Regel nu jouw klusjesman

Plank ophangen

Vanaf €49 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2386 klusjesmannen in jouw regio

Geen zin om zelf een boekenplank of extra opbergplank in de keuken op te hangen, schakel dan de hulp in van een vakman. Deze meet alles netjes op, weet welke schroeven je moet gebruiken en zorgt ervoor dat de plank netjes waterpas hangt. Maak een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt.

Regel nu jouw klusjesman
112 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Regel eenvoudig een vakman die jouw planken ophangt

Veelgestelde vragen

Via Zoofy laat je makkelijk en snel een vakman- of vrouw voorrijden voor kleine klusjes in huis. Na een aanvraag rijden ze naar je toe om bijvoorbeeld te helpen bij een plank ophangen of een blinde plank. Ook een plank ophangen zonder boren in de muur hoort bij onze service. Regelmatig krijgen wij het verzoek om een plank te bevestigen, meestal zodat de televisie er kan staan. In je eigen huis hou je het thuisgevoel het liefst zo veel mogelijk vast. Om allerlei redenen kun je besluiten om ergens in je woning een plank toe te voegen. In plaats van een grote bezitting als een televisie zet je misschien liever lichte attributen neer op een ander soort plank. Voor ons team maakt het niet uit of het nu om een plank in de woonkamer of om een werkkamer gaat. Met onze diensten spelen we altijd graag in op je wensen.

Hoe een plank ophangen

Bij het ophangen van planken komt meer kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Het vastmaken van het object vraagt om nauwkeurig werk met een scherp oog voor detail. Onze mensen weten wat ze doen terwijl ze de handelingen voor je uitvoeren. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft op welke hoogte je de plank aan de muur wil. Met een dunne lijn potlood stelt de klusser vast waar het voorwerp precies gaat komen. Enige ervaring met de klus is nodig als je later de boor in je handen neemt. De boorgaten laten zich niet zomaar uit de muur verwijderen als ze er eenmaal in zitten. De plank hoort na het nodige zaagwerk aan de juiste lengte te voldoen. Ook voor het zagen geldt dat de je maar beter vakmensen inschakelt zodat de actie meteen goed gaat.

Voordelen van Zoofy

Op zoek naar een klusjesman of een klusjesvrouw bij jou in de buurt? Als je Zoofy inschakelt dan weet je zeker dat ze vliegensvlug op de stoep voor je woning staan. De dienstverlening brengt vele pluspunten met zich mee voor alle klanten. Je betaalt geen voorrijkosten als je een beroep op ons doet. Misschien wil je wel een plank laten ophangen zonder boren, is de CV-ketel aan onderhoud toe of moet het plafond nodig geschilderd worden. We zijn van allerlei markten thuis als het om klusjes gaat. Ondertussen blijft je opdracht verzekerd tot een bedrag van tweeëneenhalf miljoen euro. Zo laat je het team met een gerust gevoel aan het werk in je woning. Zoofy biedt ook uitkomst als het je gewoon aan tijd ontbreekt om zelf de handen uit de mouwen te steken. Voor een blinde plank of een plank ophangen zonder boren draaien wij onze handen niet om.

Maatwerk bij type muur

Een blinde plank ophangen zonder te boren vraagt om vakmanschap. Het object moet bijvoorbeeld eerst gescheurd en geverfd worden voor je het aan de muur bevestigd. Onze vakmensen stemmen hun manier van werken af op de wanden in je huis. Iedere woning heeft weer een andere aanpak nodig, bijvoorbeeld door hoe diep je gaten mag boren. Vanaf het verzoek tot het aandraaien van de schroeven staan we voor je klaar. De klusjesman- of vrouw denkt graag met je mee over de persoonlijke mogelijkheden in je woning. Het komt voor dat een klant zijn of haar bezit op een plafondbeugel wil neerzetten. Zoofy helpt je als je wil weten of zo'n beugel in jouw geval tot de opties hoort.

Houten, eiken en laminaat plank ophangen

In het aanbod kom je planken in allerlei soorten en maten tegen. Het is belangrijk dat je in gedachte houdt wat voor materiaal je het liefst binnen haalt. De keuze helpt je verder als je nog zoekt naar het juiste exemplaar voor je woning. Een blinde plank ophangen of een zonder te boren doen we in ieder geval. Het ligt aan jou voor welk materiaal je kiest. Van een houten plank ophangen mag je verwachten dat je een duurzaam product in huis haalt dat lange tijd meegaat. Een plank van laminaat kost minder geld, maar heeft een luxe uitstraling. Een eiken plank ophangen betekent dat je gaat voor stevig materiaal dat er robuust uitziet. Het is geen enkel probleem voor Zoofy om meerdere planken onder elkaar bevestigen. We zorgen dat ze allemaal op de perfecte afstand van elkaar aan de muur hangen zodat je er spullen op kwijt kunt.

Veel of weinig gewicht

In je zoektocht naar een nieuwe plank denk je aan welke voorwerpen je neerzet. Het maakt uit of je een televisie of een paar fotolijstjes een plek gaat geven. In het aanbod kom je zowel dikke als dunne planken tegen voor elke situatie. Een plank ophangen of een plank zonder boren start pas als je weet welke soort je wil. De dunne wandplanken voor een lichte belasting hebben een dikte van drie centimeter. De forse planken hebben een dikte van vijf centimeter voor een zware belasting. Als eigenaar bepaal je zelf de lengte en de diepte van de dikke plank. Liefhebbers genieten zelfs van een luidsprekersysteem in één van de ontwerpen. Bij Zoofy weten we raad met het ophangen van planken voor een klein of een groot gewicht. Het is zelfs mogelijk om verlichting in het object te verwerken voor optimaal plezier van je aanwinst.

Kosten plank ophangen

Het is zonde om meer te betalen voor een plank ophangen dan uiteindelijk nodig blijkt. De dienstverlening kost doordeweeks zelfs minder dan in het weekend of bij een spoedgeval. De voorrijkosten laten we weg in de kosten plank ophangen. Vanaf een totaalsom van vijftig euro betaal je een voordeliger tarief als Zoofy bij je over de vloer komt. Voor je het weet klinkt de bel al omdat de klusjesman of klusjesvrouw voor de deur staat. Nu kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat de klus voor elkaar komt.

Plank laten ophangen via Zoofy

Laat je plank ophangen door een vakman via Zoofy. Ook voor andere klussen in je woning mag je als vanzelfsprekend rekenen op de vakmensen. Zoofy vindt het belangrijk dat je ons gelijk kunt bereiken als je hulp zoekt. Het beste krijg je contact met ons door een e-mail te sturen. Ondertussen opent de klantenservice zich om vragen of opmerkingen te beantwoorden. 

Andere klusjesman klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach