daar vooraf van op de hoogte is.

 

Wij begrijpen dat het juist bij elektra klussen belangrijk is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkende elektricien. Dat is voor ons een vereiste om met een vakman samen te werken. Ook moeten ze meerdere jaren ervaring hebben. Wij vinden het belangrijk dat elke klus leidt tot tevredenheid. Om die reden vragen wij klanten altijd om de vakman na afloop te beoordelen. Deze reviews gebruiken wij om de kwaliteit van ons netwerk op peil te houden.

 

Onze elektriciens overigens ook met hun tijd mee. Zo zien wij steeds vaker dat er hulp nodig is voor het installeren en aansluiten van domotica producten die uw huis slimmer maken. Via ons kunt u bijvoorbeeld ook een slimme thermostaat laten plaatsen.

 

Is een klus succesvol afgerond dan maakt de elektricien vaak ter plaatse al de factuur op. Deze versturen wij direct per email. Je kunt vervolgens betalen via Tikkie of Ideal.