Regel nu jouw vakman

Spotjes inbouwen

Vanaf €49 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1850 klusjesmannen bij jou in de buurt

De plaats bepalen, gaten boren, en daarna netjes het aansluitschema volgen. Bij het installeren van spotjes komt soms meer kijken dan je denkt. Laat het over aan een vakman en maak direct een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Over spotjes inbouwen

Een klusjesman is van vele markten thuis. Zo kan hij ook spotjes inbouwen. Komen er spotjes in een ruimte waar nog geen spotjes zijn, dan moet de klusjesman eerst gaten maken in het plafond voordat hij de inbouwspots kan plaatsen. De afstand tussen de spots zit vaak tussen de 80 en 150 centimeter. Die onderlinge afstand is ook afhankelijk van het aantal spots dat in de ruimte komt. Tegenwoordig wordt er veel voor LED verlichting en LED inbouwspots gekozen. Dit komt vooral doordat LED langer mee gaat dan een ander soort lamp.

Voor het inbouwen van spotjes regel je via onze website binnen een paar minuten een klusjesman. De spotjes worden dan vakkundig en netjes geplaatst. Zo heb jij weer een mooi verlichte ruimte.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af