Elektricien Den Haag

Voor een kortsluiting, dimmer vervangen en al jouw andere elektra klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze elektriciens uit Den Haag.

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien Den Haag in gezocht via Zoofy

Heb je nog geen stopcontact in de meterkast van jouw woning in Den Haag? Dit kan best essentieel zijn om bijvoorbeeld een router te plaatsen. Wij helpen je dan graag zo snel mogelijk aan een elektricien uit Den Haag.

Bij onze elektriciens kun je terecht voor alle elektra werkzaamheden. Onze website kun je 24 uur per dag gebruiken voor het inplannen van een afspraak. Selecteer je klus, bijvoorbeeld kortsluiting, elektra kabels doortrekken of een kookplaat aansluiten. Wij zorgen dat je vervolgens snel in contact komt met een van onze elektricien in Den Haag.

Alle klussen
3 fase groepenkast plaatsen
168 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2615 elektriciens in jouw regio
Aardpen slaan
432 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3583 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar aansluiten
276 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3226 elektriciens in jouw regio
Aardlekschakelaar repareren
624 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3224 elektriciens in jouw regio
Alarm installeren
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3666 elektriciens in jouw regio
Armatuur monteren
132 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3694 elektriciens in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Elektricien Den Haag

Den Haag Elektricien

Oh oh Den Haag... Mooie stad voor een elektricien! Zoofy helpt je overal in Den Haag aan een elektricien en verhelpen daarbij stroomstoringen, vervangen breiden groepenkasten uit en inspecteren installaties. In Den Haag hebben wij elektriciens in het centrum, Stationsbuurt, Schilderswijk, Kijkduin, Zeeheldenkwartier, Archipelbuurt, Scheveningen, het Belgisch Park of het Geuzen- en Statenkwartier. In elke wijk staan we snel bij je op de stoep. Van Ypenburg tot Transvaalkwartier tot Haagse Bos, tot aan Segbroek tot aan Laak. Als jij een elektricien in Den Haag nodig hebt, dan zorgen we er voor dat ie binnen een Zoof bij je op de stoep staat. En dat je ook snel weer van hem af bent, inclusief een oplossing voor je probleem!

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele elektricien in de omgeving van Den Haag rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen. Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een elektricien in Den Haag. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan elektricien per uur.

Soort elektricien Den Haag/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw €65
met spoed €75
servicekosten €19,95
servicekosten met spoed €24,95

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de elektricien een factuur voor je op. Deze wordt per email verstuurd. Betalen kan vervolgens eenvoudig en snel. Dit doe je veilig online via tikkie of iDeal. Overmaken naar onze bankrekening mag natuurlijk ook.

Goede elektricien Den Haag

Stoeien met elektriciteit kan een gevaarlijk klusje zijn. Daarom is het verstandig om een goede elektricien in Den Haag in te schakelen. Er zijn ontzettend veel elektriciens in het land, en de prijzen verschillen enorm in de sector. Vaak betaal je voor een niet erkende elektricien een schrijntje in vergelijking tot de erkende installateurs. Dit kan aantrekkelijk lijken, maar niets is minder waar. Een niet-erkende elektricien heeft niet de benodigde elektriciens om als elektricien te werken en brengt veiligheidsrisico's met zich mee. Bij de keuze van een goede elektricien in Den haag, is het belangrijk om te letten op het keurmerk UNETO-VNI. Toch zegt dit lang niet alles, want het is niet verplicht voor erkende elektriciens zich hierbij aan te sluiten. Als je gebruik maakt van een niet erkende elektricien in Den Haag, keert jouw verzekering niet uit wanneer er een ongeluk gebeurt of brand uitbreekt. Voorkomen is beter dan genezen in dit geval: bij Zoofy weet je zeker dat het goed zit. Je klus is verzekerd tot 2.5 miljoen euro. Meer over onze garantievoorwaarden lees je hier. Neem geen risico, en kies voor en goede elektricien in Den Haag via Zoofy. Al onze elektriciens worden gescreend voordat ze mogen werken bij Zoofy. Maar het beoordelingsproces stopt niet bij ons. We geven klanten de mogelijkheid de vakman te beoordelen na de klus. Slechte beoordelingen leiden tot een verwijdering van ons platform. Zo houden wij de kwaliteit van ons netwerk van elektriciens op peil. Meer hierover kun je lezen in het blog 5 reden om je vakman via Zoofy te kiezen.

Gereedschap Elektricien Den Haag

En als je toch wat wil besparen op je elektricien in Den haag: Aangezien wij alleen samenwerken met elektriciens uit de omgeving van Den Haag hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Het idee is dat de vakman al bij jouw in de buurt is. Dat is nog een extra voordeel: het scheelt al gauw een paar tientjes!

Bij elke afspraak bepaal jij wanneer je graag het liefst geholpen wilt worden. De elektriciën uit Den Haag houdt daar dan rekening mee. Natuurlijk zijn er ook klussen die om een extra snelle service vragen. Denk daarbij aan een het aansluiten van een perilex stekker voor je net geleverde kookplaat of een kortsluiting waardoor het hele huis zonder stroom komt te zetten. Ga dan vooral niet zelf aan de slag. Werken met elektriciteit brengt nu eenmaal risico's met zich mee. Voor dergelijke problemen kun je beter een erkende elektricien inschakelen die het probleem snel voor je oplost. 

Klushulp met spoed?

Bij Zoofy regel je je klushulp met spoed. Plaats een spoedaanvraag. In Den Haag staat altijd een goede klushulp voor je paraat. In het geval een elektricien met spoed, is de elektricien vrijwel altijd dezelfde dag nog ter plaatse. Ook voor spoedklussen kun je Zoofy 24 uur per dag bereiken. Wil je inderdaad dezelfde dag nog geholpen worden dan brengen wij je altijd binnen 20 minuten op de hoogte. Na de bevestiging sta je in direct contact met de elektricien die jou komt helpen. Naast elektriciens kunnen wij je voorzien van allerlei soorten klushulp in en rondom het huis. Of je nou een klusjesman, cv monteur, loodgieter, timmerman, schilder of stukadoor zoekt: Door Zoofy is het zo gefikst.  

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af