Regel nu jouw ict-specialist

Computer of laptop laten repareren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 630 ict-specialisten in jouw regio

Door slijtage en ouderdom kunnen sommige onderdelen van de computer kapot gaan. Ook kun je een oude computer moderniseren door bijvoorbeeld de oude harde schijf te vervangen voor een nieuwer exemplaar. Een computer openmaken kun je beter aan een expert over laten. Bekijk de prijzen, check de reviews. Maak online een afspraak met een computerreparateur.

Regel nu jouw ict-specialist
14 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Pc reparatie door een computerexpert van Zoofy

Niets is er zo vervelend dan wanneer je een kapotte computer of laptop hebt. Regel direct een pc reparatie via Zoofy. Tegenwoordig staat ons hele leven op de computer, van alle mooie herinneringen in ons digitale fotoalbum tot de administratie en informatie van werk. Problemen met je laptop zijn dan niet alleen vervelend, het kan er ook voor zorgen dat je je gegevens kwijt raakt. Wanneer je computer vreemde foutmeldingen geeft, wil je daarom zo snel mogelijk je computer laten maken. De Zoofy expert bij jouw in de buurt komt vandaag nog voor een computerreparatie aan huis met de spoedklus. Onze vakmensen zullen alles in hun vermogen doen om jouw laptop te redden. Vraag daarom de Zoofy vakman om jouw computer te laten maken.

 

Levert Zoofy ook computerreparatie aan huis?

Jazeker! Om jouw computer te laten maken hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen. De Zoofy expert voert de computerreparatie aan huis uit. Zo hoef je niet te sjouwen met je zware pc of in de bus met je rokende laptop. De Zoofy expert komt gewoon bij jouw thuis om alle computerproblemen op te lossen. Zorg dat je bij stap 2, van het aanvragen van je klus, alle informatie rondom het probleem zo duidelijk mogelijk verteld. Op die manier weet de Zoofy vakman of er mogelijk onderdelen vervangen moeten worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een chip niet meer werkt of dat een videokaart erg verouderd is. In dat geval is het prettig dat de Zoofy expert hier een vermoeden van kan hebben en dus voorbereid bij jouw huis aanbelt.

Laptop laten maken

Naast PC reparatie regelt Zoofy ook direct een expert voor het verhelpen van problemem aan de laptop. Boek eenvoudig een expert voor het laten maken van jou laptop. Geef in de omschrijving aan om wat voor type laptop het gaat zo dat de expert al weet met wat voor laptop problemen hij wellicht te maken heeft.

Boek nu een computerreparateur

Wanneer kan je een Zoofy specialis jouw laptop laten maken?

In principe kan je de Zoofy expert aanvragen voor elk computer gericht probleem. De kosten van computerreparaties aan huis zijn hierop gericht. Met het lage starttarief kan je dus ook een Zoofy specialist langs laten komen omdat er bestanden verdwenen zijn. Of omdat je per ongeluk toch op die link geklikt hebt, terwijl je eigenlijk wel wist dat dat niet slim was. De Zoofy specialist komt zelfs wanneer je helemaal bedolven wordt met reclames wanneer je een startpagina opent. De Zoofy specialist is er voor elk soort computerreparatie aan huis. Schroom dus niet om jouw computer te laten maken met behulp van een specialist. De meest voorkomende problemen waarom mensen een Zoofy expert hun laptop laten maken zijn als volgt:

 • Zeer traag werkende computer
 • Steeds terugkerende foutmeldingen
 • De computer loopt met regelmaat vast
 • De computer start niet meer op
 • Er zit een virus op de computer
 • Hulp bij het opschonen van de computer
 • Hulp bij het aansluiten van externe apparaten zoals printers
 • Hulp bij software installaties
 • Beeldschermen aansluiten

Computer laten maken

Hardware en Software problemen

De zoofy computer specialist deelt computerproblemen op in twee varianten. Natuurlijk kan het ook een gecombineerd probleem zijn. Dit is vaak het geval bij de oudere computers. Laat daarom altijd de computer monteur weten wat voor een type computer je hebt en hoe oud hij is. Vaak is het handig om zelf al een idee te hebben waar de oorzaak van het probleem ligt. Wil je de laptop laten maken op gebied van hardware problemen of juist software.

Hardware problemen: Onder hardware problemen verstaan we problemen met alle fysieke onderdelen van een computer. Dit kunnen onderdelen als een muis, beeldscherm en toetsenbord zijn, maar ook onderdelen als de harde schijf, videokaarten en chips.
Software problemen: Onder software verstaan we de programma's. Dat kan het besturingssysteem zijn zoals Windows of Apple, maar het kan ook gaan om een programma zoals Word of Photoshop.

