Insurance with Zoofy gives peace of mind

Klusjesman Amsterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare klusjesman in Amsterdam, dan is Zoofy de perfecte oplossing voor jou. Zoofy is een platform waar je snel en eenvoudig professionele vakmannen kunt boeken voor allerlei klussen in en om het huis. Er zijn talloze klusjesmannen in Amsterdam beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je klussen. Of je nu meubels wilt laten monteren, een kattenluik wilt laten plaatsen, een tv wilt laten ophangen of gordijnrails wilt laten installeren, er is altijd een klusjesman in Amsterdam beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet.

Bij Zoofy begrijpen we dat betrouwbaarheid en kwaliteit essentieel zijn bij het inhuren van een klusjesman in Amsterdam. Daarom hebben we een zorgvuldig selectieproces om ervoor te zorgen dat al onze klusjesmannen in Amsterdam vakkundig zijn en aan onze hoge standaarden voldoen. Je kunt erop vertrouwen dat de klusjesmannen in Amsterdam die via Zoofy worden geboekt, betrouwbaar en professioneel zijn.

Daarnaast bieden we je bij Zoofy gemak en flexibiliteit. Je kunt eenvoudig via onze website of app de klusjesman selecteren die het beste bij jouw klus past en een geschikt tijdstip kiezen. Of je nu doordeweeks, in het weekend of zelfs in de avonduren hulp nodig hebt, er is altijd een klusjesman beschikbaar die jou kan helpen op het moment dat het jou uitkomt.

400+ Klusjesmannen in Amsterdam beschikbaar voor jou

De klusjesmannen in Amsterdam die samenwerken met Zoofy zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en professionaliteit. De klusjesmannen in Amsterdam hebben ruime ervaring op het gebied van klussen en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om jouw klus op professionele wijze te klaren.

Na afronding van de klus maakt de klusjesman in Amsterdam via de Zoofy app eenvoudig een factuur voor jou aan die je gemakkelijk en veilig kunt betalen via de QR-code of online via iDeal. Bovendien heb je met de Zoofy app altijd een overzicht van al jouw klussen binnen handbereik. Zo regel je snel en gemakkelijk een professionele klusjesman in Amsterdam voor al jouw klussen in en om het huis.

Bij Zoofy begrijpen we dat jouw tijd waardevol is en dat je wilt kunnen vertrouwen op een vakkundige en betrouwbare klusjesman. Daarom streven we ernaar om jou het gemak te bieden van een snelle en professionele service. Met Zoofy hoef je niet langer te zoeken naar een geschikte klusjesman in Amsterdam. Boek vandaag nog een klusjesman via Zoofy en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van onze service.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Amsterdam?

Als je een ervaren klusjesman nodig hebt voor kleine klusjes in je woning, ben je bij ons aan het juiste adres voor alle wijken in Amsterdam. Wij kunnen je helpen in het centrum, in stadsdeel Amsterdam-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Zuid en Zuidoost. In elke buurt kun je een beroep doen op onze klusjesmannen. Ook in alle buurten van Amsterdam zijn onze vakmensen beschikbaar voor je. Om er wat te noemen: De eilanden, De Pijp, Rivierenbuurt, Admiralenbuurt, Osdorp, Apollobuurt en Betondorp.

Ga direct naar:
Klusjesman Amsterdam West »
Klusjesman Amsterdam Oost »
Klusjesman Amsterdam Centrum »
Klusjesman Amsterdam Noord »
Klusjesman Amsterdam Zuid »
Klusjesman Spoed Amsterdam »
Klusjesman top 5 klussen in Amsterdam »

Klussers uit Amsterdam

Klusjesman Amsterdam West

Bij Zoofy begrijpen we dat klussen in Amsterdam West een speciale aanpak vereisen. Daarom hebben we een team van ervaren en betrouwbare klusjesmannen in Amsterdam West speciaal voor jou. Of je nu in De Baarsjes, Bos en Lommer, Slotervaart, Oud-West of een andere prachtige wijk van Amsterdam West woont, wij hebben de juiste klusjesman in Amsterdam West voor jouw klus.

Onze klusjesmannen zijn bekend met de unieke eigenschappen en stijl van Amsterdam West en hebben ruime ervaring met diverse klussen in deze regio. Of het nu gaat om het monteren van meubels, het plaatsen van een kattenluik, het ophangen van een tv, het boren van gaten, het ophangen van gordijnrails of het installeren van een afzuigkap, onze klusjesmannen weten precies wat er nodig is om jouw klus tot in de puntjes te verzorgen.

