Lichtschakelaar installeren / repareren

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 435 Elektriciens bij jou in de buurt

Ook een lichtschakelaar kan soms kapot gaan. Werken met elektriciteit laat je dan misschien liever over aan de vakman. Daarnaast zijn er meerdere soorten lichtschakelaar die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken in de woning. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een elektricien in de buurt.

Nu regelen
152 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Elektriciens die gewerkt hebben aan Lichtschakelaar installeren / repareren

Lichtschakelaar installeren / repareren wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 152 recensies

Leen uit Rotterdam
vrijdag 17 mei 2019

Ja.

Ruud uit Amsterdam
maandag 6 mei 2019

De klus is uitstekend geklaard, een onvoorziene complicatie werd soepel opgelost. Ramesh is een sympathieke vakman die ik van harte kan aanbevelen

Marijke uit Amsterdam
maandag 29 april 2019

Vakman was op tijd. Wist waar hij het over had en heeft reparaties goed uitgevoerd.

John uit Bilthoven
vrijdag 26 april 2019

Ja, Johan Jaake wist efficiënt de oorzaak van het defect op te sporen en te repareren. In een uur tijd was de schakelaar vervangen en waren de twee lichtpunten en de afzuigventilator weer gemonteerd om te gebruiken. Dit alles voor 114 euro incl. btw. Volgende keer maak ik weer graag gebruik van jullie bemiddeling.

Dennis uit 's-Gravenhage
donderdag 25 april 2019

Een echte vakman!

Nanne uit Haarlem
woensdag 24 april 2019

Fantastische elektriciën. Vriendelijk, meedenkend, hulpvaardig .. zelfs méér dan dat . Edward is ons zeer behulpzaam geweest, ondanks dat de lamp niet gerepareerd kon worden. Hij heeft ons geholpen een nieuwe lamp uit te zoeken op internet en heeft de oude lamp afgevoerd. Een dikke 10 dus. Daarnaast was hij een prettig mens; fijn om over de vloer te hebben.

Jimmy uit Utrecht
dinsdag 16 april 2019

Lampenknop is goed ingebouwd. Na wat schuren en schilderen zie je er niks van!

Hedie uit Renswoude
dinsdag 16 april 2019

Ja, zeer behulpzaam. In winkel besproken wat noodzakelijk was aan te schaffen

De Elektriciens van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lichtschakelaar repareren

Kan je duizend keer op de schakelaar drukken, maar blijft het binnen donker? Wij van Zoofy.nl raden je altijd aan om eerst toch even te proberen het peertje te vervangen, maar als dat geen verlichting biedt regel je via ons snel en voordelig een vakman! Omdat wij geen voorrijkosten rekenen en de BTW al in het tarief is verrekend, zie je op de website vlug wat je klus je zal kosten!

Wanneer je je postcode invoert, zie je direct welke elektriciens er allemaal bij jou in de buurt actief zijn. Als je wilt dat er vandaag nog een vakman langskomst om je schakelaars te repareren, zorgen wij er met een spoedklusje voor dat je binnen twintig minuten een afspraak hebt! Natuurlijk kunnen wij ook snel een afspraak maken voor morgen, of een ander moment.

Al onze vakmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid, maar voor dat extra beetje zekerheid kan je ook van iedereen zien hoe ze door eerdere klanten zijn beoordeeld: zo weet je altijd zeker dat je kwaliteit in huis haalt! Doordat van elke vakman een een foto op de website staat, weet je altijd van tevoren wie er bij je op de stoep zal staan; wel zo prettig!

Nadat alle klussen door onze elektricien naar tevredenheid zijn afgerond, kan je zelf kiezen of je direct wil betalen, of onze digitale factuur afwacht. Het is altijd mogelijk om direct contant bij je vakman af te rekenen, en de meesten hebben tevens een mobiel pinapparaat bij zich. Geen cash of pinpas bij de hand? Geen probleem! Na de afspraak sturen wij je een factuur per e-mail, die je vervolgens via iDeal kunt betalen. Mocht je voor óf na de afspraak toch nog met een aantal vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op! Via de website is Zoofy.nl 24 uur per dag voor je bereikbaar - en je kunt ons natuurlijk ook gewoon per telefoon, e-mail, chat of whatsapp bereiken.