Regel nu jouw klusjesman

Deufluifel monteren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2958 klusjesmannen in jouw regio

Laat je deurluifel monteren via Zoofy. Boek eenvoudig een geschikte klusjesman zonder gedoe met offertes & altijd zonder voorrijkosten.

Regel nu jouw klusjesman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wat is een deurluifel

Een deurluifel is een soort afdak of overkapping boven de ingang van een gebouw, meestal voor de voordeur. Dit dient vaak om mensen te beschermen tegen slecht weer, zoals regen en sneeuw, wanneer ze het gebouw betreden of verlaten. Sommige deurluifels zijn ook decoratief en kunnen bijdragen aan het uiterlijk van een gebouw.

Laat je deurluifel monteren via Zoofy 

Laat je deurluifel monteren via Zoofy. Boek eenvoudig een klusjesman wanneer het jou het beste uitkomt. Zo eenvoudig en géén gedoe. Een deurluifel wordt gemonteerd door het vast te schroeven aan het bovenste gedeelte van de deur. Meestal worden er een paar bevestigingspunten aan de muur aangebracht, waarna de deurluifel erop bevestigd kan worden. Vervolgens worden de bevestigingsschroeven aangebracht en aangedraaid om de deurluifel stevig te bevestigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de deurluifel goed waterpas hangt en stevig vast zit, zodat hij zijn doel kan dienen en bescherming kan bieden tegen regen en sneeuw. Als je niet zeker weet hoe je een deurluifel moet installeren, raad ik je aan om contact op te nemen met een professionele bouwer of timmerman die je kan helpen met het installeren van de deurluifel. Een van onze 12.000 vakmannen kan deze klus eenvoudig en vakkundig voor jou verrichten.

Andere klusjesmanklussen op Zoofy
Inmeetservice
Gaten boren

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af