Met Zoofy hoef je niet ver te zoeken naar een betrouwbare klusjesman in Amsterdam West. Onze klusjesmannen zijn lokaal gevestigd en hebben een uitgebreide kennis van de omgeving, zodat de klusjesman snel en efficiënt bij jouw huis is. Je kunt eenvoudig een klusjesman boeken via onze website of app, waarbij je kunt aangeven wat voor klus je hebt en op welk moment het jou het beste uitkomt.

Wij streven ernaar om jou het gemak en de kwaliteit te bieden die je verdient. Bij Zoofy kun je rekenen op transparante tarieven en een duidelijke communicatie. Na afronding van de klus kun je gemakkelijk en veilig betalen via onze app. Bovendien heb je altijd een overzicht van al jouw klussen binnen handbereik.

Klusjesman Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar een klusjesman in Amsterdam Oost? Zoofy heeft vele getalenteerde en betrouwbare klusjesmannen in Amsterdam Oost klaarstaan. Of je nu in het bruisende Watergraafsmeer, het dynamische Oostelijk Havengebied, de levendige Indische Buurt, het moderne IJburg of een andere prachtige wijk van Amsterdam Oost woont, wij hebben de perfecte klusjesman in Amsterdam Oost voor jouw klus.

Onze klusjesmannen kennen als geen ander de specifieke behoeften en stijl van Amsterdam Oost en hebben ruime ervaring met verschillende klussen in deze regio. Of het nu gaat om het monteren van meubels, het plaatsen van een kattenluik, het ophangen van een tv, het boren van gaten, het bevestigen van gordijnrails of het installeren van een afzuigkap, onze klusjesmannen weten precies wat er nodig is om jouw klus tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Zoofy maken we het je gemakkelijk om een betrouwbare klusjesman in Amsterdam Oost te vinden. Je kunt eenvoudig, veilig en snel een klusjesman in Amsterdam Oost boeken via onze gebruiksvriendelijke website of handige app. We streven we ernaar om jou de beste service te bieden. Naast transparante tarieven en duidelijke communicatie, bieden we ook een veilige betalingsmethode via onze app.  Laat de stress van klussen achterwege en vertrouw op onze betrouwbare klusjesmannen in Amsterdam Oost om het werk voor je te doen. Met Zoofy heb je de perfecte partner voor al jouw klussen in Amsterdam Oost.

Klusjesman Amsterdam Centrum

In het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich het levendige centrum, waar de historische charme en de moderne dynamiek samenkomen. Of je nu in de pittoreske Grachtengordel, het trendy Jordaan, het bruisende Nieuwmarkt, het historische Rembrandtplein of een andere prachtige wijk van Amsterdam Centrum woont, Zoofy heeft de juiste klusjesman in Amsterdam Centrum voor jouw klus.

Bij Zoofy begrijpen we de unieke behoeften van het centrum van Amsterdam. Onze ervaren en betrouwbare klusjesmannen kennen de uitdagingen die gepaard gaan met klussen in historische panden, smalle straatjes en drukke stadscentra. Naast het bieden van gemak en expertise, staat transparantie bij Zoofy centraal. Je kunt vertrouwen op duidelijke tarieven en heldere communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Betalingen kunnen geheel veilig achteraf gedaan worden via een QR code of iDeal.

Klusjesmannen in Amsterdam Centrum zijn eenvoudig te boeken het ophangen van lampen in de karakteristieke plafonds van de grachtenpanden. Daarnaast kan een klusjesman je helpen bij het ophangen van gordijnen in de grote ramen van de Herengracht of het plaatsen van een plank in de beperkte ruimtes van een monumentaal pand. Of je nu een schilderij wilt laten ophangen in een galerijstijl of een afzuigkap wilt installeren in een modern appartement aan de Prinsengracht, onze klusjesmannen in Amsterdam Centrum hebben de expertise en ervaring om elke klus professioneel en efficiënt uit te voeren. Met hun kennis van de specifieke uitdagingen die het centrum met zich meebrengt, staan ze klaar om jouw klus in Amsterdam Centrum tot een succes te maken.

Klusjesman Amsterdam Noord

Ook in het bruisende Amsterdam Noord kun je rekenen op de professionele klusjesmannen van Zoofy. Of je nu in de karakteristieke wijken zoals NDSM-werf, Vogelbuurt of Tuindorp-Oostzaan woont, onze klusjesmannen in Amsterdam Noord staan klaar om jouw klussen aan te pakken. 

