Insurance with Zoofy gives peace of mind

In welke wijken hebben we dakdekkers in Utrecht?

Wanneer je een dakdekker nodig hebt in Utrecht, ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Als je in Lombok, Transwijk, Sterrenwijk, Wittevrouwen of Ondiep woont, hebben wij gemakkelijk een dakdekker voor je gevonden. Ook als je in Geuzenwijk, Zuilen, Overvecht of Tuindorp woont ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Vanuit welke wijk of buurt je iemand zoekt, wij hebben ze voor je gevonden!

Boek een dakdekker met spoed

Met een spoedklus hebben wij binnen 20 minuten een dakdekker gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Utrecht. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de zomer en een zomerse bui! Vul je Utrechtse postcode in en wij sturen een dakdekker langs die bij jou in de buurt zit. Je hoeft niet onnodig te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten, wel zo fijn voor de portemonnee! Daarnaast zijn al onze tarieven inclusief btw. Zo kom je nooit voor onvoorziene kosten te staan.

Gescreende dakdekker in Utrecht

Al onze dakdekkers in Utrecht zijn zorgvuldig geselecteerd. Je kunt dus rekenen op vakkundige en betrouwbare dakdekkers. Wanneer ze weg zijn hoef je ook niet bang te zijn voor extra werk, want ze zullen alles keurig en netjes bij je achterlaten.

Plan wanneer het jou uitkomt

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel dat jouw probleem wordt opgelost? Via Zoofy is dat heel eenvoudig. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het best uitkomt en wij zorgen ervoor dat er iemand bij je langskomt om je te helpen. Via onze website heb je namelijk binnen twee minuten online een afspraak gemaakt! 

Bij elke dakdekker zie je de tarieven online staan en voor een aantal klussen hebben wij ook vaste prijzen. Ook kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die kan je bereiken via mail, chat en telefoon en kunnen je overal mee helpen.

Bekijk de top 3 beste dakdekkers in Utrecht

5/5 - 1 reviews

Lekkage service Utrecht Rinie De Kruijff dakdekker

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
Ik kan nog niet vaststellen of de het lek boven water. Mijn indruk was wel dat hij vakkundig de diagnose stelde en de reparatie uitvoerde.

Boek een dakdekker

5/5 - 5 reviews

AJA Bouw & Klussenbedrijf Ferry Baiati dakdekker

5/5 - 5 reviews

Utrecht
5 klussen uitgevoerd
epdm aanleggen , regenpijp monteren , hele week
Ferry heeft prima werk geleverd

Boek een dakdekker

5/5 - 1 reviews

Klusjesman A tot Z Danny Rieder dakdekker

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
Vakman kon snel ter plaats zijn voor een losgevallen dakpan. Hij heeft netjes werk geleverd en ook preventieve maatregelen genomen.

Boek een dakdekker

Dakdekker Utrecht gezocht (met spoed)?

Met de lente en zomer in aantocht, kan het alsnog flink gaan regenen in Nederland. Moet er nog een regenpijp gemonteerd worden? Of wil je die dakgoot eindelijk eens schoongemaakt hebben, maar heb je hier zelf eigenlijk geen tijd voor? Via Zoofy.nl regel je gemakkelijk en snel een dakdekker!

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach