Regel nu jouw dakdekker

Lekkage bij schoorsteen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2056 dakdekkers in jouw regio

Snelle hulp nodig bij lekkende schoorsteen? Bekijk tarieven. Maak online (spoed) afspraak met dakdekker.

Regel nu jouw dakdekker
13 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek direct een schoorsteenspecialist voor lekkage

Lekken in schoorstenen: oorzaken en oplossingen

Sijpelend water en vochtvlekken op de muren in de buurt van de schoorsteen zijn tekenen van een schoorsteenlekkage. Ook vocht onder de dakbedekking op zolder kan een teken zijn van een lekkende schoorsteen. Weet u wat deze symbolen betekenen? Zo ja, grijp dan meteen in. Het is belangrijk om vochtproblemen door de schoorsteen zo snel mogelijk aan te pakken. Het lek is meestal al een tijdje aanwezig als u het probleem opmerkt. En dat kan zelfs gevolgen hebben voor de manier waarop uw dak is gebouwd.

Oorzaken en oplossingen

Uw schoorsteenlekkage kan door een aantal zaken worden veroorzaakt. De meest voorkomende oorzaken zijn breuken in de schoorsteenkap, poreus metselwerk, baksteenscheuren en scheuren in loodgootstukken. Omdat de regen in de spleten en kieren waait, speelt de wind vaak een belangrijke rol. Een voortdurend probleem is vocht door condensatie in de schoorsteen. Moet uw schoorsteen gerenoveerd worden? Bekijk op deze pagina onze mogelijkheden voor een waterdichte schoorsteen.

Lekkende schoorsteen? Wij hebben het onder controle

Zoofy heeft het grootste netwerk van professionele dakdekkers beschikbaar om direct te boeken in Nederland. Ze hebben een 9,2 score gemiddeld over alle reviews!

Boek jouw klus binnen 3 minuten

Bij Zoofy kun je binnen 3 minuten een afspraak boeken. Telemarketing en wachten op een telefoontje terug is niet nodig. Vul je gegevens in en wacht tot een van onze experts je terugbelt.

Waarom zijn wij de beste?

Wij hebben de meeste professionals in Nederland met een gemiddelde score van 9,2! Zoofy bestaat al jaren en heeft meer dan 1.000.000 afspraken succesvol gemaakt.

Houd jouw schoorstenen schoon

Wij bieden een breed scala aan diensten - van reiniging tot inspectie en meer - zodat jouw huis altijd veilig en comfortabel is.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach