Klusjesman in Amsterdam nodig?

Lamp ophangen, keukenkastje repareren of een ander klus te doen? Maak het jezelf gemakkelijk en regel direct een afspraak. Bestel één van onze klusjesmannen in Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes. Zoek hieronder naar jouw klus, of scroll door naar het overzicht van alle klussen in en rondom Amsterdam.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Klusser in Amsterdam gezocht? Boek een van onze vele klusbedrijven

Een geschikte klusjesman in Amsterdam regel je tegenwoordig simpel online. Dat is handig voor al die kleine klusjes in en om het huis die anders maar blijven liggen. Zo hou jij extra tijd over voor een wandeling in het Vondelpark of een dagje shoppen in de Kalverstraat.  Onze klusjesmannen zijn manusjes van alles. Je kan ze vragen voor grote en kleine klussen. Bijvoorbeeld: Een lamp ophangen? Misschien hangt een keukenkastje niet helemaal recht of wil je gewoon een kast in elkaar laten zetten? Je kunt het zo gek niet bedenken. Een goede klusjesman draait zijn hand er niet voor om. Onze vakmannen in Amsterdam kunnen je bij alle dit soort klussen helpen. Onze klusjesmannen hebben de juiste kennis en jarenlange ervaring. Maak direct een afspraak met een professionele klusser bij jou in de buurt.

Alle klussen
Aannemer gezocht
168 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7990 klusjesmannen in jouw regio
Airbike installeren
24 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 10274 klusjesmannen in jouw regio
Asbestsanering
12 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5801 klusjesmannen in jouw regio
Balkon dicht maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7690 klusjesmannen in jouw regio
Balkon renoveren
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7780 klusjesmannen in jouw regio
Bokszak ophangen
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7856 klusjesmannen in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Boek een van de beste klusbedrijven in Amsterdam

Nieuw laminaat in huis maar geen zin en tijd om zelf de plintjes te leggen? Of misschien wil je eindelijk die gordijnen ophangen maar weet je niet hoe je de rails aan het plafon moet bevestigen. Geen probleem. Via ons maak je direct een afspraak met een klusjesman of klusbedrijf in Amsterdam. Stuk voor stuk vakmensen die zelf wonen in de buurt van de hoofdstad, allemaal gespecialiseerd in het helpen bij kleine klusjes. 

Maak direct een afspraak met een professionele klusser in Amsterdam

klusjesman amsterdam

Alle klusjesmannen die bij ons zijn aangesloten in de regio Amsterdam staan daar ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij screenen ze vooraf. Zo weten we dat de klussers meerdere jaren ervaring hebben en bovendien houden wij elke klus nauwlettend in de gaten. Via onze site maak je direct een afspraak met een klusjesman voor het moment dat jij graag wilt. Onnodig thuis zitten wachten is niet meer nodig. Onze website is 24/7 te bereiken. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. Plaats je aanvraag. Wij gaan voor je aan de slag. Met behulp van de klanten die je voor gingen, zie je hoe de vakman die bij jou langs komt zijn werk doet.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Amsterdam?

Als je een ervaren klusjesman nodig hebt voor kleine klusjes in je woning, ben je bij ons aan het juiste adres voor alle wijken in Amsterdam. Wij kunnen je helpen in het centrum, in stadsdeel Amsterdam-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Zuid en Zuidoost. In elke buurt kun je een beroep doen op onze klusjesmannen. Ook in alle buurten van Amsterdam zijn onze vakmensen beschikbaar voor je. Om er wat te noemen: De eilanden, De Pijp, Rivierenbuurt, Admiralenbuurt, Osdorp, Apollobuurt en Betondorp.

Klussers uit Amsterdam

Wat kost een klusjesman in Amsterdam?

Voor grote projecten kun je met een klusjesman vaak een totaalprijs afspreken. Voor kleine klusjes in Amsterdam geldt een uurtarief. In Amsterdam is het tarief voor een klusjesman 55 euro per uur incl. btw. Voor dat tarief komt de klusser naar je huis gereden. Want wij rekenen geen voorrijkosten. Dat is niet nodig aangezien de klusjesman al bij jou in de buurt is. Eigenlijk krijg je op die manier dus beste een goedkope klusjesman. Normaal gesproken ben je vaak al een paar tientjes aan reiskosten kwijt.

Klusjesman Amsterdam voor een uur

In de uur prijs voor kleine klusjes is ook meegenomen dat een vakman te maken heeft met kosten die hij wel moet terugverdienen. Denk bijvoorbeeld aan een autoverzekering, brandstof, en de afschrijving op zijn altijd geliefde busje. Met Zoofy heb je zo jouw klusser gezocht!

Veel aangevraagde klussen in Amsterdam

Populaire klussen onder de 872.000 Amsterdammers zijn onder andere een lamp ophangen, het in elkaar zetten van kasten, bedden en andere meubels. Maar ook het ophangen van een tv (het installeren van een muurbeugel) wordt vaak aangevraagd. Dus welke klein klusje jij ook te doen hebt, onze klusjesmannen staan voor je klaar. Voor alle andere soorten klussen in en rondom het huis hebben we diverse soorten klushulp.

Duurzaamheidsklussen door klusbedrijven in Amsterdam

Sommige klusbedrijven in Amsterdam zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld isolatie of het installeren van zonnepanelen. Andere bedrijven richten zich op de installatie van specifieke producten, zoals bijvoorbeeld keukens of badkamers.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af