Slotenmaker Venlo

Onze slotenmakers in Venlo staan voor je klaar

bijv. 'Slot openmaken'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 135 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Slotenmaker in Venlo

Om je Venlose huis nog veiliger te maken heb je een nieuw cilinderslot gekocht. Nou nog het oude slot eruit halen en het nieuwe slot monteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt wel dat het goed gebeurd. Daarom ga je op zoek naar een slotenmaker. Op de website van Zoofy vind je dan snel een slotenmaker uit je eigen Venlo.

Populaire Slotenmaker klussen Toon alle klussen

Onze Slotenmakers zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Slotenmaker klussen op een rijtje

Waar in Venlo komen de vakmannen?

De vakmannen waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. Het maakt niet uit waar in Venlo, overal komen de slotenmakers je helpen.Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Het eerste wat je aanklikt is de klus die gedaan moet worden. Dit kan zijn: slot openmaken, hang en sluitwerk plaatsen, slot vervangen of een anti-inbraakstrip plaatsen. Een slotenmaker draait voor deze klussen zijn hand niet om. Wat je daarna aangeeft is of je vandaag een slotenmaker nodig hebt of dat het morgen of op een later moment kan. Als je aanklikt dat het een om een spoedgeval gaat dan heb je in 20 minuten een mailtje met de bevestiging van de afspraak. Kies je ervoor dat het op een ander moment kan, dan vul je in wanneer het jou het beste uitkomt. Het laatste wat je in hoeft te vullen zijn je gegevens. De vakman weet dan op welk adres in Venlo hij moet zijn. De slotenmaker komt zoals gezegd uit Venlo. Zoofy werkt samen met veel lokale vakmensen. Omdat het om een lokale slotenmaker gaat betaal jij geen voorrijkosten. Dat scheelt weer. Als je een afspraak maakt kan je ook zien wat het bezoek van de slotenmaker je ongeveer gaat kosten.