Regel nu jouw klusjesman

Keilbouten verwijderen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2329 klusjesmannen in jouw regio

Laat je keilbouten verwijderen uit de muur door een klusjesman van Zoofy. Boek direct een professional voor de gewenste datum en tijd. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw klusjesman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je keilbouten verwijderen via Zoofy

Laat je keilbouten verwijderen uit de muur door een klusjesman van Zoofy. Er zijn verschillende soorten keilbouten en verschillende soorten ondergrond waar de keilbout ingeschroefd is. Een houten ondergrond vraagt een andere methode dan een gipsplaten ondergrond.

Zelf jouw keilbouten verwijderen

Er zijn een aantal stappen die u kunt ondernemen om keilbouten te verwijderen. De precieze methode zal afhangen van de grootte en het type keilbout dat u wilt verwijderen. Hieronder geef ik een aantal algemene stappen die u kunt volgen:

  1. Zorg dat u het juiste gereedschap bij de hand heeft. Dit kan bijvoorbeeld een keilbout moersleutel of een keilbout verwijderaar zijn, afhankelijk van het type keilbout dat u wilt verwijderen.

  2. Plaats de keilbout moersleutel of verwijderaar op de keilbout en draai deze naar links (linksom) om de keilbout los te maken. Gebruik een tang of een moersleutel om extra kracht te kunnen zetten als dat nodig is.

  3. Als de keilbout los zit, kunt u deze met de hand verwijderen door deze naar links te draaien en uit het gat te trekken. Als de keilbout nog steeds stevig vastzit, kunt u proberen om hem los te wrikken door er voorzichtig aan te trekken of te duwen.

  4. Als de keilbout nog steeds vastzit, kunt u overwegen om een beetje olie of een ander smeermiddel op de keilbout aan te brengen om het verwijderen te vergemakkelijken. Gebruik hiervoor een spuitfles of een borsteltje om de olie op de juiste plaats aan te brengen.

  5. Als de keilbout nog steeds niet los wil komen, kunt u proberen om hem te verwarmen met behulp van een haardroger of een verwarmingselement. Dit kan helpen om het metaal te laten uitzetten en de keilbout gemakkelijker los te krijgen. Zorg wel dat u voorzichtig bent en dat u geen schade aanbrengt.

Jouw keilbouten door een vakman laten verwijderen

Mocht het niet lukken om de keilbout te laten verwijderen, boek dan een vakman via Zoofy. Zoofy biedt de mogelijkheid om gemakkelijk een vakman te boeken voor verschillende soorten klussen, zoals schilderwerk, verhuizingen, elektra en nog veel meer. Zoofy werkt samen met ervaren en betrouwbare vakmannen, zodat je zeker weet dat je klus op een professionele manier wordt gedaan. Als je moeite hebt met het uitvoeren van bepaalde klussen, of als je gewoon geen tijd hebt om ze zelf te doen, kan Zoofy een uitkomst bieden door je in contact te brengen met de juiste vakman voor jouw klus.

Andere klusjesmanklussen op Zoofy
Hele week

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach