Regel nu jouw elektricien

Laadpaal thuis installeren - tot 3 meter

Vanaf €325 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1408 elektriciens in jouw regio

Laadpaal thuis installeren? 10.200+ betrouwbare elektriciens in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele elektricien via Zoofy om jouw laadpaal thuis te installeren.

Regel nu jouw elektricien
14 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laadpaal thuis installeren - geen wachttijd

Laadpaal thuis installeren? Niet echt een klus om zo maar even zelf te doen. Voor het installeren van een laadpaal thuis heb je een gecertificeerde elektricien nodig, die weet wat er bij komt kijken en vakkundig en professioneel een laadpaal thuis te installeren. Bij Zoofy ben je op het juiste adres om ieder type laadpaal thuis te installeren. Een goede plaatsing en aansluiting van de laadpaal thuis is van cruciaal belang voor de veiligheid in huis en tijdens het opladen van de auto. Voor het installeren van diverse soorten laadpalen is een professionele elektricien onmisbaar. Het boeken van een elektricien via Zoofy zorgt dan ook voor een stressvrije en succesvolle laadpaal installatie.

10.200+ Elektriciens door heel Nederland beschikbaar om jouw laadpaal te installeren

De elektriciens in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele elektriciens. Alle elektriciens hebben ruime ervaring met klussen, zoals de klus laadpaal thuis installeren. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de klus laadpaal thuis installeren, de elektriciens beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw laadpaal op professionele en veilige wijze kunnen monteren en installeren.

Laadpaal thuis laten installeren »

Betrouwbare elektriciens binnen handbereik om jouw laadpaal thuis te plaatsen

Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een professionele elektricien te boeken voor de service laadpaal thuis installeren. Via Zoofy boek je snel geselecteerde elektriciens bij jou in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer dus met het vergelijken van offertes en uren bellen, via de website en app van Zoofy bestel je direct een elektricien om jouw laadpaal thuis te installeren.

Voordeel bij Zoofy is dat je bij het bestellen van een elektricien voor de klus laadpaal thuis installeren ook direct vooraf de tarieven worden gecommuniceerd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Door het boeken van een elektricien voor de klus laadpaal thuis installeren via Zoofy bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor jouw klus. 

En wachttijden? Daar doen we niet aan. Kies eenvoudig zelf een geschikt moment en boek een elektricien zonder voorrijkosten. Zo heb je snel een professionele en vakkundige elektricien voor jouw klus laadpaal installeren bij jou thuis om de klus op te lossen.

Boek nu een elektricien »

airco installatie

Geen wachttijd: Laat snel en gemakkelijk een laadpaal thuis installeren met Zoofy!

Wil je graag een laadpaal voor je elektrische auto thuis installeren, maar wil je niet lang wachten op een afspraak? Bij Zoofy kun je zelf de datum en tijdslot kiezen waarop een vakman bij jou langs komt om de laadpaal te installeren. Zo hoef je niet te wachten en kun je snel en eenvoudig gebruik maken van je nieuwe laadpaal. 

Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken voor dezelfde dag of morgen (met een kleine toeslag) als je snel een laadpaal thuis wilt laten installeren. Onze vakmannen zijn deskundig en ervaren op het gebied van laadpaalinstallatie, en zorgen dat alles veilig en volgens de geldende normen wordt geïnstalleerd. Kies voor Zoofy en geniet binnenkort van het gemak van een laadpaal bij jouw thuis.

Kies een datum om jouw laadpaal te installeren »

Laadpaal thuis installeren: waar moet je op letten?

Als trotse eigenaar van een elektrische auto is het belangrijk om een laadpaal thuis te hebben. Maar wat als je de laadpaal al hebt aangeschaft, maar nog geen idee hebt hoe je deze moet installeren? Of je hebt gewoon geen zin om lang te wachten totdat de betreffende verkooppartij een keer tijd heeft om de laadpaal te installeren. Want het kopen van de laadpaal is snel te doen, maar het installeren van de laadpaal thuis laat vaak op zich wachten. Geen zorgen, bij zoofy kun je altijd een professional inschakelen om de laadpaal bij u thuis te installeren. En nog snel ook. Bekijk hier de uitdagingen bij het installeren van een laadpaal thuis:

» Ervaren elektricien vinden

Een laadpaal thuis installeren is niet iets wat je zomaar even zelf kunt doen, het vereist namelijk technische kennis en ervaring. Het is dan ook sterk aanbevolen om een elektricien in te schakelen voor de installatie. Zij hebben de kennis en expertise om de laadpaal thuis  op een veilige en correcte manier te installeren.

