Regel nu jouw dakdekker

Lood en zinkwerk

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 696 dakdekkers in jouw regio

Lood en zinkwerk is een vak apart. Bij verouderd zinkwerk kunnen scheuren ontstaan waardoor de afdichting niet langer waterdicht is. Voorkom lekkages en maak direct een afspraak met een dakdekker bij jou in de buurt. In verband met de veiligheid werken dakdekkers vaak met 2 man. Het aangegeven tarief is op basis van 1 persoon.

Regel nu jouw dakdekker
17 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je lood- en zinkwerk doen door een professional

Laat uw lood- en zinkwerk uitvoeren door een vakman via Zoofy. Boek direct een beschikbare vakman via Zoofy.

Zinkwerk

Er is één heel duidelijke reden waarom verschillende metalen al generaties lang worden gebruikt: betrouwbaarheid. Hetzelfde geldt voor zink. Bovendien is zink ongelooflijk robuust. Zink en koper kunnen worden gebruikt om alles te maken, inclusief daken, goten, decoraties, regenwaterafvoeren, tanks, bekledingen en gevelbekleding. Zink is een zeer betrouwbaar materiaal voor dakbedekking en gevelbekleding. Zink is recycleerbaar en heeft een lange levensduur. Het belangrijkste voordeel van zink is dat het vrijwel geen onderhoud vergt.

Zinken daken worden vaak gebruikt als fels- en nokdak. Het meest gebruikte materiaal voor dakgoten is zink. Regenwater kan goed verwerkt worden door zink. De veerkracht van zink houdt lekkages tegen en voorkomt waterschade aan uw woning. Net als lood kan zink volledig worden gerecycled. Kiezen voor zink is dus ook een milieuvriendelijke keuze.

Loodwerk

De vakmensen van Zoofy zijn experts in tal van loodconstructies. Van dakterrassen tot dakkapellen en dakramen. Zij kunnen al uw lood- en zinkwerk aan. Schuine daken hebben veel zinken en loden onderdelen, zoals kappen en goten. Al het werk met zink en lood wordt op maat gemaakt met behulp van geavanceerde machines voor buigen en solderen.

Sinds het begin der tijden wordt lood als materiaal gebruikt. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt in muur- en dakconstructies om vocht tegen te houden. Lood is een product dat zeer duurzaam is en een lange levensduur heeft. Daarom wordt lood vaak gebruikt in de bouw.

Zoofy, een vertrouwd netwerk

Wij beschikken over het grootste netwerk van direct te boeken vakmensen in Nederland. Wij rekenen nooit voorrijkosten en onze prijzen zijn transparant.

Snel de klus klaren

Geen gedoe met offertes en prijsopgaven - boek een klus in minder dan 3 minuten. Altijd en overal - wij zijn 24/7 beschikbaar om een klus met u te delen.

De beste experts voor elke taak

Met Zoofy vindt u de beste expert voor uw project. Maak een weloverwogen beslissing en huur een betrouwbaar iemand in, die op tijd levert.

Kwaliteit waarop jij kunt vertrouwen

We werken met de beste experts in hun vakgebied om ervoor te zorgen dat we onze klanten kwaliteitsservice bieden. Zoofy zal de klus altijd goed klaren!

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af