Of het nu gaat om het monteren van meubels in je nieuwe loft, het plaatsen van een kattenluik in je deur of het ophangen van een tv aan de muur van je moderne appartement, onze klusjesmannen hebben de ervaring en expertise om elke klus tot een succes te maken. 

Of je nu een kleine klus hebt of een grotere renovatie wilt uitvoeren, de klusjesmannen van Zoofy in Amsterdam Noord staan voor je klaar. Met hun betrouwbaarheid, vakkundigheid en klantgerichte aanpak zorgen ze ervoor dat jouw klussen in Amsterdam Noord soepel en efficiënt worden afgehandeld.

Klusjesman Amsterdam Zuid

In het bruisende Amsterdam Zuid is er altijd wel een klus te klaren, en de klusjesmannen van Zoofy staan paraat om je te helpen. Of je nu in de chique wijk Oud-Zuid, het groene Amsterdamse Bos, de levendige Pijp of een van de andere prachtige wijken in Amsterdam Zuid woont, onze ervaren klusjesmannen zijn er om jouw klussen uit handen te nemen. Ze kennen de ins en outs van het gebied en zijn bekend met de diverse woningtypes die je in Amsterdam Zuid kunt vinden.

Of je nu behoefte hebt aan een kleine reparatie of simpelweg wat klusjes in huis gedaan wilt hebben, onze klusjesmannen hebben de vaardigheden en expertise om elke klus aan te pakken. Ze kunnen je helpen bij het monteren van meubels, het leggen van vloeren, het ophangen van schilderijen, het installeren van verlichting, het plaatsen van gordijnen, het herstellen van lekkages en nog veel meer. Wat je klus ook is, onze klusjesmannen in Amsterdam Zuid staan klaar om je te ondersteunen.

Bij Zoofy hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit, daarom werken we alleen samen met zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Onze klusjesmannen in Amsterdam Zuid zijn niet alleen bekwaam in hun vakgebied, maar ook vriendelijk, betrouwbaar en gedreven om jou de best mogelijke service te bieden. Ze gaan pas weg als de klus naar tevredenheid is afgerond en zorgen ervoor dat alles netjes en opgeruimd wordt achtergelaten.

Het boeken van een klusjesman in Amsterdam Zuid is bij Zoofy eenvoudig en snel. Via ons handige online platform of app kun je gemakkelijk een afspraak maken op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu een klus met spoed hebt of op een specifieke datum en tijd wilt plannen, onze klusjesmannen in Amsterdam Zuid zijn flexibel en passen zich aan jouw agenda aan.

Bovendien bieden wij bij Zoofy transparante tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vanaf het begin. Je kunt rekenen op eerlijke prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij het inhuren van een klusjesman in Amsterdam Zuid.

Dus, of je nu in Buitenveldert, De Pijp, Rivierenbuurt, Zuidas, Apollobuurt, Museumkwartier of een andere wijk in Amsterdam Zuid woont, vertrouw op de klusjesmannen van Zoofy voor al je klussen. Ze staan garant voor vakmanschap, betrouwbaarheid en uitstekende service. Laat ons je helpen bij het realiseren van jouw kluswensen in Amsterdam Zuid en geniet van een stressvrije en vakkundige dienstverlening.

Klusjesman Amsterdam Spoed

Heb je in Amsterdam met spoed een klusjesman nodig? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een betrouwbare en professionele klusjesman met spoed in Amsterdam. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een klus boeken voor dezelfde dag of andere dag naar voorkeur en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 76% van de aanvragen voor spoedklussen in Amsterdam binnen 14 minuten gematcht worden aan een beschikbare klusjesman. (Uiteraard afhankelijk van complexiteit van de klus en gekozen datum en tijdstip). Dat betekent dat je in no-time geholpen wordt met je dringende klus. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Amsterdam in te voeren en het type klus te selecteren waarvoor je een klusjesman met spoed nodig hebt. Zoofy regelt de rest.

Amsterdam kent diverse wijken, zoals het bruisende Centrum, de historische Jordaan, het groene Oost, het gezellige De Pijp en nog vele andere wijken. Of je nu in één van deze wijken woont of ergens anders in Amsterdam, via Zoofy is er altijd een klusjesman beschikbaar die jou kan helpen bij diverse klussen en noodsituaties. Bovendien heb je geen gedoe met offertes. De tarieven voor de diensten zijn namelijk transparant en direct zichtbaar op de website of app. Dit maakt het (met spoed) bestellen van een klusjesman in Amsterdam via Zoofy niet alleen snel en betrouwbaar, maar ook nog eens gemakkelijk en voordelig.

