Dakdekker Zwolle

Voor een dakgoot reparatie, dakpan vervangen en al jouw andere dakwerk klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze dakdekkers uit Zwolle.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Dakdekker Zwolle

In het Overijsselse Zwolle is er ook wel eens een dakdekker nodig. Of dat dan is voor een lekkage aan het dak, je een regenpijp hebt die gemonteerd moet worden of de dakgoot die schoongemaakt moet worden maar met ladders ben je geen held. Bij Zoofy vind je dan de dakdekker die je kan helpen bij deze klussen.

Alle klussen
Bitumen dakbedekking
12 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 924 dakdekkers bij jou in de buurt
Boeidelen vervangen
12 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 919 dakdekkers bij jou in de buurt
Dak vervangen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 922 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakbedekking aanleggen / vervangen
84 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 638 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot repareren
864 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 690 dakdekkers bij jou in de buurt
Dakgoot schoonmaken
2.220 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2575 dakdekkers bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

De wijken van Zwolle waar de dakdekkers komen

De dakdekkers komen in de wijken: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. In alle 16 wijken van de stad aan de IJssel komen de dakdekkers waar Zoofy mee samenwerkt.

Je maakt een afspraak met een dakdekker door een aantal velden in te vullen. Dat scheelt toch weer tijd en moeite om allemaal verschillende bedrijven te bellen. Om te beginnen met de klus, je geeft dan aan wat er moet gebeuren. Daarna vul je in wanneer de klus geklaard moet worden (vandaag, morgen of een later moment). Je kan dan met jouw agenda kijken naar de dag en datum die jou het beste uitkomt, dan komt op die dag de vakman langs. Het laatste wat je moet doen is het invullen van jouw gegevens. De dakdekker weet dan waar hij in Zwolle moet zijn. 

De dakdekker komt uit Zwolle en de omgeving. Juist om die reden betaal je geen voorrijkosten. Van dat geld kun je dan toch weer iets leuks van doen. Bij het maken van de afspraak zie je een uurtarief staan, Geen verrassingen dus in de prijs per uur. Dit bedrag is inclusief de BTW. De materiaalkosten zitten daar niet bij inbegrepen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af