» Veelal lange wachttijden (niet bij Zoofy)

Het vinden van de juiste elektricien kan echter lastig zijn. Gelukkig biedt Zoofy een oplossing. Via ons platform kun je gemakkelijk en snel een gekwalificeerde elektricien vinden die jouw laadpaal thuis kan installeren. Bovendien kun je zelf de gewenste datum en tijd voor de installatie kiezen, zodat je niet lang hoeft te wachten.

Laadpaal thuis laten installeren »

Laadpaal thuis installeren - veilig via zoofy

» Veilige aansluiting op elektriciteit

Het is belangrijk om te benadrukken dat een correcte installatie van jouw laadpaal thuis essentieel is voor de veiligheid. Daarom is het van groot belang om een professionele en gekwalificeerde elektricien in te schakelen. Op die manier weet je zeker dat de installatie op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat jouw laadpaal thuis veilig en betrouwbaar is.

» stroomvoorzieningen in jouw huis controleren

Wanneer je een elektricien inschakelt voor de installatie van jouw laadpaal, zullen zij ook de benodigde stroomvoorzieningen in jouw huis controleren. Dit is van groot belang omdat uw laadpaal een flinke hoeveelheid stroom nodig heeft om jouw auto op te laden. De elektricien zal ook advies kunnen geven over hoe je jouw stroomverbruik kunt optimaliseren, zodat je op de lange termijn eventueel geld kan besparen op jouw energierekening.

» Laadpaal afstemmen voor de juiste auto

Al met al is het installeren van een laadpaal thuis een klus waarbij je het beste een professional kunt inschakelen. Zoofy kan je helpen bij het vinden van een gekwalificeerde elektricien en zorgen voor een snelle en gemakkelijke installatie zonder wachttijd. Zo kun je snel genieten van jouw elektrische auto zonder je zorgen te maken over de veiligheid van jouw laadpaal thuis.

Kies voor tijdbesparing en gemak met Zoofy

Het boeken van een elektricien om een laadpaal thuis te installeren via Zoofy is eenvoudig en efficiënt. Met slechts enkele klikken kun je een professional vinden die gespecialiseerd is in het plaatsen en installeren van een laadpaal, inclusief verschillende soorten merken en het veilig aansluiten op de meterkast. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook het gemak van een vlotte, veilige en betrouwbare service.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Zoofy hecht grote waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De elektriciens op het platform zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de nodige expertise om diverse soorten laadpalen professioneel te installeren. Je kunt vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening, waarbij jouw wensen en tevredenheid centraal staan.

Laadpaal thuis laten installeren »

Laadpaal thuis installeren? Een goed idee! De voordelen op een rij:

Er zijn verschillende redenen om een laadpaal thuis te laten installeren. Een eigen laadpaal heeft namelijk heel wat voordelen. Benieuwd naar wat ze zijn? We geven je hieronder een overzicht!

» Tijdsbesparing

Een groot voordeel van een laadpaal thuis, is dat je nooit meer tijd zal verliezen. Je hoeft niet gestresseerd te zijn om op tijd op je werk te komen, want je zal niet langer tijd verliezen in een tankstation. De laadpaal installatie staat gewoon voor je deur. Hierdoor kan je s 'avonds na je werk je auto inpluggen. Zo kan je in de ochtend zonder zorgen naar je werk vertrekken!

» Extra goedkoop opladen met zonnepanelen

Als je een laadpaal installatie bij je thuis hebt, dan doe je hier een groot voordeel mee. Nog meer als je zonnepanelen hebt, want dan kan je de energie gebruiken die door de zon werd opgewekt. Het verschil op je eindfactuur zal groot zijn! Heb je nog geen zonnepanelen? Boek dan hier een specialist om zonnepanelen te plaatsen.

» Veiliger opladen

Sommige elektrische wagens kan je gewoon via een stopcontact opladen, maar opladen via een laadpaal is vele malen veiliger. Als je je wagen oplaadt met een laadpaal loop je namelijk geen risico op brand. Bovendien gaat opladen veel vlotter.

» Stroom op de ideale momenten

Tegenwoordig kunnen laadpalen slim gemaakt worden. Dat wil zeggen dat je ze kan laten communiceren met je wagen en woning. Op die manier kan je aangeven wanneer je laadpaal stroom naar de wagen stuurt. Je kan het verbruik dan monitoren, zodat je nog meer kan besparen!

Laadpaal thuis laten installeren »

Laadpaal thuis aan muur monteren - sne, makkelijk en veilig via zoofy

Wat kost een laadpaal thuis installeren?

Het installeren van een laadpaal thuis kan een investering zijn, maar het is wel de moeite waard als je een elektrische auto bezit. De kosten van het installeren van een laadpaal thuis kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type laadpaal, de complexiteit van de installatie en de locatie. 

