Slotenmaker Maastricht

Onze slotenmakers in Maastricht staan voor je klaar

bijv. 'Slot openmaken'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Snel een slotenmaker nodig in Maastricht?

Een vrije avond besteden op het gezellige Vrijthof in Maastricht wil je wel met een veilig gevoel doen. Je hebt al wel een anti-inbraakstrip gekocht, maar het monteren is niet je sterkste kant. Een slotenmaker is op zo’n moment heel welkom. Bij Zoofy heb je in 20 minuten een afspraak geregeld.

Populaire Slotenmaker klussen Toon alle klussen

De Slotenmakers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Slotenmaker klussen op een rijtje

Waar in Maastricht komen de slotenmakers van Zoofy?

De slotenmakers waarmee Zoofy samenwerkt komen in de wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. Kortom in alle wijken van Maastricht word je geholpen door onze slotenmakers.Een slotenmaker is er voor verschillende klussen. Waar in vroegere tijden een slotenmaker meer te doen had, heeft hij nu een paar werkzaamheden die hij veel doet. Dit zijn werkzaamheden zoals: het vervangen van een cilinderslot, het openmaken van een deur, hang en sluitwerk plaatsen of een anti-inbraakstrip plaatsen. Als je een afspraak maakt kun je een van deze werkzaamheden kiezen die voor jou dan van toepassing is. Als je de klus hebt aangegeven vul je in welke prioriteit de klus heeft. Is het een spoedklus, een die morgen kan of een klus die op een later moment kan. Is het geen spoedklus dan kies je een datum en tijdstip waarop jij thuis bent. Op die dag komt de slotenmaker bij jou in Maastricht langs. Als je aanklikt welke prioriteit de klus heeft zie je ook het uurtarief van de slotenmaker staan. Dit bedrag is inclusief de BTW. De eventuele materiaalkosten zijn er dan nog niet bij gerekend. Als laatste vul je je gegevens in waaronder je adres, zodat we de vakman wel naar het goede adres sturen. De slotenmaker komt uit Maastricht, dat scheelt je toch een euro of 30 aan voorrijkosten. Van dat geld kan je dan weer een keer naar het Vrijthof gaan.