Dakdekker Venlo
1 recensies

Onze dakdekkers in Venlo staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 154 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Dakdekker Venlo

In Venlo moet er ook wel eens dakbedekking vervangen worden, of komt er een lekkage voor. Zoofy heeft ook in Limburg dakdekkers zitten die jou graag komen helpen.  Bij Zoofy ben je aan het juiste adres als je snel een dakdekker geregeld wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je met een paar minuten een afspraak hebt. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite. 

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

Locatie van de dakdekkers in Venlo

De dakdekkers komen in: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. In alle 15 wijken van Venlo komen de dakdekkers.

Op onze website geef je dan aan om wat voor klus het gaat. Mocht je niet helemaal zeker zijn hoe je de klus het beste kan omschrijven. Klik dan op de categorie waar de klus invalt, dan zie je een lijstje met allemaal verschillende klussen die een dakdekker doet. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een regenpijp monteren, een lekkage opzoeken en oplossen, de dakgoot schoonmaken of dakbedekking leggen.  Daarna kies je of het een spoedklus is of niet. Het volgende wat je aangeeft is de dag waarop de dakdekker bij jou in Venlo langs kan komen. Het laatste wat je in moet vullen zijn je gegevens, dan weet de vakman bij wie en waar hij moet zijn. 

Om het jou nog makkelijker te maken zie je bij het maken van de afspraak de prijs per uur van de vakman. Dit is de prijs inclusief de BTW. Een voordeel is wel dat je geen voorrijkosten betaalt. Dat scheelt jou weer. De kosten van het materiaal zitten er niet bij inbegrepen, deze kunnen er dus nog bij komen. Mocht je een grote klus willen doen en wil je een offerte dan kun je die aanvragen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af