Dakdekker Amsterdam
14 recensies

Onze dakdekkers in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 207 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker Amsterdam gezocht (met spoed)?

Het gezegde april doet wat hij wil, lijkt aardig te kloppen. Het ene moment een heerlijke zonneschijn en het andere moment stormachtige hagelbuien. Dat laatste is je dak net funest geworden. Tijdens het zoeken naar de eerste zomerspullen op zolder, vallen er namelijk steeds druppels in je nek. Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al die waterschade. Het liefst heb je het dit weekend nog geregeld hebben. Gelukkig kunnen onze vakmannen je helpen bij een lekkage of schade.  Als er vandaag nog iemand langskomt, dan kun je gebruik maken van onze spoedservice. We laten je dan binnen 20 minuten zien wie er bij jou de stoep staat vandaag in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Wij verzorgen de rest.

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy in Amsterdam

De Dakdekkers van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 14 recensies

Michael
zaterdag 29 juni 2019, Daklekkage

Jan vertelde alles duidelijk en had het probleem opgelost. Prima loodgieter!

Marcel
vrijdag 7 juni 2019, Daklekkage

Zeer snel en vakkundig geholpen. Fijne omgang.

Madeleine
vrijdag 7 juni 2019, Dakdekker per uur

Prima, was er zelfs eerder, nadat hij gebeld had om te vragen of dat mogelijk was. Of de klus is geklaard moeten we afwachten (een lastig te vinden daklekkage), maar we hebben er alle vertrouwen in. Er zijn 2 plekken gerepareerd waar voorheen niet eens naar gekeken werd.

Mischa
dinsdag 19 maart 2019, Daklekkage

Top!

Victor
maandag 4 februari 2019, Daklekkage

Noodoplossing toegepast om daklekkage te voorkomen. Voorstel gedaan voor vervolgafspraak. Prima service.

Dmitriy
maandag 24 september 2018, Daklekkage

Snel en professioneel

Onze Dakdekkers zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

In welke wijken van Amsterdam zitten de dakdekkers?

Als je een dakdekker nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Wij helpen in heel de regio Amsterdam. Of het nu gaat om een dakgoot schoonmaken, dakpannen vervangen of dus die vervelende daklekkage opsporen en verhelpen. We zijn te vinden in onder andere het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw dakdekker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen de dakdekkers jou met jouw dakproblemen helpen. 

Onze vakmannen weten precies wat ze doen. Wij werken alleen met professionele dakdekkers. Ze kennen alle tips en trucs bij het verhelpen en voorkomen van een lekkage als geen ander. Onze dakdekkers laten ook alles weer netjes achter na het verhelpen van je probleem.

Natuurlijk kun je, voor klussen die niet direct vandaag moeten worden uitgevoerd, ook een afspraak plannen. We begrijpen bijvoorbeeld dat er bij lood en zinkwerk of het monteren van een regenpijp er soms wat meer tijd nodig is voor de levering van de materiaal. Toch heb je natuurlijk het liefst de afspraak alvast in je agenda staan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je kunt de afspraak plannen via zoofy.nl 24 uur per dag. Voer jouw klus in en geef een voorkeur van datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een vakman bij jou voor de deur staat. 

Tot slot maken we je het ook met betalen het liefst zo makkelijk mogelijk. Zo kun je de betaling via iDeal doen. Wil je eerst een indicatie van de prijs? Een offerte is vrijblijvend aan te vragen op de website. Daarnaast kun je ook een goede inschatting maken met behulp van de uurtarieven,die inclusief btw zijn. Zoofy rekent ook geen voorrijkosten!