Regel nu jouw ict-specialist

Modem installeren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3547 ict-specialisten in jouw regio

Voor het goed functioneren van een internetverbinding is de eerste stap het correct aansluiten van een modem. Vaak wordt het apparaat geplaatst in de meterkast. Een expert kan helpen. Deze zal de modem verbinden met de binnenkomende lijn en zorgen dat alles goed staat ingesteld. Bekijk de prijzen en maak een afspraak met een computerreparateur bij jou in de buurt.

Regel nu jouw ict-specialist
32 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je modem instellen door een computerexpert

Dient je modem juist te worden ingesteld? Boek dan direct een klus en wij regelen direct een vakman die jouw modem komt aansluiten.

Waar het modem installeren

De exacte locatie waar u het modem moet installeren, is afhankelijk van het type modem dat u heeft en van de plek waar de telefoonlijn binnenkomt. Als uw modem een vaste lijn nodig heeft om te werken, moet u het modem zo dicht mogelijk bij de telefoonaansluiting installeren. Als uw modem draadloos werkt, kunt u het modem op een centrale plek in huis installeren om de beste ontvangst te garanderen.

Tips bij aansluiten modem

Het is aan te raden om het modem te installeren op een plek waar u gemakkelijk bij kunt, zodat u het makkelijk kunt aansluiten en onderhouden. Als u het modem op een centrale plek installeert, kan dit ook helpen om de snelheid van uw internetverbinding te verhogen omdat het signaal dan beter door het hele huis kan reiken.

Hulp bij aansluiten modem

Neem de handleiding van uw modem door en volg de stappen die hierin staan om het modem correct te installeren. Als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Zoofy. Wij hebben vele computerspecialisten in dienst die kunnen helpen bij het plaatsen en installeren van een modem. Zo heb je over in huis goede wifi.

Beveiligen
Internetpakket aansluiten
Per uur
Printer installeren

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach