Zoek hier je klusje

Daklekkage

Daklekkage
Vanaf   €75,-
per uur incl. BTW
4,4/5 (347)
Boek deze klus
1942 keer aangevraagd
+ 2120 gescreende dakdekkers
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Een lekkend dak kan heel wat schade aanrichten. Vaak zitten de naden van de dakbedekking los of is er teveel ruimte tussen de pannen. Maak een afspraak met een dakdekker in de buurt die het voor je repareert. In verband met de veiligheid werken dakdekkers vaak met 2 man. Het aangegeven tarief is op basis van 1 persoon.

Bekijk meer

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste dakdekkers

HR Loodgieter en Electra Hennie van Schaik

4,59/5 (725 )

Heel vriendelijk, kundig, denkt met de klant mee.

IJsselstein
2645 klussen uitgevoerd

4,74/5 (620 )

Snel en accuraat

Baarn
2275 klussen uitgevoerd

4,65/5 (376 )

Haarlem
1083 klussen uitgevoerd
WestHage Installatietechniek Hicham el Allali

4,33/5 (331 )

's-Gravenhage
1038 klussen uitgevoerd

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.

Daklekkage verhelpen via Zoofy

Als je een lekkage aan je dak hebt, of als er een paar dakpannen zijn weggewaaid of gebroken, dan kun je een dakwerker laten komen om je probleem op te lossen. Vaak ontstaat een probleem aan het dak spontaan. Dan zit je na een heftige regenbui ineens met een lekkage in huis waar je die vervelende bruine vlekken van krijgt. Het is belangrijk om dan snel iemand naar je dak te laten komen kijken en die onderzoekt waar aan het dak, het probleem zich bevind en dit voor je oplost. Het is een nachtmerrie voor de gemiddelde huiseigenaar: een eventuele daklekkage die voor vervelende schade kan zorgen. Een lekkage aan je dak is om meerdere redenen een nachtmerrie voor de gemiddelde huiseigenaar. In dit artikel gaan we in op enkele frustraties die gepaard gaan met een daklekkage. Vervolgens gaan we uitleggen wat te doen bij een lek en wat het kost om een daklekkage te repareren? Daarna gaan we nog in op de beste manier om professionele hulp in te schakelen. Veel leesplezier!

Een daklekkage is een nachtmerrie voor de gemiddelde huiseigenaar en meestal heeft dit meerdere redenen. De eerste reden is dat een daklekkage veel schade teweeg kan brengen. Waterschade kan echt een nachtmerrie zijn. Er is bijvoorbeeld een grote kans dat je bij een grote lekkage problemen krijgt met de vloer en de muren. Water kan veel schade teweegbrengen aan het plafond en de muren en daarom is een daklekkage ook zo gevaarlijk en moet je er snel bij zijn om het op te lossen. Nederland is immers een regenachtig land en het kan dan flink oplopen in de prijs. Een tweede frustratie is dat een daklekkage lastig op te sporen is. Het zit namelijk meestal op een plek die je zelf niet ziet. Het nadeel is dan dat je wel het water ziet lekken, maar niet de gevolgen van de lekkage kunt zien en dat is natuurlijk verschrikkelijk. Een derde frustratie van veel mensen is natuurlijk dat je er relatief veel geld aan kwijt kunt raken. Je moet namelijk een uurtarief betalen en dat kan flink oplopen. Zeker als de lekkage niet zo snel kan worden gevonden.

Een ander probleem is dat het veel gedoe is om al het water weg te halen. Bovendien kan de vocht de muren aantasten en kan het een lange periode duren voor dit vocht echt allemaal is weggetrokken. Bovendien heb je dan ook nog het probleem van schimmelvorming en dergelijke. Dat kan dan namelijk een grote rol spelen, aangezien er dan zeer veel vocht aanwezig is.

Bekijk meer

Overige klussen

EPDM aanleggen Dakbedekking aanleggen PVC dakbedekking aanleggen Dakgoot repareren

Ben jij een vakman? Download nu de app en pak klusjes op bij jou in de buurt!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS