Regel nu jouw klusjesman

Stellingkast monteren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2986 klusjesmannen in jouw regio

Stellingkast monteren door een klushulp van Zoofy. Heb je een kast die gemonteerd dient te worden en zoek je hulp? Boek een klusjesman voor €55,- per uur.

Regel nu jouw klusjesman
4 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Stellingkast monteren via Zoofy

Jouw stellingkast laten monteren

Jij wilt een stellingkast monteren, maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Gelukkig kun je via Zoofy een vakman vinden die je hierbij kan helpen. De vakman komt bij jou thuis en helpt je met het monteren van de stellingkast.

Voordelen van het laten monteren van een stellingkast:

 • Je hoeft niet zelf te sleutelen aan de stellingkast, waardoor je zeker weet dat de stellingkast goed gemonteerd wordt.
 • Je krijgt professionele hulp van een vakman, waardoor je zeker weet dat de stellingkast stevig en veilig staat.
 • Je kunt de vakman vragen om advies over de beste manier om de stellingkast te monteren.

Nadelen van het laten monteren van een stellingkast:

 • Het kost geld om een vakman in te huren.
 • Je moet de vakman een bepaalde tijd geven om de stellingkast te monteren.

Mogelijke kosten:

De kosten voor het laten monteren van een stellingkast via Zoofy kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het type stellingkast. De kosten kunnen oplopen tot €50 of meer.

Kan je dit zelf doen of beter aan een vakpersoon over laten?

Het is beter om een vakpersoon in te huren om de stellingkast te monteren. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om de stellingkast goed en veilig te monteren. Als je het zelf probeert te doen, bestaat er een kans dat je de stellingkast niet goed monteert, waardoor hij niet stevig en veilig staat.

Hoe kies je de juiste stellingkast?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een stellingkast:

 1. Grootte: Meet de ruimte waar je de stellingkast wilt plaatsen om te bepalen wat voor formaat je nodig hebt. Zorg ervoor dat de stellingkast niet te groot is voor de ruimte, zodat het niet te dominant aanwezig is, maar ook niet te klein, zodat je genoeg opbergruimte hebt.
 2. Opbergbehoeften: Bekijk wat je wilt opbergen in de stellingkast en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt. Als je bijvoorbeeld veel boeken hebt, heb je waarschijnlijk meer planken nodig dan als je alleen sieraden of kleding wilt opbergen.
 3. Stijl: Kies een stellingkast die past bij de stijl van je huis. Als je bijvoorbeeld een moderne stijl hebt, kun je kiezen voor een stellingkast met een strak en eenvoudig design. Als je een meer traditionele stijl hebt, kun je kiezen voor een stellingkast met een rijker en formeler uiterlijk.
 4. Materiaal: Kies een materiaal dat past bij de functie van de stellingkast. Als het bijvoorbeeld een stellingkast is voor boeken, kun je kiezen voor een stellingkast van hout of kunststof, omdat dit steviger en duurzamer is. Als het een stellingkast is voor kleding, kun je kiezen voor een stellingkast van textiel, omdat dit ademend is en de kleding beter beschermt.
 5. Prijs: Bekijk je budget en kies een stellingkast die binnen dat budget valt. Houd er rekening mee dat goedkopere stellingkasten vaak van lagere kwaliteit zijn en sneller kunnen slijten, terwijl duurdere stellingkasten vaak van hogere kwaliteit zijn en langer meegaan.
Andere Klusjesmanklussen op Zoofy
Crosstrainer installeren
Plat dak schoonmaken
Schaduwdoek ophangen
Installeren robotgrasmaaier
Roeitrainer installeren
Schoenenkast ophangen
Wandslangenbox monteren
Deurluifel monteren
Ikea badkamer plaatsen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af