Regel nu jouw klusjesman

Kattenluik in glas - Montage inclusief glas

Vanaf €399 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4122 klusjesmannen in jouw regio

Laat je kattenluik monteren in glas voor een vaste prijs inclusief het glas. Boek direct je vakman via Zoofy voor een goede installatie.

Regel nu jouw klusjesman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kattenluik in glas laten monteren inclusief glas

Kattenluik in glas monteren

Heb je een glazen deur? Een kattenluik in glas kan geïnstalleerd worden in deuren en ramen. Het voordeel van een kattenluik in glas is dat je het hout of kunststof van de deur of muur intact kan blijven. Elk soort glas is mogelijk voor het plaatsen van een kattenluik, als het raam of deur maar een minimale breedte heeft van 30 centimeter. Zelfs een kattenluik in dubbelglas is mogelijk. 

kattenluik in glas

Laat het doen door een vakman

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om een kattenluik in glas door een vakman te laten plaatsen. In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat glas een breekbaar materiaal is en dat het daarom niet eenvoudig is om zelf een kattenluik in een glazen deur of raam te plaatsen. Een ervaren vakman heeft de juiste tools en kennis om dit op een veilige en professionele manier te doen.

Daarnaast kan een vakman ook advies geven over de meest geschikte soort kattenluik voor jouw glazen deur of raam. Er zijn verschillende soorten kattenluiken op de markt, die elk hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen hebben. Een vakman kan helpen bij het kiezen van het juiste kattenluik, zodat je zeker weet dat het past bij jouw wensen en behoeften. Onze vakmannen kunnen jouw kattenluik ook in een hout of kunststof deur plaatsen.

Tot slot kan een vakman ook helpen bij het onderhouden van het kattenluik. Zo kan hij bijvoorbeeld advies geven over hoe je het kattenluik schoon kunt houden en hoe je problemen kunt voorkomen. Dit kan ervoor zorgen dat het kattenluik langer meegaat en dat je er langer van kunt genieten. Kortom, door een kattenluik in glas door een vakman te laten plaatsen, kun je er zeker van zijn dat het op een veilige en professionele manier wordt gedaan en dat je de juiste adviezen krijgt voor het onderhouden van het kattenluik.

Boek nu een klusjesman

Andere klusjesmanklussen op Zoofy
Gaten boren

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af