Laat je niet langer stressen door dringende klussen in Amsterdam. Met Zoofy heb je de snelste en meest betrouwbare oplossing voor het boeken van een klusjesman met spoed. Geniet van de snelle service, transparante tarieven en professionele vakmannen die voor je klaarstaan. Download nu de Zoofy app of bezoek de website en ervaar het gemak van het boeken van een klusjesman met spoed in Amsterdam. Jouw klus is onze prioriteit!

Top 5 klussen Klusjesman in Amsterdam

Als het gaat om klusjesman klussen in Amsterdam, zijn er verschillende klussen waarvoor je een professionele klusjesman nodig hebt. Hieronder hebben we de top 5 klussen voor een klusjesman in Amsterdam samengesteld.

  1. Lamp ophangen - Een professionele klusjesman kan je helpen bij het ophangen van een lamp. Of het nu gaat om een plafondlamp, een hanglamp of een wandlamp, zij hebben de expertise om de juiste bedrading aan te sluiten en ervoor te zorgen dat je lamp veilig en goed functioneert. Zo kun je genieten van de juiste verlichting in je huis zonder gedoe.

  2. Meubels monteren - Het monteren van meubels kan een tijdrovende en soms frustrerende klus zijn. Een klusjesman in Amsterdam kan je helpen bij het snel en vakkundig monteren van je meubels. Of het nu gaat om een kast, een bed, een tafel of een ander meubelstuk, zij hebben de ervaring en het juiste gereedschap om de klus te klaren. Zo kun jij ontspannen en genieten van je nieuwe meubels zonder zorgen over het montageproces.

  3. TV (Muurbeugel) Ophangen - Wil je je tv aan de muur bevestigen voor een strakke en ruimtebesparende opstelling? Een klusjesman in Amsterdam kan je helpen bij het veilig en stevig ophangen van je tv. Zij weten precies welk type muurbeugel geschikt is voor jouw tv en muur, en zorgen voor een professionele installatie. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete programma's en films, zonder gedoe met kabels en onstabiele opstellingen.

  4. Kattenluik plaatsen - Als je een kat hebt, is een kattenluik een handige toevoeging aan je deur of raam. Een klusjesman in Amsterdam kan je helpen bij het plaatsen van een kattenluik op de juiste plek. Zij zorgen ervoor dat het kattenluik stevig en veilig geïnstalleerd wordt, zodat je kat gemakkelijk naar binnen en buiten kan gaan. Zo geef je je kat de vrijheid die hij nodig heeft, terwijl je zelf minder gedoe hebt met het openen en sluiten van de deur.

  5. Gordijnrails monteren - Wil je nieuwe gordijnen ophangen, maar heb je geen idee hoe je de gordijnrails moet bevestigen? Een klusjesman in Amsterdam kan je helpen bij het monteren van de gordijnrails op de juiste hoogte en met de juiste bevestigingsmaterialen. Zo kun je snel en gemakkelijk je nieuwe gordijnen ophangen en de gewenste privacy en verduistering creëren. Laat de klus over aan een professional en geniet van perfect opgehangen gordijnen in je woning.

Het inschakelen van een professionele klusjesman voor deze klusjes kan je veel tijd, moeite en zorgen besparen. Bovendien weet je zeker dat het werk veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Bij Zoofy kun je snel en eenvoudig een klusjesman boeken voor deze en andere klussen. Via de Zoofy website of app kun je gemakkelijk een aanvraag indienen en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren.

Boek direct een betrouwbare klusjesman in Amsterdam

Nieuw laminaat in huis maar geen zin en tijd om zelf de plintjes te leggen? Of misschien wil je eindelijk die gordijnen ophangen maar weet je niet hoe je de rails aan het plafon moet bevestigen. Geen probleem. Via ons maak je direct een afspraak met een klusjesman of klusbedrijf in Amsterdam. Stuk voor stuk vakmensen die zelf wonen in de buurt van de hoofdstad, allemaal gespecialiseerd in het helpen bij kleine klusjes. 

klusjesman amsterdam

Alle klusjesmannen die bij ons zijn aangesloten in de regio Amsterdam staan daar ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij screenen ze vooraf. Zo weten we dat de klussers meerdere jaren ervaring hebben en bovendien houden wij elke klus nauwlettend in de gaten. Via onze site maak je direct een afspraak met een klusjesman voor het moment dat jij graag wilt. Onnodig thuis zitten wachten is niet meer nodig. Onze website is 24/7 te bereiken. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. Plaats je aanvraag. Wij gaan voor je aan de slag. Met behulp van de klanten die je voor gingen, zie je hoe de vakman die bij jou langs komt zijn werk doet.

