Dakdekker Amsterdam gezocht?

Voor een lekkage aan een pannendak, regenpijp monteren en al jouw andere dakwerk klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze dakdekkers uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Amsterdamse dakdekker nodig? Boek er één hier

Het gezegde april doet wat hij wil, lijkt aardig te kloppen. Het ene moment een heerlijke zonneschijn en het andere moment stormachtige hagelbuien. Dat laatste is je dak net funest geworden. Tijdens het zoeken naar de eerste zomerspullen op zolder, vallen er namelijk steeds druppels in je nek. Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al die waterschade. Het liefst heb je het dit weekend nog geregeld hebben. Gelukkig kunnen onze vakmannen je helpen bij een lekkage of schade.  Als er vandaag nog iemand langskomt, dan kun je gebruik maken van onze spoedservice. We laten je dan binnen 20 minuten zien wie er bij jou de stoep staat vandaag in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Wij verzorgen de rest.

Alle klussen
Bitumen dakbedekking
132 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1785 dakdekkers in jouw regio
Boeidelen vervangen
96 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6688 dakdekkers in jouw regio
Dak inspecteren
60 keer aangevraagd
Vanaf €199 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1791 dakdekkers in jouw regio
Dak vervangen
24 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1787 dakdekkers in jouw regio
Dakbedekking aanleggen / vervangen
144 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1783 dakdekkers in jouw regio
Dakgoot vervangen
1.236 keer aangevraagd
Vanaf €85 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4535 dakdekkers in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken van Amsterdam zitten de dakdekkers?

Als je een dakdekker nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Wij helpen in heel de regio Amsterdam. Of het nu gaat om een dakgoot schoonmaken, dakpannen vervangen of dus die vervelende daklekkage opsporen en verhelpen. We zijn te vinden in onder andere het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw dakdekker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen de dakdekkers jou met jouw dakproblemen helpen. 

Dakdekker in Amsterdam boek je hier eenvoudig

Met Zoofy kun jij gemakkelijk een dakdekker boeken in Amsterdam. Het is een online platform dat huiseigenaren in contact brengt met de beste dakdekkersbedrijven in de stad. Onze vakmannen zijn zeer vaardig en ervaren en hebben een gemiddelde score van 9,2 uit 10 van tevreden klanten.

Transparante prijzen

Bij Zoofy bieden we een transparant tariefsysteem waarmee jij gemakkelijk kunt budgetteren voor jouw dakwerk. Ons uurtarief is €75 en we hebben ook een aantal vaste prijzen beschikbaar. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om de kosten van jouw klus te begrijpen voordat we beginnen, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze dakdekkers hebben de kennis en vaardigheden om de juiste oplossing te bieden voor elk type dak en elk budget. We zullen samen met jou bespreken welke optie het beste past bij jouw wensen en eisen en een gedetailleerde offerte opstellen voordat we aan de slag gaan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af