Privé en zakelijke inhoud van je computer

Onze levens zijn vandaag de dag nauw verbonden met computers. Of het nu voor werk of privé is, niemand kan meer zonder. Van het fotos afdrukken tot het inkijken van je bankgegevens, het gebeurt allemaal via je de laptop of computer. Wanneer je problemen hebt met je computer, kan er dus sprake zijn van inzage in voor jouw gevoelige informatie. Wij snappen dat dit niet altijd een fijn gevoel geeft. Daarom controleren en checken wij al onze Zoofy computer specialisten, voordat wij ze opnemen in ons bestand. Zo ben jij verzekerd van een eerlijke en betrouwbare specialist en sturen wij vol vertrouwen de vakman naar je toe. Om je verder gerust te stellen is het prettig te weten dat de meeste problemen opgelost kunnen worden zonder dat er direct in alle gegevens gekeken moet worden.

Wat zijn de kosten van computerreparatie aan huis?

Computerproblemen komen voor in alle soorten en maten. Van een klein makkelijk te verwijderen virus tot een compleet doorgebrande harde schijf. Vaak kost het de Zoofy expert even om uit te dokteren wat er mis is met jouw computer. Zodra het probleem gevonden is kan de computerreparatie aan huis doorgaan. Ben je in complete paniek, omdat je morgen een deadline hebt en je moet vandaag je computer laten maken? Rustig maar, want met de spoedklus komt er vandaag nog een Zoofy expert de computerreparatie aan huis verzorgen. De kosten van computerreparaties aan huis beginnen bij €55.- voor een gewone klus en €95,- voor een spoedklus. Zorg dat je een volledig mogelijk beschrijving van het probleem en de mogelijke oorzaak meldt bij stap 2 van de klus aanvraag. Ook wanneer je per ongeluk je computer hebt laten vallen. De Zoofy expert kan zo inschatten hoeveel tijd het laptop laten maken gaat kosten. In overleg kunnen jullie dan tot een afspraak en prijs komen.

 

Waarom een Zoofy computer expert inhuren?

Het is natuurlijk mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Of een handige vriend je computer te laten maken. In sommige gevallen heb je geluk en los je het probleem op. Helaas creëer je in de meeste gevallen een groter probleem en kan je er zelfs voor zorgen dat er belangrijke gegevens of herinneringen permanent verloren gaan. Zeker met problemen van het geheugen of problemen met een virus, kun je beter het oplossen aan de expert overlaten. Door zelf aan de slag te gaan, kan het probleem groter worden. Hierdoor zullen de kosten van computerreparatie aan huis hoger uit vallen. Wees dus slim en laat het laptop maken aan de expert over. Zo is de kans op het behoud van al je bestanden en foto’s een stuk groter.

Back up maken

We vergeten het wel eens maar een back up maken van je computer is heel belangrijk. In het vervelende geval van problemen met je computer, heb jij tenminste nog al je fotos en bestanden. Een back up kan je op twee manieren. Je kan een externe back up maken op een harde schijf of je gegevens opslaan in de cloud. Er zijn verschillende cloud services, die het mogelijk maken om je bestanden altijd veilig op te slaan. Dat is erg handig, want je kunt overal bij je bestanden zolang je een computer en internet hebt. Kies je voor een back up op een harde schijf? Zorg dan dat je de schijf op een goede plek bewaard. Een harde schijf is niet te hacken, dus zeer veilig voor de gevoelige informatie. De schijf is wel kwetsbaar, je moet hem niet hard stoten of laten vallen. Een beschadigde harde schijf is niet altijd meer volledig leesbaar en zo kan er alsnog informatie verloren gaan. Ook problemen met een harde schijf vallen onder het computer laten maken. Vraag bij jouw Zoofy vakman wat deze kosten van computerreparaties aan huis zijn.

Waarom Zoofy

Zoals al eerdere genoemd heeft Zoofy alleen maar betrouwbare specialisten in dienst. Alle computer experts van Zoofy worden vooraf gecontroleerd en hun diensten staan daarnaast ook onder een constante controle. Zo weten wij en jij dat de persoon die wij sturen om jouw computer te laten maken, precies weet wat hij doet. Daarnaast bieden wij de ‘komt goed’ garantie. Stel je komt er echt niet uit met de computer expert, dan lossen wij voor jou het probleem op. Daarnaast zijn al onze vakmensen verzekerd en hebben wij jouw klus ook nog eens verzekerd voor het bescheiden bedrag van 2.5 miljoen. Het moet wel een hele speciale computer zijn, die daar niet mee gedekt is. Met het aanvragen van een klus bij Zoofy weet je precies waar je aan toe bent. Je vraag zelf een klus aan met de datum dat het voor jou uitkomt. Het starttarief is bekend en een indicatie kun je afspreken met de Zoofy expert die langs komt. Zoofy zorgt dus voor veiligheid en comfort. Geen gedoe met offertes aanvragen en langdradige prijsvergelijkingen, maar direct jouw computer klus aanvragen en weten waar je aan toe bent. Zonder gedoe een directe oplossing voor jouw computer probleem.
Vraag daarom vandaag nog jouw laptop laten maken klus aan en laat jouw computer ook weer lopen als een zonnetje.

Computer laten maken via zoofy

Wij hanteren bij Zoofy eerlijke tarieven geen gedoe met offertes, direct een betrouwbare vakman voor je klus. Na de klus heb je de mogelijkheid om via iDeal of Tikkie te betalen.

Boek nu een computerreparateur

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af