Kattenluik plaatsen

Vanaf €75 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 600 Klusjesmannen bij jou in de buurt

Een kattenluik geeft jouw kat de vrijheid. Voor een vaste prijs installeert een vakman het luikje in de deur. Hij zaagt een gat op maat en zorgt ervoor dat alles netjes past. Maak direct een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt. Het tarief geldt voor het plaatsen van een luikje in een standaard buitendeur. Voor afwijkende situaties kan de vakman een meerprijs rekenen.

Nu regelen
51 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 176 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Kattenluik plaatsen

Via onze website regel je direct een klusjesman die jouw kattenluik kan plaatsen. Handig om het uit te besteden. Want het monteren is vaak lastiger dan je denkt. 

Iedere katteneigenaar is wel bekend met de eigenaardigheden van de kat als huisdier. Het beestje loopt dag en nacht naar binnen en buiten. Portier spelen kan natuurlijk wel, maar de ervaring leert dat dit snel gaat vervelen en dan biedt een kattenluik de perfecte oplossing. Tegenwoordig is er een ruim assortiment aan kattenluiken beschikbaar met verschillende soorten sloten, zoals een kattenluikje met chip. Het apparaat herkent jouw eigen kat. Vreemde katten wordt de toegang ontzegd. Het is dan wel noodzaak dat jouw kat een microchip of penning draagt ter herkenning.  

Net als een mens verschilt iedere kat, van fijngebouwd tot gespierd en de ander weer wat steviger. Ook in kattenluiken is er genoeg variatie in formaat en uitvoering. Onze vakmannen helpen graag om het juiste luikje te monteren voor jou en je kat. Ze beheersen het meetwerk als geen ander en kunnen je bovendien voorzien van advies bij het kiezen van materiaal. Een kattenluikje plaatsen in hout of kunststof vraagt om nauwkeurig zaagwerk, onze vakmannen weten er wel raad mee.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af