Regel nu jouw klusjesman

Dakpannen schoonmaken

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3588 klusjesmannen in jouw regio

Dakpannen schoonmaken? Regel direct een dakdekker die jouw dakpannen komt schoonmaken. Snel en deskundig geholpen. Géén voorrijkosten

Regel nu jouw klusjesman
1 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Dakpannen schoonmaken door een vakman van Zoofy

Dakpannen schoonmaken? Boek direct een vakkundige vakman. Heb je last van mos aanslag op de dakpannen? Laat de pannen vakkundig reinigen door een specialist via Zoofy. In slechts enkele stappen vul je jouw gegevens in en wat er moet gebeuren. Wanneer je klusomschrijving compleet is en ingediend regelen wij een geschikte vakman.

Voor het reinigen van dakpannen heeft u de volgende materialen nodig

 • Waterslang met een hogedruksproeier
 • Borstel of bezem met zachte haren
 • Ladder of steiger (indien nodig)
 • Veiligheidsharnas (indien nodig)
 • Beschermende handschoenen en brillen

Dit zijn de stappen om dakpannen te reinigen

Veiligheidsmaatregelen: Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste veiligheidsuitrusting beschikt en dat u alle toepasselijke veiligheidsrichtlijnen volgt. Dit kan betekenen dat u een ladder of steiger gebruikt om op het dak te komen, beschermende handschoenen en een veiligheidsbril draagt en zo nodig een veiligheidsharnas gebruikt. Bekijk hier de volgende stappen voor dakpannen schoonmaken. 

 1. Maak de dakpannen nat: Gebruik de waterslang om de tegels grondig te bevochtigen en zorg ervoor dat het hele oppervlak van elke tegel nat wordt. Dit helpt om vuil, vuil en ander vuil dat aan de dakpannen vastzit los te maken.
 2. Schrob de dakpannen: Gebruik de borstel met zachte haren of een bezem om de dakpannen voorzichtig te schrobben om vuil te verwijderen. Let op dat u niet te hard schrobt, want dan kunt u de tegels beschadigen.
 3. Spoel de dakpannen af: Gebruik de waterslang om de dakpannen grondig af te spoelen en zorg ervoor dat alle schoonmaakmiddel en vuil wordt verwijderd.
 4. Laat de dakpannen drogen: Zodra de tegels schoon zijn, laat u ze volledig drogen voordat u het dak opnieuw gebruikt.

Gebruik Zoofy voor dakpannen schoonmaken

Volg altijd de instructies van de fabrikant voor het reinigen van uw dakpannen en neem de juiste veiligheidsmaatregelen om vallen of andere ongelukken te voorkomen. Of het beste wat u kunt doen is een professional boeken via Zoofy. Wij hebben een landelijk netwerk van 12.000 professionals die uw dakpannen kunnen reinigen. Dus waar u ook woont, wij kunnen uw dakpannen reinigen. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af