Regel nu jouw klusjesman

Aannemer gezocht

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4607 klusjesmannen in jouw regio

Vind een geschikte aannemer via Zoofy. Plaats eenvoudig je aanvraag voor een bepaalde klus en kom in contact met een goede aannemer in uit jouw omgeving. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten.

Regel nu jouw klusjesman
16 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Aannemers klussen

Het is voor veel mensen een lastige klus: het vinden van een goede aannemer. Er zijn namelijk veel zaken waar je rekening mee moet houden. Aan de ene kant natuurlijk met de prijs. Past de aannemer binnen het budget? Daarnaast wil je natuurlijk ook een betrouwbare aannemer hebben. Een aannemer waarvan je zeker weet dat deze zijn afspraken nakomt en doet wat hij of zij zegt. En dan is het natuurlijk ook nog erg belangrijk om een aannemer te hebben die zijn klusjes op een waardige manier uitvoert. Dat je zeker weet dat je er achteraf geen problemen mee krijgt. Bij ons heb je gelukkig een brede keus en kun je gemakkelijk een aannemersbedrijf inhuren die volledig bij je past. In dit artikel gaan we daar verder op in. Want wat zijn de voordelen van Zoofy? Dat lees je hier!

Boek nu een klusjesman

Houtrot repareren

Een groot probleem in veel huizen is dat ze uiteindelijk te maken krijgen met houtrot. Dit verschijnsel kan overigens meerdere oorzaken hebben, maar meestal speelt vocht een belangrijke rol als het gaat om houtrot. Als je houtrot ziet, is het van groot belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Dit is om meerdere redenen van belang. Aan de ene kant is het van groot belang, aangezien houtrot steeds erger kan worden. Dat betekent dan ook: hoe langer je wacht, hoe meer het gaat kosten om te repareren. En soms kan het zelfs zo zijn dat het helemaal niet meer te repareren valt en dan ben je nog veel meer geld kwijt. En nog een groter punt: het kan er ook nog voor zorgen dat er echt gevaar komt en de gehele constructie van het hout niet meer optimaal gaat functioneren, waardoor er een echte gevaarzetting ontstaat waar je ongetwijfeld geen belang bij hebt. Voor deze klus is het dus echt ideaal om mensen van Zoofy in te schakelen.

Plafond maken

Maar ook voor grotere klussen kun je bij Zoofy terecht. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een plafond. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een nieuw plafond te maken. Een veelvoorkomende reden is doorgaans dat er sprake is van veroudering van het oude plafond. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je plafond in de badkamer aan het slijten is. Meestal heeft dat overigens verschillende redenen. Een belangrijke reden waarom een plafond onderhevig is aan slijtage is bijvoorbeeld schimmel. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer je geen goede afzuiging in je badkamer hebt. Dan is het dus ideaal om een nieuw plafond te maken, omdat schimmel zeer ongezond is en het vaak moeilijk weg te halen is. Veel mensen kiezen er dan bijvoorbeeld voor om het plafond over te schilderen, echter brengt dat bepaalde problemen met zich mee. Een belangrijk probleem is namelijk dat de schimmel dan snel weer terugkomt, maar het zorgt er ook niet voor dat je plafond beter wordt gemaakt. Het zorgt er alleen voor dat de schimmel niet meer zichtbaar is, maar het kan dan alsnog erg ongezond zijn natuurlijk. Ook voor een plafond vervangen kun je dus mensen van Zoofy inhuren.

Verbouwingen

Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je graag een verbouwing aan je huis wil aanbrengen. Dit heeft vaak meerdere redenen. Een belangrijke reden waarom mensen willen verbouwen, is omdat het huidige huis te klein is geworden. En misschien is er bijvoorbeeld sprake van een gezinsuitbreiding. In dat geval heb je misschien een extra kamer op zolder nodig en dan is een verbouwing uiteraard een goede optie om meer ruimte te creëren, zonder dat je per se genoodzaakt bent om te verhuizen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat bepaalde kamers in je huis zijn verouderd. Een veelvoorkomende verbouwing is bijvoorbeeld die van je douche. Misschien wil je bijvoorbeeld een bad aanbrengen in je douche. Of in plaats van je oude douche er een leuke inloopdouche van maken en ga zo maar verder. In die gevallen is het dan ook aan te raden om ervaren vakmensen van Zoofy in te huren. Deze helpen je graag met verschillende verbouwingen en geven ook gepast advies. Ook het verbouwen van de zolderkamer kan bijvoorbeeld een optie zijn.

Aannemersbedrijf

Kosten aannemersbedrijf

De eerste relevantie als het gaat om de kosten, is om vast te stellen wat de specifieke kosten per uur zijn. Dat is namelijk één van de grootste kostenposten en daarom geeft dit een goede indicatie van de specifieke prijs. Bij Zoofy betaal je €50,- per uur voor de aannemer. Uiteraard kun je bij grotere klussen prijsafspraken maken of werken op basis van een m² prijs.

Aannemersbedrijf prijs per m²

Het kan ook nog zo zijn dat een aannemer geen uurloon vraagt, maar daarentegen een vaste prijs per m². Dat heeft als voordeel dat je gelijk weet waar je aan toe bent als klant. In andere gevallen is dat natuurlijk lastiger, omdat het dan enigszins onduidelijk kan zijn wat de uiteindelijk prijs zal zijn. Dat is dus gelukkig niet aan de orde wanneer je een vaste prijs per m² afspreekt. Dus een aannemer gezocht? Kijk dan ook of deze iemand is die een vaste prijs per m² wil of een specifiek uurloon. 

Waarom Zoofy

Lees hieronder de voordelen voor het vinden van een aannemersbedrijf via Zoofy.

Géén voorrijkosten

Een groot voordeel van een aannemer bij Zoofy is dat je bij ons geen voorrijkosten hoeft te betalen. Dat is natuurlijk zeer voordelig. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een klein klusje moet gebeuren. Een klusje die je helaas niet zelf kunt doen, omdat je misschien bepaald materiaal nodig hebt, of omdat je de expertise niet hebt. Je kunt dan ineens voor een verassing komen te staan bij hoge voorrijkosten. Gelukkig hoef je daar bij ons niet bang voor te zijn, aangezien er bij Zoofy geen sprake is van voorrijkosten.

Garantie

Het is bij ons ook mogelijk om te profiteren van garantie na een aannemersklus. Ook dat is wel zo handig, want er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Bij ons worden de aannemers vooraf gescreend, voordat op onze website staan en het mogelijk is om ze in te huren. Hiermee hoeft u hopelijk geen gebruik te maken van de garantie. Maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan en het is wel handig dat u daar dan toch op een goede manier van kunt profiteren. We hanteren overigens ook een bijzondere vorm van garantie. Een vorm van garantie die de meeste bedrijven niet bieden: dit is de zogenaamde 'komt goed garantie'. Voor meer informatie daaromtrent kun je onze website bekijken. 

Boek nu een klusjesman

Andere klusjesman klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af