Slotenmaker Leiden
56 recensies

Onze slotenmakers in Leiden staan voor je klaar

bijv. 'Slot openmaken'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Slotenmaker in Leiden gezocht? (met spoed)

Na een avond stappen, een avond naar de sportschool of een middag winkelen in de stad kan het zomaar gebeuren. Je staat voor je eigen huis en komt er achter dat je de sleutel van de voordeur niet hebt. Heel vervelend, maar geen paniek! De slotenservice van Zoofy staat voor je klaar om met spoed je problemen op te lossen. Na je aanvraag heb je binnen 20 minuten contact met de slotenmaker die je komt helpen.

Populaire Slotenmaker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Slotenmakers van Zoofy in Leiden

De Slotenmakers van Zoofy in Leiden werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 56 recensies

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Tot nu toe zeer tevreden over het resultaat!

Een klant
maandag 14 januari 2019

Ja, de klus is geklaard. De vakman moet nog terugkomen om het kastje te vervangen.

Een klant
donderdag 3 januari 2019

Eerste deel van de klus is prima geklaard.

Een klant
dinsdag 25 december 2018

Extreem snel aanwezig voor een spoedklus (iets van 30 minuten), heeft het probleem vlot en professioneel opgelost en nadien nog een en ander toegelicht. Aanrader!

Een klant
zondag 23 december 2018

Caro was al na een half uur bij ons. Hij heeft alles met betrekking tot de gasleidingen grondig nagekeken. Er bleek GEEN lek te zijn. Caro adviseerde om het gasfornuis te vervangen door een modernere versie. Wij zijn tevreden!

Een klant
donderdag 20 december 2018

Snel en goed

De Slotenmakers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Slotenmaker klussen op een rijtje

Slotemakers in Leiden?

Of je nu in Midden, Noord Zuid of West, in de Academiewijk, Boshuizen, de Camp, de Kooi, Fonteinwijk-Noord, Gasthuiswijk, Molenbuurt, Transvaalwijk, Zeilwijk-Zuid of één van de vele andere mooie wijken in Leiden woont, een slotenmaker van zoofy.nl is snel ter plekke om zonder schade je deur open te maken.Geen last van spoed, maar wel een slotenmaker nodig? Vul je gewenste dag en tijd en onze klantenservice gaat voor je aan de slag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je geopend. Veel mensen die voor hun huis stonden zonder dat ze naar binnen konden hebben gebruik gemaakt van de diensten van een slotenmaker van Zoofy. Als je de beoordelingen en reviews leest kun je zien dat deze mensen hier heel tevreden over waren. Sta je voor je huis en kun je er niet in, dan is zoofy.nl een snelle, betrouwbare en door anderen hoog gewaardeerde oplossing.

Dit kan je doen om problemen te voorkomen


Je staat voor je eigen huis en je kunt er niet in. Er zijn een paar mogelijkheden om hierop voorbereid te zijn. Woon je in een straat waar je de andere mensen kent en heb je buren waar je het goed mee kunt vinden? Dan is het bij de buren achterlaten van een reservesleutel altijd een goed idee. Het is geen garantie, je weet immers niet of de buren thuis zijn als jij voor een dichte deur staat. Het verstoppen van een sleutel op een plek die jij alleen weet is ook een oplossing. Een soort 'sleutel onder de deurmat' oplossing, maar dan net even wat slimmer.