Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Dakdekker Amsterdam gezocht (met spoed)?

Het gezegde april doet wat hij wil, lijkt aardig te kloppen. Het ene moment een heerlijke zonneschijn en het andere moment stormachtige hagelbuien. Dat laatste is je dak net funest geworden. Tijdens het zoeken naar de eerste zomerspullen op zolder, vallen er namelijk steeds druppels in je nek. Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al die waterschade. Het liefst heb je het dit weekend nog geregeld hebben. Gelukkig kunnen onze vakmannen je helpen bij een lekkage of schade.  Als er vandaag nog iemand langskomt, dan kun je gebruik maken van onze spoedservice. We laten je dan binnen 20 minuten zien wie er bij jou de stoep staat vandaag in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Wij verzorgen de rest.

Alle klussen
Dakbedekking aanleggen / vervangen
72 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 544 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot repareren
768 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 594 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot schoonmaken
2.088 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 653 dakdekkers bij jou in de buurt
Daklekkage
1.584 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 549 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakpannen vervangen
300 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 512 dakdekkers bij jou in de buurt
EPDM dakbedekking aanleggen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 523 dakdekkers bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken van Amsterdam zitten de dakdekkers?

Als je een dakdekker nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Wij helpen in heel de regio Amsterdam. Of het nu gaat om een dakgoot schoonmaken, dakpannen vervangen of dus die vervelende daklekkage opsporen en verhelpen. We zijn te vinden in onder andere het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw dakdekker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen de dakdekkers jou met jouw dakproblemen helpen. 

Onze vakmannen weten precies wat ze doen. Wij werken alleen met professionele dakdekkers. Ze kennen alle tips en trucs bij het verhelpen en voorkomen van een lekkage als geen ander. Onze dakdekkers laten ook alles weer netjes achter na het verhelpen van je probleem.

Natuurlijk kun je, voor klussen die niet direct vandaag moeten worden uitgevoerd, ook een afspraak plannen. We begrijpen bijvoorbeeld dat er bij lood en zinkwerk of het monteren van een regenpijp er soms wat meer tijd nodig is voor de levering van de materiaal. Toch heb je natuurlijk het liefst de afspraak alvast in je agenda staan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je kunt de afspraak plannen via zoofy.nl 24 uur per dag. Voer jouw klus in en geef een voorkeur van datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een vakman bij jou voor de deur staat. 

Tot slot maken we je het ook met betalen het liefst zo makkelijk mogelijk. Zo kun je de betaling via iDeal doen. Wil je eerst een indicatie van de prijs? Een offerte is vrijblijvend aan te vragen op de website. Daarnaast kun je ook een goede inschatting maken met behulp van de uurtarieven,die inclusief btw zijn. Zoofy rekent ook geen voorrijkosten!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af