Regel nu jouw vakman

Anti inbraakstrip plaatsen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 54 slotenmakers bij jou in de buurt

Beveilig je huis en gebruik inbraakstrips om inbrekers buiten de deur te houden. Omschrijf wat er precies moet gebeuren en laat plaatsen over aan een vakman. Maak direct een afspraak met een slotenmaker bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 99 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Anti-inbraakstrip plaatsen

Anti-inbraakstrips zijn 2 metalen strips die tegen de kant waar het slot in de deur valt geplaatst worden. Inbrekers kunnen dan niet meer mer een koevoet de deur forceren. Daarnaast is het niet meer mogelijk om met een credit card of pinpas de deur open te maken. Als de deur naar binnen toe open gaat dan kun je, als er voldoende ruimte is tussen de deur en het kozijn er een pin pas tussen wrikken. Daarmee kun je de deur open maken. Als je anti-inbraakstrips laat plaatsen is dat allemaal niet meer mogelijk. En die strips kun je alleen monteren of demonteren als de deur open is. Alleen met heel veel sloopwerk kun je de strips er uit krijgen. Maar dat kost veel tijd. De kans dat er dus bij je wordt ingebroken wordt flink verkleind.

 

inbraakpreventie met anti-inbraakstrips

Bij Zoofy kun je eenvoudig een slotenmaker vinden die anti-inbraakstrips plaatsen. Dit helpt bij de inbraakpreventie. Wil je nog meer tips wat je kunt doen tegen inbraakpreventie. Lees ons blog hierover. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af