Regel nu jouw klusjesman

Plat dak schoonmaken

Vanaf €59 per uur incl. btw

5,- (per strekkende meter) minimale afname is 10 meter. Indien de dakgoot zich op meer dan 6 meter hoog bevindt kunnen er meerkosten in rekening worden gebracht.

Plat dak schoonmaken? Boek direct vakman via Zoofy. Hier regel je direct een dakwerker die voor jouw plat dak schoonmaakt zonder gedoe.

Regel nu jouw klusjesman
2 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je plat dak schoonmaken via Zoofy

Plat dak laten schoonmaken

Jij wilt je plat dak schoonmaken, maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Gelukkig kun je je plat dak laten schoonmaken door een vakpersoon via Zoofy. Zoofy is een platform waar je eenvoudig een vakpersoon kunt vinden die je plat dak schoonmaakt.

De voordelen van het laten schoonmaken van je plat dak via Zoofy zijn dat je een betrouwbare vakpersoon kunt vinden die je plat dak professioneel schoonmaakt. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Daarnaast kun je de vakpersoon direct online boeken, waardoor je zeker weet dat je plat dak schoonmaakt wordt.

De nadelen van het laten schoonmaken van je plat dak via Zoofy zijn dat je geen controle hebt over de kwaliteit van het werk. Je moet er dus vanuit gaan dat de vakpersoon die je boekt, goed werk levert. Daarnaast kunnen de kosten voor het schoonmaken van je plat dak aanzienlijk zijn, afhankelijk van de grootte van je plat dak.

Het is dus aan te raden om je plat dak te laten schoonmaken door een vakpersoon via Zoofy. Je kunt dan zeker zijn van een goede kwaliteit en je weet precies wat de kosten zijn.

Hoe kan je een plat dak het beste schoonmaken?

Er zijn een aantal stappen die je kunt volgen om een plat dak het beste te schoon te maken:

 1. Verwijder eerst losse vuiligheid, zoals bladeren en takken, met een bezem of een bladblazer.
 2. Maak het dak grondig nat met een hogedrukspuit. Dit zal het vuil losweken en vergemakkelijkt het verwijderen ervan.
 3. Gebruik een speciale dakreiniger om het dak te reinigen. Dit kun je aanbrengen met een tuinsproeier of een borstel. Laat de reiniger volgens de aanwijzingen op het etiket intrekken.
 4. Spoel het dak af met de hogedrukspuit om het vuil en de reiniger te verwijderen. Zorg ervoor dat het dak goed afgespoeld wordt om te voorkomen dat er vlekken achterblijven.
 5. Laat het dak goed drogen voordat je het weer gaat gebruiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat je altijd voorzichtig moet zijn als je op een plat dak werkt, omdat het glad kan zijn en er een risico is op uitglijden. Zorg ervoor dat je goede werkschoenen draagt en blijf op een veilige afstand van randen en andere gevaarlijke gebieden. Als je niet zeker bent van je eigen veiligheid of het dak in slechte staat is, is het misschien verstandig om professioneel advies te vragen of een specialist in te huren om het dak te reinigen.

Andere Klusjesmanklussen op Zoofy
Fotolijsten ophangen
Ikea badkamer plaatsen
Commode monteren
Spinningfiets installeren
Hometrainer installeren
Inmeetservice
Per uur
Schaduwdoek ophangen
Ikea keuken plaatsen
Inbraakpreventie voordeur

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af