Regel nu jouw ict-specialist

Installeren printer en apparatuur

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 333 ict-specialisten in jouw regio

Voor het goed functioneren van een printer of andere hardware is het belangrijk dat de juiste drivers op de computer worden geinstalleerd. Soms lukt dit je niet zelf. Het kan een heel zoekwerk zijn om de juiste drivers te vinden. Hulp nodig? Bekijk de prijzen, check de reviews. Plan een afspraak met een computerreparateur.

Regel nu jouw ict-specialist
6 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Andere hulp bij computer problemen:

Wat te doen bij printerproblemen

Als u problemen heeft met het instellen van uw printer, kunt u een aantal dingen proberen om het probleem op te lossen:

 1. Controleer of u de juiste stuurprogramma's en software hebt geïnstalleerd voor uw printer. U kunt deze meestal downloaden van de website van de fabrikant van uw printer.

 2. Controleer of uw printer correct is aangesloten op uw computer of netwerk. Als u de printer via een USB-kabel aansluit, moet deze goed zijn aangesloten op de computer en op de printer. Als u de printer via een netwerk aansluit, moet de printer correct zijn aangesloten op het netwerk en moet uw computer verbinding hebben met het netwerk.

 3. Probeer de printer te herstarten door de stroom uit te schakelen en weer aan te zetten of door de printer te resetten.

 4. Controleer of uw computer en printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Als ze op verschillende netwerken zijn aangesloten, zal de printer mogelijk niet worden herkend door de computer.

 5. Als u nog steeds problemen heeft, neem dan contact op met de fabrikant van uw printer voor verdere ondersteuning. Zij kunnen u helpen om het probleem op te lossen en u te voorzien van verdere instructies voor het instellen van uw printer.

Zoofy als hulp bij printer installeren

Het is mogelijk om hulp te bieden bij het installeren van een printer via Zoofy, omdat Zoofy een platform is voor het boeken van hulp bij het uitvoeren van taken en klusjes, zoals het installeren van een printer. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met verschillende computer gerelateerde vragen. Zo kun je altijd bij ons terecht.

Wifi thuisnetwerk aanleggen
Opschonen PC of Mac
Virus verwijderen van de PC of Mac

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af