Wat kost een klusjesman in Amsterdam?

Voor grote projecten kun je met een klusjesman vaak een totaalprijs afspreken. Voor kleine klusjes in Amsterdam geldt een uurtarief. In Amsterdam is het tarief voor een klusjesman vanaf 59 euro per uur incl. btw. Voor dat tarief komt de klusser naar je huis gereden. Want wij rekenen geen voorrijkosten. Dat is niet nodig aangezien de klusjesman al bij jou in de buurt is. Eigenlijk krijg je op die manier dus beste een goedkope klusjesman. Normaal gesproken ben je vaak al een paar tientjes aan reiskosten kwijt.

Klusjesman Amsterdam voor een uur

In de uur prijs voor kleine klusjes is ook meegenomen dat een vakman te maken heeft met kosten die hij wel moet terugverdienen. Denk bijvoorbeeld aan een autoverzekering, brandstof, en de afschrijving op zijn altijd geliefde busje. Met Zoofy heb je zo jouw klusser gezocht!

Veel aangevraagde klussen in Amsterdam

Populaire klussen onder de 872.000 Amsterdammers zijn onder andere een lamp ophangen, het in elkaar zetten van kasten, bedden en andere meubels. Maar ook het ophangen van een tv (het installeren van een muurbeugel) wordt vaak aangevraagd. Dus welke klein klusje jij ook te doen hebt, onze klusjesmannen staan voor je klaar. Voor alle andere soorten klussen in en rondom het huis hebben we diverse soorten klushulp.

Duurzaamheidsklussen door klusbedrijven in Amsterdam

Sommige klusbedrijven in Amsterdam zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld isolatie of het installeren van zonnepanelen. Andere bedrijven richten zich op de installatie van specifieke producten, zoals bijvoorbeeld keukens of badkamers.

Bekijk hier een lijstje van klusjes die onze klusjesman kunnen oppakken:

Gaten boren
Schilderij ophangen
Deurklink monteren
Bekijk de top 77 beste klusjesmannen in Amsterdam

4,5/5 - 2 reviews

Elektro Technisch Bureau Roos Dennie Roos klusjesman

4,5/5 - 2 reviews

Amsterdam
2 klussen uitgevoerd
Perfect!

Boek een klusjesman

4/5 - 1 reviews

Michel Smits Timmerwerken Michel Smits klusjesman

4/5 - 1 reviews

Amsterdam
2 klussen uitgevoerd
In een halve dag geklaard, 5 rijen achterkant en zijkant van stenen schuur gevoegd en geinpregneerd. Netjes alles schoongemaakt en opgeruimd.

Boek een klusjesman

5/5 - 6 reviews

Klussenbedrijf Pieterbas Pieter Bas Arens klusjesman

5/5 - 6 reviews

Amsterdam
6 klussen uitgevoerd
Werkt heel nauwkeurig.

Boek een klusjesman

4,89/5 - 9 reviews

MBT klussenbedrijf Mohamed Tahri klusjesman

4,89/5 - 9 reviews

Amsterdam
9 klussen uitgevoerd
PRIMA VAKMAN!

Boek een klusjesman

4,67/5 - 3 reviews

Mikey's Klussenbedrijf Mike Huisman klusjesman

4,67/5 - 3 reviews

Amsterdam
3 klussen uitgevoerd
Top

Boek een klusjesman
Alle klusjesmannen in Amsterdam

Klusjesman (met spoed) gezocht in Amsterdam

Onze klusjesmannen in Amsterdam staan voor je klaar, 7 dagen per week en op ieder gewenst moment. Of je nu een kast wilt laten monteren, een kattenluik wilt laten plaatsen, een tv wilt laten ophangen of gordijnrails wilt laten installeren, bij Zoofy ben je aan het juiste adres. En heb je dringend een klusjesman nodig omdat je een spoedklus hebt? Geen zorgen, ook in geval van spoed is het mogelijk om een ervaren klusjesman voor dezelfde dag nog te boeken.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
fonQ
Hornbach