Regel nu jouw klusjesman

Gordijnen op maat

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4315 klusjesmannen in jouw regio

Gordijnen op maat? Boek direct een klusjesman via Zoofy voor het op maat maken van jouw gordijnen. Zoofy boek je direct al voor morgen of later.

Regel nu jouw klusjesman
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Gordijnen op maat laten maken via Zoofy

Gordijnen op maat laten maken? Boek direct via Zoofy een specialist voor het op maat laten maken van gordijnen.

Zelf gordijnen op maat maken

Het is mogelijk om zelf gordijnen op maat te maken, alhoewel het wel enige naai-ervaring vereist. Voordat je begint, is het belangrijk om het juiste materiaal te kopen, zoals stof, gordijnrails en eventueel voering. Zorg ervoor dat je de juiste afmetingen hebt voor je ramen en bedenk hoe je de gordijnen wilt laten vallen. Vervolgens kun je de stof knippen en naaien volgens het patroon dat je hebt gekozen. Het is belangrijk om de naden goed te naaien en ervoor te zorgen dat alles symmetrisch is voordat je de gordijnen ophangt. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd naar een naaiwinkel of naaiatelier gaan voor advies en ondersteuning.

Gordijnen op maat laten maken door een vakman

Als je liever gordijnen op maat laat maken door een vakman, zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld naar een meubelwinkel of interieurzaak gaan en vragen naar hun diensten voor het maken van gordijnen op maat. Zij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste stof en het bepalen van de afmetingen, en vervolgens de gordijnen voor je maken en op maat installeren. Je kunt ook naar een naaiatelier of stoffeerderij gaan en daar je gordijnen op maat laten maken. Zij hebben vaak een ruime keuze aan stoffen en kunnen je helpen met het kiezen van het juiste patroon en ontwerp.

Liever het huis niet verlaten?

Laat jouw gordijnen op maat maken door een van onze ervaren vakmannen. Zij zullen jouw gordijnen op maat maken zodat deze jouw woonkamer zullen sieren zoals jij het voor je ziet. Onze vakmannen kunnen ook direct jouw gordijnen ophangen. Zo gefikst.

Andere klusjesmanklussen op Zoofy
Onderhoud

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af