Regel nu jouw telefoonreparatie

Scherm reparatie

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 237 telefoonreparateurs in jouw regio

Door een barst in het scherm werk je niet meer zo prettig op je telefoon. Is het scherm helemaal kapot, dan wil je dit zo snel mogelijk gefixt hebben. Regel hiervoor hulp aan huis. Bekijk de prijzen, check reviews. Plan een afspraak in met een telefoonreparateur die bij jou thuis komt.

Regel nu jouw telefoonreparatie
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Telefoonscherm repareren

Werken met een gebarsten scherm is bijna onmogelijk en irritant. Via onze website regel je een monteur die bij jou thuis komt om je smartphone te repareren. Als jouw toestel gerepareerd is lijkt je telefoon weer als nieuw. Alle merken die smartphones fabriceren maken gebruik van een ander soort scherm. Wij repareren het scherm van elk merk smartphone. Of het nu gaat om een iPhone scherm of een voor een Samsung. Een nieuw scherm heeft onze monteur er zo ingezet. Het vervangen van je scherm gebeurt zonder dat er foto's of andere bestanden verloren gaan. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, dan heb je garantie op de reparatie.

Onze monteurs staan voor je klaar om je zo snel mogelijk van een nieuw scherm te voorzien. Met onze reparatieservice hoef je je nooit lang te irriteren aan dat kapotte scherm wat niet goed meer werkt. En nog makkelijker de monteur komt bij je thuis. Op de site zie je de tarieven staan die gehanteerd worden. Zo ben je van te voren goed ingelicht over wat een schermreparatie je gaat kosten.

Tarieven schermreparatie

Het repareren van een telefoonscherm kan vanaf €59 per uur incl. btw. Dit is gebaseerd op prijzen van eerder uitgevoerde klussen bij jou in de buurt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af