Klusjesman Utrecht

Voor een lamp ophangen, lampen vervangen en al jouw andere klusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze klusjesmannen uit Utrecht.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Klusjesman Utrecht

Het klussen is niet voor iedereen weggelegd, en daarom is het maar goed dat wij die klusjesmannen wel hebben. Zoek je een klusjesman in de omgeving van Utrecht? Dan ben je voor grote en kleine klussen bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om het monteren, reparatie en onderhoud, schilderwerk of andere klussen. Onze klusjesman draait zijn hand niet om voor verschillende klussen.

Alle klussen
Aannemer gezocht
60 keer aangevraagd
Vanaf €50 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3278 klusjesmannen bij jou in de buurt
Afzuigkap installeren
336 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3735 klusjesmannen bij jou in de buurt
Aircoluik plaatsen
12 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3025 klusjesmannen bij jou in de buurt
Asbestsanering
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2993 klusjesmannen bij jou in de buurt
Deurklink monteren
348 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3322 klusjesmannen bij jou in de buurt
Gordijnrails ophangen
2.700 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2956 klusjesmannen bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Utrecht?

De klusjesmannen van Zoofy werken in alle wijken in Utrecht. Van Vleuten, tot het centrum en Leidsche Rijn. Als je een klusjesman nodig hebt in Utrecht, waar dan ook. Onze klusjesmannen komen je snel helpen. In Pijlsweerd, Veldhuizen of de geuzenwijk. Ook in de omgeving van Utrecht zijn onze klusjesmannen beschikbaar.

Klusjesman in Utrecht met spoed

Via onze website zoofy.nl kun je eenvoudig een afspraak maken. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en gegevens in te vullen. Geef je voorkeur voor een datum en tijd aan en wij zorgen voor de rest. Mocht je dezelfde dag nog een vakman bij je langs willen hebben, kun je de spoedklus aanklikken. Wij hebben dan binnen 20 minuten een klusjesman geregeld die dezelfde dag nog bij je voor de deur staat.

Regel een klusjesman in Utrecht via Zoofy

Onze klusjesmannen helpen bij grote en kleine klussen in huis. Denk hierbij aan het ophangen van planken of wanneer je een kast in elkaar wilt laten zetten. Geen gedoe met offertes, maar direct de beste klusjesman uit Utrecht. Je kunt bij de klusomschrijving aangeven dat je eerste graag een prijsindicatie wilt ontvangen. Voor kleinere klussen worden vaste uurtarieven gerekend. Op basis van postcodes tonen wij de tarieven die onze klusjesmannen in de buurt van Utrecht hanteren. Zo weet je alvast wat je kan verwachten. Omdat wij werken met vakmensen uit jouw omgevingen hoeven we geen voorrijkosten te reken. Een klusjesman die bij ons is aangesloten heeft altijd tenminste enkele jaren ervaring. Klanttevredenheid houden wij in de gaten aan de hand van reviews en beoordelingen na elke klus. Is de klus naar tevredenheid afgerond dan ontvang je de factuur per mail. Deze betaal je eenvoudig via Tikkie of iDeal.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af