Regel nu jouw vakman

Schilderij ophangen

Vanaf €49 per uur incl. btw

Het gemiddelde factuurbedrag is €69,- alles inclusief.

Een schilderij ophangen is precisie werk. Laat het over aan een vakman die op de hoogte is van de juiste bevestigingstechnieken. Omschrijf wat er moet gebeuren en maak direct een afspraak met een klusjesman in de buurt.

Regel nu jouw vakman
43 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
 • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Schilderij ophangen?

Het ophangen van een schilderij kan aardig wat vragen oproepen. Het belangrijkste is dat je de juiste hoogte kiest, dat de achtergrond vlak is en dat de bevestiging zorgt dat het schilderij recht hangt. Daarnaast kan het ophangen van een schilderij een hoop vragen oproepen. Bijvoorbeeld, waar wil ik het schilderij ophangen? Hoe hoog? Welke muur? Bij Zoofy.nl hebben wij klusjesmannen beschikbaar voor jou die graag al deze vragen helpen beantwoorden.

Wat heb je nodig?

 • Je schilderij, of iets anders dat je op wilt hangen.
 • Iets om mee af te tekenen.
 • Een boor met steenboor.
 • Schroefjes
 • Pluggen

Wat moet je doen?

 1. Meet waar de haakjes op de achterkant van je lijst zitten.
 2. Teken op basis van wat je net hebt gemeten, op je muur de punten af waar de schroeven geplaatst moeten worden.
 3. Boor gaatjes op alle afgetekende punten, en plaats de plugs in de gaatjes.
 4. Draai de schroeven in de muur, maar niet zo diep dat je er niks meer aan op kunt hangen.
 5. Hang je schilderij op, en klaar!Extra informatie:

Ook is het goed om na te denken over de bevestigingsmethode. Zo kan je bijvoorbeeld een schroef, betonhaakje of een spijker gebruiken. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de ondergrond. Is er een houten ondergrond? Dan voldoet een spijker. Bij steen is er een plug nodig met een schroef of een betonhaak. Bij een gipsmuur is het vooral belangrijk goed na te denken over de bevestigingsmethode. Vaak zijn er bij een gipsmuurtje speciale pluggen nodig om het schilderij te kunnen dragen zonder de muur te schaden. De klusmannen van Zoofy hebben hier gelukkig veel verstand van en helpen jou bij elke stap in het proces!

Al onze klusjesmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je via de website een klus inplant krijg je een lijst te zien met de vakmannen. In deze lijst zijn ook de beoordelingen en de foto’s van de vakmannen te vinden, zo weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat!

Wanneer je je postcode invoert, kun je direct zien welke klusjesmannen er allemaal bij jou in de buurt actief zijn. Als je wilt dat er vandaag nog een vakman langskomst om je schilderij op te hangen, dan zorgen wij er met een spoedklusje voor dat je binnen twintig minuten een afspraak hebt! Natuurlijk kunnen wij ook snel een afspraak maken voor morgen, of een later moment.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af