Dakdekker Amsterdam

Voor een lekkage aan een pannendak, regenpijp monteren en al jouw andere dakwerk klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze dakdekkers uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Dakdekker Amsterdam gezocht (met spoed)?

Het gezegde april doet wat hij wil, lijkt aardig te kloppen. Het ene moment een heerlijke zonneschijn en het andere moment stormachtige hagelbuien. Dat laatste is je dak net funest geworden. Tijdens het zoeken naar de eerste zomerspullen op zolder, vallen er namelijk steeds druppels in je nek. Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al die waterschade. Het liefst heb je het dit weekend nog geregeld hebben. Gelukkig kunnen onze vakmannen je helpen bij een lekkage of schade.  Als er vandaag nog iemand langskomt, dan kun je gebruik maken van onze spoedservice. We laten je dan binnen 20 minuten zien wie er bij jou de stoep staat vandaag in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Wij verzorgen de rest.

Alle klussen
Bitumen dakbedekking
96 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1605 dakdekkers in jouw regio
Boeidelen vervangen
96 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6516 dakdekkers in jouw regio
Dak inspecteren
60 keer aangevraagd
Vanaf €199 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1611 dakdekkers in jouw regio
Dak vervangen
24 keer aangevraagd
Vanaf €69 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1607 dakdekkers in jouw regio
Dakbedekking aanleggen / vervangen
120 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1603 dakdekkers in jouw regio
Dakgoot vervangen
1.164 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3983 dakdekkers in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken van Amsterdam zitten de dakdekkers?

Als je een dakdekker nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Wij helpen in heel de regio Amsterdam. Of het nu gaat om een dakgoot schoonmaken, dakpannen vervangen of dus die vervelende daklekkage opsporen en verhelpen. We zijn te vinden in onder andere het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw dakdekker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen de dakdekkers jou met jouw dakproblemen helpen. 

Onze vakmannen weten precies wat ze doen. Wij werken alleen met professionele dakdekkers. Ze kennen alle tips en trucs bij het verhelpen en voorkomen van een lekkage als geen ander. Onze dakdekkers laten ook alles weer netjes achter na het verhelpen van je probleem.

Natuurlijk kun je, voor klussen die niet direct vandaag moeten worden uitgevoerd, ook een afspraak plannen. We begrijpen bijvoorbeeld dat er bij lood en zinkwerk of het monteren van een regenpijp er soms wat meer tijd nodig is voor de levering van de materiaal. Toch heb je natuurlijk het liefst de afspraak alvast in je agenda staan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je kunt de afspraak plannen via zoofy.nl 24 uur per dag. Voer jouw klus in en geef een voorkeur van datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een vakman bij jou voor de deur staat. 

Tot slot maken we je het ook met betalen het liefst zo makkelijk mogelijk. Zo kun je de betaling via iDeal doen. Wil je eerst een indicatie van de prijs? Een offerte is vrijblijvend aan te vragen op de website. Daarnaast kun je ook een goede inschatting maken met behulp van de uurtarieven,die inclusief btw zijn. Zoofy rekent ook geen voorrijkosten!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af