Dakdekker Utrecht

Voor een dakgoot reparatie, verstopte regenpijp en al jouw andere dakwerk klussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze dakdekkers uit Utrecht.

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Dakdekker Utrecht gezocht (met spoed)?

Met de lente en zomer in aantocht, kan het alsnog flink gaan regenen in Nederland. Moet er nog een regenpijp gemonteerd worden? Of wil je die dakgoot eindelijk eens schoongemaakt hebben, maar heb je hier zelf eigenlijk geen tijd voor? Via Zoofy.nl regel je gemakkelijk en snel een dakdekker!

Alle klussen
Bitumen dakbedekking
60 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1211 dakdekkers in jouw regio
Boeidelen vervangen
48 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4955 dakdekkers in jouw regio
Dak inspecteren
Vanaf €199 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1215 dakdekkers in jouw regio
Dak vervangen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1210 dakdekkers in jouw regio
Dakbedekking aanleggen / vervangen
120 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1208 dakdekkers in jouw regio
Dakgoot vervangen
1.056 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1218 dakdekkers in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken hebben we dakdekkers in Utrecht?

Wanneer je een dakdekker nodig hebt in Utrecht, ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Als je in Lombok, Transwijk, Sterrenwijk, Wittevrouwen of Ondiep woont, hebben wij gemakkelijk een dakdekker voor je gevonden. Ook als je in Geuzenwijk, Zuilen, Overvecht of Tuindorp woont ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Vanuit welke wijk of buurt je iemand zoekt, wij hebben ze voor je gevonden!

Met een spoedklus hebben wij binnen 20 minuten een dakdekker gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Utrecht. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de zomer en een zomerse bui! Vul je Utrechtse postcode in en wij sturen een dakdekker langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten, wel zo fijn voor de portemonnee! Daarnaast zijn al onze tarieven inclusief Btw. Zo kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Al onze dakdekkers zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op vakkundige en betrouwbare dakdekkers. Wanneer ze weg zijn hoef je ook niet bang te zijn voor extra werk, want ze zullen alles keurig en netjes bij je achterlaten.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel dat jouw probleem wordt opgelost? Via Zoofy.nl is dat heel eenvoudig. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het best uitkomt en wij zorgen ervoor dat er iemand bij je langskomt om je te helpen. Via onze website heb je namelijk binnen twee minuten online een afspraak gemaakt! 

Bij elke dakdekker zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Ook kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die kan je bereiken via mail, chat en telefoon en kunnen je overal mee helpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af