Over het algemeen kost het installeren van een laadpaal tussen de €500 en €2.000, maar dit kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Een laadpaal installeren kan soms ook resulteren in besparingen op de lange termijn, omdat het goedkoper is om thuis op te laden dan om gebruik te maken van openbare laadstations. Daarnaast bieden sommige gemeenten subsidies aan voor de installatie van een laadpaal thuis, wat kan helpen om de kosten te verlagen. Bekijk ook de volledige prijsgids over laadpaal thuis installeren.

Type  Kosten
Laadpaal  €500,- tot €2000,-
Laadpaal installatie vanaf € 350,-
Kabel 4 kwadraats  €3,50 p/m
Kabel 6 kwadraats  €6,- p/m

Montagekosten laadpaal thuis

De prijs voor je laadpaal zal ook sterk afhangen van je montagekosten. De ene professional is goedkoper dan de andere. Als je kiest voor een vakman van Zoofy zal je sowieso een eerlijke prijs betalen, want bij ons vind je makkelijk de eerlijkste prijzen die professionals rekenen en bespaar je op de voorrijkosten. De prijs van je laadpaal installatie zal echter niet alleen afhangen van het uurloon van de professional, maar ook van de moeilijkheid van de klus. Als de vakman bijvoorbeeld je kruipruimte in moet, dan zal je dus meer betalen.

Laadkabels

De prijs van je laadpaal zal ook afhangen van de kabels die je nodig hebt. De aderdikte(kwadraats) van je kabel kan verschillend zijn. Het is erg belangrijk dat je de juiste aderdikte kiest. Want wanneer er een te sterke stroom door een te dunne kabel stroomt, krijg je oververhitting, waardoor er kortsluiting of zelfs brand kan ontstaan.

Maar hoe bepaal je dan de juiste aderdikte? Hoe langer de kabel van je laadpaal is, hoe groter de aderdikte moet zijn. Bij een kabel tot 25 meter heb je voldoende aan een 4-kwadraats kabel. Als je kabel langer is, kies je beter voor een 6-kwadraats kabel. Als je kabel langer is dan 50 meter, dan zal de aderdikte nog groter moeten zijn. Als je hier niet zeker van bent, dan vraag je het best raad aan de vakman. Bespaar hier nooit op, want dit kan erg gevaarlijk zijn!

Laadpaal thuis laten installeren »

Bij Zoofy kun je terecht om de bekendste merken & type laadpaal te installeren

Bij Zoofy begrijpen we dat het kiezen van de juiste laadpaal voor je elektrische auto een belangrijke beslissing is. Er zijn tal van merken op de markt, maar we willen graag enkele van de meest gerespecteerde en vertrouwde namen belichten. Hier zijn enkele van de bekendste laadpaal merken:

Alfen Laadpalen: Innovatief en Duurzaam

Alfen staat bekend om zijn geavanceerde laadpaaltechnologie en biedt een scala aan hoogwaardige laadpalen. Enkele populaire modellen zijn de Eve Single S-line en Eve Single Pro-line. De Eve Single S-line is een compacte laadpaal met slimme connectiviteit, terwijl de Eve Single Pro-line extra vermogen biedt voor snel opladen. Met Alfen laadpalen ben je verzekerd van betrouwbaarheid en efficiëntie bij het laden van je elektrische voertuig.

Alflen laadpaal installeren »

Wallbox Laadpalen: Slim en Stijlvol

Wallbox staat bekend om zijn elegante en gebruiksvriendelijke laadpalen. Het Wallbox Pulsar Plus-model is een perfect voorbeeld van hun innovatieve benadering. Deze laadpaal is niet alleen stijlvol, maar biedt ook geavanceerde technologie zoals Bluetooth-connectiviteit en energiebeheer. Met Wallbox laadpalen kun je je elektrische voertuig snel en handig opladen, en ze passen naadloos in elke omgeving.

Wallbox laadpaal installeren »

NewMotion Laadpalen: Connectiviteit en Keuze

NewMotion biedt een breed scala aan laadpalen, waaronder de Connect en Advanced-modellen. De Connect-laadpaal biedt slimme connectiviteitsopties en maakt het beheer van laadsessies eenvoudig. De Advanced-modellen bieden extra functies en flexibiliteit. Met NewMotion kun je kiezen uit diverse opties die passen bij je behoeften en budget, terwijl je geniet van de voordelen van elektrisch rijden.

NewMotion laadpaal installeren »

EVBox Laadpalen: Duurzaamheid en Schaalbaarheid

EVBox is een wereldwijde leider op het gebied van laadinfrastructuur en biedt een uitgebreid assortiment laadpalen, waaronder de EVBox Elvi, EVBox BusinessLine en EVBox Ultroniq. De EVBox Elvi is een veelzijdige laadpaal met geavanceerde functies en een aantrekkelijk ontwerp. De BusinessLine en Ultroniq-modellen zijn ideaal voor commerciële toepassingen en bieden schaalbaarheid en efficiëntie. Met EVBox kun je rekenen op duurzaamheid en toekomstbestendige laadoplossingen.

