Slotenmaker Venlo

Onze slotenmakers in Venlo staan voor je klaar

bijv. 'Slot openmaken'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Slotenmaker in Venlo

Om je Venlose huis nog veiliger te maken heb je een nieuw cilinderslot gekocht. Nou nog het oude slot eruit halen en het nieuwe slot monteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt wel dat het goed gebeurd. Daarom ga je op zoek naar een slotenmaker. Op de website van Zoofy vind je dan snel een slotenmaker uit je eigen Venlo.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Venlo komen de vakmannen?

De vakmannen waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. Het maakt niet uit waar in Venlo, overal komen de slotenmakers je helpen.Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Het eerste wat je aanklikt is de klus die gedaan moet worden. Dit kan zijn: slot openmaken, hang en sluitwerk plaatsen, slot vervangen of een anti-inbraakstrip plaatsen. Een slotenmaker draait voor deze klussen zijn hand niet om. Wat je daarna aangeeft is of je vandaag een slotenmaker nodig hebt of dat het morgen of op een later moment kan. Als je aanklikt dat het een om een spoedgeval gaat dan heb je in 20 minuten een mailtje met de bevestiging van de afspraak. Kies je ervoor dat het op een ander moment kan, dan vul je in wanneer het jou het beste uitkomt. Het laatste wat je in hoeft te vullen zijn je gegevens. De vakman weet dan op welk adres in Venlo hij moet zijn. De slotenmaker komt zoals gezegd uit Venlo. Zoofy werkt samen met veel lokale vakmensen. Omdat het om een lokale slotenmaker gaat betaal jij geen voorrijkosten. Dat scheelt weer. Als je een afspraak maakt kan je ook zien wat het bezoek van de slotenmaker je ongeveer gaat kosten.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af