Regel nu jouw klusjesman

Deurklink monteren

Vanaf €59 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4764 klusjesmannen in jouw regio

Het plaatsen van een deurklink is geen ingrijpende klus. Je kunt het over laten aan een vakman. Dan weet je zeker dat de klink op de juiste manier wordt gemonteerd. Omschrijf je klus en maak direct een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt.

Regel nu jouw klusjesman
110 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • De plek voor jouw spoedklus!
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
 • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Deurklink plaatsen door een klusjesman

Laat je deurklink plaatsen door een betrouwbare vakman. Boek direct en zonder gedoe via Zoofy.

Om een deurkruk te installeren heeft u de volgende materialen nodig

 • Deurgreepset
 • Schroeven
 • Schroevendraaier of boormachine
 • Waterpas
 • Potlood of stift

Hier zijn de stappen om een deurkruk te installeren

 1. Verwijder de oude deurkruk: Gebruik een schroevendraaier of boormachine om de schroeven te verwijderen die de oude deurklink op zijn plaats houden. Verwijder vervolgens voorzichtig de oude handgreep en leg deze opzij.
 2. Bereid de nieuwe deurkruk voor: Monteer de nieuwe deurkruk volgens de instructies van de fabrikant. Dit kan betekenen dat u de deurkruk aan de achterplaat moet bevestigen of dat u het grendelmechanisme en andere onderdelen moet bevestigen.
 3. Plaats de handgreep: Houd de nieuwe deurkruk op zijn plaats op de deur en zorg ervoor dat hij waterpas staat en goed is uitgelijnd met het grendelmechanisme. Gebruik een potlood of stift om de locaties van de schroefgaten op de deur te markeren.
 4. Installeer de handgreep: Gebruik een schroevendraaier of boormachine om de schroeven te installeren die de handgreep op zijn plaats houden. Pas op dat u de schroeven niet te strak aandraait, want dan kunt u de deur of de handgreep beschadigen.
 5. Test de handgreep: Zodra de handgreep is geïnstalleerd, test u hem om te controleren of hij soepel werkt en of het grendelmechanisme goed vastzit. Pas eventueel aan om ervoor te zorgen dat de deurkruk goed werkt.

Boek een vakman voor de installatie van de deurkruk

Volg altijd de instructies van de fabrikant voor de installatie van uw deurklink en gebruik het juiste gereedschap en de juiste veiligheidsmaatregelen. Laat uw deurkruk installeren door een betrouwbare professional. Boek direct en zonder gedoe via Zoofy. Zo weet je zeker dat het juist gemonteerd wordt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach