Klusjesman Rotterdam gezocht

Voor een lamp of rolgordijn ophangen, en al jouw andere klusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze klusjesmannen uit Rotterdam.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Klusjesman Rotterdam

Klusjesman Rotterdam

In alle wijken in Rotterdam staat Zoofy voor je klaar. Vanaf Rotterdam centrum, Rotterdam-Noord, tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen-Crooswijk, tot aan Overschie en Pernis. In alle buurten van Rotterdam hebben wij Zoofy klusjesmannen voor je klaar staan. Dus ook in buurten zoals Spaanse Polder, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Prins Alexander, Rozenburg, Rivium en Zevenkamp. Of zoek je een klusjesman in Rotterdam Zuid? Ook daar zitten we ruim in het sop met onze klusjesmannen. Denk bijvoorbeeld aan wijken zoals Charlois, Feijenoord, Hoogvliet en Ijselmonde. Op alle plekken in Rotterdam kunnen onze Zoofy-mannen binnen een Zoof bij je op de stoep staan. In Manhattan aan de maas kunnen we je niet alleen voorzien van klusjesmannen. Zoofy is van in alle markten thuis. Zo hebben we ook loodgieters in Rotterdam, maar ook cv monteurs, timmermannen en elektriciens in Rotterdam

Goedkope klusjesman in Rotterdam

Goedkope klusjesman Rotterdam

Je hebt klusjesmannen, maar ook heel veel beunhazen. Beunhazen heb je genoeg in Rotterdam, waarschijnlijk voor een goedkoop tarief. Maar goedkope beunhazen wil je het liefst niet jouw klus laten fiksen. Door onze voorselectie in vakmannen, scheiden wij het kaf van het koren. Zo hebben wij enkel klusjesmannen in onze pool en geen beunhazen. Voor vakkundigheid en ervaring betaal je een gezond uurloon aan de vakman, maar dan weet je tenminste wel zeker dat je klus goed wordt uitgevoerd. Goedkope klusjesmannen hebben we niet, maar we bieden wel kwaliteit en service aan voor een scherpe prijs. Mocht het om wat voor reden toch eens mis gaan, dan biedt Zoofy een garantie op jouw klus tot 2.5 miljoen euro. Het voordeel verder van Zoofy is dat we niet geheimzinnig doen over de prijzen, de tarieven staan duidelijk vermeld. Zo weet je van te voren al waar je aan toe bent. En doordat we alleen met lokale vakmannen werken, heb je niet te maken met eventuele voorrijkosten. Daar bespaar je zo'n 20 euro per klus mee. 

Klusjesman Rotterdam gezocht

Zoek je een klusjesman in Rotterdam? Zo'n manusje-van-alles klinkt veelzijdig, maar waar schakel je zo'n klusjesman in Rotterdam nou voor in? Nou, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe kast op de kop hebt getikt en zelf geen zin hebt om het meubel te monteren. Of wanneer je je nieuwste harige familielid de sleutel van jouw huis wilt geven (kattenluik plaatsen). Maar ook bijvoorbeeld als je een gordijnrails een lamp wilt ophangen. Is je wc bril aan vervanging toe? Ook deze klus kunnen onze handige harry's snel voor je fiksen. En ook bij laminaat en/of plinten leggen kan wat hulp fijn zijn. Maar ook buitenshuis kan een klusjesman je helpen, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een schutting of een tuinhuis of loungeset laten bouwen. Ook onze timmermannen kunnen je helpen met dit soort klussen. Wil je zelf liever aan de slag? We hebben een DIY plan geschreven voor het plaatsen van een schutting. Dan heb jij die klusjesman niet eens meer nodig 😉

Hoe het verder werkt als je een klusjesman in Rotterdam zoekt? Via Zoofy kun je zelf een afspraak inplannen. Kies een datum en tijd, welke jou uitkomt. Na het invullen van je gegevens, zorgen wij ervoor dat er een ervaren klusjesman bij je langskomt. Heb je een klein spoedklusje die eigenlijk dezelfde dag nog gedaan moet worden? Met de spoeddienst hebben we voor dezelfde dag nog een klusjesman in Rotterdam voor je hebben gevonden. Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Het voordeel van Zoofy is, dat er geen extra voorrijkosten bij komen kijken. Ook staan de tarieven bij de vakmannen vermeld.

Klusjesman meubelmontage

Bekijk de top 32 beste klusjesmannen in Rotterdam

4,96/5 - 23 reviews

Unifix Eric Dekker klusjesman

4,96/5 - 23 reviews

Rotterdam
23 klussen uitgevoerd
Supersnel en netjes werk. Ook goede communicatie vooraf.

Boek een klusjesman

4,33/5 - 3 reviews

Multi-onderhoud Perfect Foued Feddou klusjesman

4,33/5 - 3 reviews

Rotterdam
3 klussen uitgevoerd
Top werk netjes en Professional . En met veel respect.

Boek een klusjesman

5/5 - 7 reviews

Onderhoudsbedrijf Bosch Oscar Bosch klusjesman

5/5 - 7 reviews

Rotterdam
7 klussen uitgevoerd
Job is geklaard, Oscar heeft de deur kunnen maken

Boek een klusjesman

5/5 - 2 reviews

Bela Vista Onderhoudsbedrijf Adelcio Cesar Lopes Leite klusjesman

5/5 - 2 reviews

Rotterdam
2 klussen uitgevoerd
Adelcio heeft prima werk geleverd. Hij was keurig op tijd, heel bekwaam en erg vriendelijk. Ik zal hem zeker aanraden!

Boek een klusjesman

5/5 - 1 reviews

Fixit Gollner Alessandro Gollner klusjesman

5/5 - 1 reviews

Rotterdam
1 klussen uitgevoerd
Alessandro werkt heel precies en netjes. Ik heb een oud huis met scheve, zachte muren maar het is toch gelukt om de afzuigkap recht op te hangen. Ben zeer tevreden. Daarnaast is hij ook erg vriendelijk. Dank, Alessandro!

Boek een klusjesman
Alle klusjesmannen in Rotterdam

Klusjesman in Rotterdam via Zoofy

Woon je in Rotterdam en kan je wel wat hulp gebruiken voor klusjes in en rondom het huis? Onze klusjesmannen zijn manusjes-van-alles, en kunnen jou met (bijna) elke klus helpen. Bijvoorbeeld bij het ophangen van die nieuwe lamp, of het monteren van een kattenluik voor je nieuwe harige huisgenoot.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af