EVBox laadpaal installeren »

Webasto Laadpalen: Betrouwbaar en Geavanceerd

Webasto staat bekend om zijn betrouwbare laadoplossingen en biedt modellen zoals de Webasto Pure en Webasto Next. De Webasto Pure is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke laadpaal met betrouwbare prestaties. De Webasto Next biedt geavanceerde functies zoals laadbeheer en is geschikt voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. Met Webasto kun je rekenen op hoogwaardige laadpalen die aan je verwachtingen voldoen.

Webasto laadpaal installeren »

Bij Zoofy begrijpen we het belang van het kiezen van de juiste laadpaal voor je elektrische voertuig. Daarom boek je bij Zoofy gekwalificeerde experts die je kunnen helpen bij het selecteren en installeren van de perfecte laadpaal voor jouw behoeften. Laat jouw laadpaal installeren en geniet van het gemak en de efficiëntie van elektrisch rijden. Ontdek de mogelijkheden en boek direct een electricien via Zoofy.

Wallbox Laadpalen: De Toekomst van Elektrisch Opladen

In de wereld van elektrische voertuigen en duurzame mobiliteit staat Wallbox bekend als een voorloper. Hun laadpalen belichamen niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een esthetische benadering van opladen. De Wallbox Pulsar Plus is een prachtig voorbeeld van deze combinatie van stijl en functionaliteit, en hier is waarom:

Stijlvol Ontwerp: Meer dan Zomaar een Laadpaal

Wallbox geeft design de aandacht die het verdient. De Pulsar Plus is niet alleen een laadpaal; het is een kunstwerk op zich. Met zijn gestroomlijnde en moderne ontwerp past hij perfect in elke omgeving, of het nu bij je huis, bedrijf, of appartementencomplex is. De esthetiek van Wallbox-laadpalen maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op de architectuur om hen heen.

Gebruiksvriendelijkheid: Eenvoudig Opladen

Een belangrijk aspect van Wallbox-laadpalen is hun gebruiksvriendelijkheid. Het opladen van je elektrische voertuig wordt een moeiteloze ervaring. Met de Pulsar Plus hoef je alleen maar je voertuig aan te sluiten en het opladen begint automatisch. Bovendien biedt de Wallbox-app handige functies zoals laadplanning en het volgen van laadsessies, allemaal binnen handbereik.

Slimme Connectiviteit: De Kracht van Bluetooth

Wat Wallbox echt onderscheidt, is hun slimme connectiviteit. De Pulsar Plus maakt gebruik van Bluetooth-technologie om jouw laadsessies te beheren. Je kunt je laadpaal eenvoudig bedienen en volgen via je smartphone, waar je ook bent. Dit betekent dat je je laadsessies kunt optimaliseren, plannen en zelfs op afstand kunt beheren, allemaal met een paar tikken op je telefoon.

Energiebeheer: Bespaar en Minimaliseer Uitstoot

Wallbox gaat verder dan alleen opladen; ze helpen je om je energiegebruik te beheren. Met hun energiebeheerfuncties kun je slim gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie. Dit kan je helpen om kosten te besparen en je ecologische voetafdruk te minimaliseren, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Zoofy en Wallbox: Samen voor een Groenere Wereld

Bij Zoofy geloven we in de kracht van duurzame mobiliteit en elektrisch rijden. Daarom werken we samen met gecertificeerde installateurs die gespecialiseerd zijn in het installeren laadpalen zoals Wallbox-laadpalen. Of je nu een particuliere eigenaar bent, een bedrijf hebt of een appartementencomplex beheert, we staan voor je klaar om de perfecte laadoplossing te bieden. Laat je Wallbox-laadpaal installeren via Zoofy en geniet van de naadloze en stijlvolle toekomst van elektrisch opladen. Kies voor Wallbox en Zoofy voor een groenere wereld, vandaag en morgen.

Laadpaal installeren? Bij Zoofy vind je eenvoudig de beste vakman!

Als je een laadpaal wilt laten installeren, maak het jezelf dan makkelijk en kies voor een specialist van Zoofy. Een betrouwbare vakman vinden is niet altijd even eenvoudig. Deze zoektocht kan je veel tijd en moeite kosten en jouw tijd is kostbaar. Gebruik je tijd wijs en boek eenvoudig de beste vakman uit je buurt via Zoofy.

Laadpaal thuis installeren laten ophangen door een elektricien via Zoofy?

Door het hele land zijn elektriciens bij ons aangesloten. In elke provincie, elke stad en elke regio kan je een professionele elektricien boeken die expert zijn in het installeren van een laadpaal. Dus of je nou een elektricien in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den haag zoekt, er is altijd een klusjesman in de buurt die kan helpen.

Andere elektricien klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af