Regel nu jouw klusjesman

Lamp ophangen

Vanaf €59 incl. btw

De meeste mensen betaalden €65,- alles inclusief.

Lamp vervangen? 8.300+ betrouwbare klusjesmannen in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele klusjesman via Zoofy om jouw lamp op te hangen.

Regel nu jouw klusjesman
2424 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Lamp ophangen

Lamp ophangen? Het lijkt zo makkelijk, maar kan zo complex zijn. Wees gerust bij Zoofy ben je op het juiste adres op ieder type lamp op te hangen. Een goede verlichting is van cruciaal belang voor de sfeer, functionaliteit en het welzijn in huis. Of je nu een plafonnière, kroonluchter of een andere lamp wilt ophangen, bij het installeren van diverse soorten lampen is een professionele aanpak onmisbaar. Het boeken van een klusjesman via Zoofy zorgt dan ook voor een stressvrije en succesvolle lamp ophanging.

8.300+ Klusjesmannen door heel Nederland beschikbaar om jouw Lamp op te hangen

De klusjesmannen in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele klusjesmannen. Alle klusjesmannen hebben ruime ervaring met klussen, zoals de klus lamp ophangen. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de klus lamp ophangen, de klusjesmannen beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw lamp op professionele wijze kunnen monteren en ophangen op bestaande bedrading.

Betrouwbare klusjesman binnen handbereik om jouw lamp op te hangen

Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een professionele klusjesman te boeken voor de service lamp ophangen. Via Zoofy boek je snel geselecteerde klusjesmannen bij jou in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer dus met het vergelijken van offertes en uren bellen, via de website en app van Zoofy bestel je direct een klusjesman om jouw lamp op te hangen.

Voordeel bij Zoofy is dat je bij het bestellen van een klusjesman voor de klus lamp ophangen ook direct vooraf de tarieven worden gecommuniceerd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Door het boeken van een klusjesman voor de klus lamp ophangen via Zoofy bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor jouw klus.

Kies zelf een geschikt moment en boek zonder voorrijkosten. Zo heb je snel een professionele en vakkundige klusjesman voor jouw klus lamp ophangen bij jou thuis om de klus op te lossen.

Zoofy: de snelste en makkelijkste manier om een jouw lamp te op te hangen

Wanneer je een klusjesman nodig hebt om jouw lamp op te hangen, dan wil je dit snel en makkelijk regelen. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste en makkelijkste manier om een betrouwbare klusjesman te boeken voor de klus lamp ophangen. Via Zoofy kun je eenvoudig en snel een klusjesman boeken voor vandaag, morgen of een later moment. 

Met het handige boekingssysteem kun je de gewenste datum en tijd selecteren en zie je direct de tarieven. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 73% van de klusjesman klussen binnen 20 minuten worden opgepakt door een klusjesman (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een klusjesman voor de klus lamp ophangen.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare klusjesmannen die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing voor jouw klus lamp ophangen.

De invloed van goede verlichting bij juiste manier van lamp ophangen

Lampen hebben een aanzienlijke invloed op de atmosfeer en functionaliteit van een ruimte. Of je nu kiest voor een moderne plafonnière of een elegante kroonluchter, goede verlichting is essentieel voor een aangename leefomgeving. Dat maak het ook belangrijk om goed de lamp op te hangen.

Het belang van een professionele aanpak bij lamp ophangen

Een lamp ophangen vergt meer dan alleen een simpele handeling. Ongeacht het type lamp, het inschakelen van een professionele klusjesman met expertise in lamp ophangen is van onschatbare waarde. Zo ben je verzekerd van een correcte installatie en juiste aansluiting op elektriciteit, waarmee je mogelijke problemen die kunnen optreden voorkomt.

Boek nu een klusjesman

Veiligheid bij lamp ophangen staat voorop

Veiligheid staat voorop bij het ophangen van diverse soorten lampen, zoals plafonnieres en kroonluchters. Een klusjesman van Zoofy is goed bekend met de veiligheidsvoorschriften bij het ophangen van een lamp en zorgt voor een veilige en correcte installatie. Of het nu gaat om het ophangen en monteren van een delicate kroonluchter of het bevestigen van een plafonnière, een professional waarborgt een veilige werkomgeving bij een lamp ophangen.

Juiste locatie bepalen bij ophangen van een lamp

Het ophangen van lampen biedt de mogelijkheid om een persoonlijk accent aan je huis te geven, ongeacht het type lamp. Een ervaren klusjesman kan helpen bij het bepalen van de juiste positie, hoogte en type lampen, passend bij de stijl van de kamer en jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu kiest voor een eigentijdse plafonnière of een indrukwekkende kroonluchter, met hun expertise zorgen ze ervoor dat de verlichting perfect aansluit bij jouw interieur.

Vermijd frustraties en laat een lamp ophangen door een professional

Het zelfstandig ophangen van diverse soorten lampen kan leiden tot frustraties en ongewenste complicaties. Van onjuiste montage tot beschadigingen aan muren of plafonds, de uitdagingen zijn talrijk. Door een professionele klusjesman via Zoofy in te schakelen om een lamp op te hangen, voorkom je deze problemen en kun je ontspannen terwijl de expert de klus klaart, ongeacht het type lamp dat je hebt gekozen.

Boek nu een klusjesman

Kies voor tijdbesparing en gemak met Zoofy

Het boeken van een klusjesman voor een lamp ophangen via Zoofy is eenvoudig en efficiënt. Met slechts enkele klikken kun je een professional vinden die gespecialiseerd is in lamp ophangen, inclusief verschillende soorten lampen zoals plafonnieres en kroonluchters. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook het gemak van een vlotte en betrouwbare service.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Zoofy hecht grote waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De klusjesmannen op het platform zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de nodige expertise om diverse soorten lampen professioneel op te hangen. Je kunt vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening, waarbij jouw wensen en tevredenheid centraal staan.

Boek nu een klusjesman

Lamp ophangen

Als je een nieuwe lamp hebt gekocht is vaak de grote vraag: Hoe moet ik deze lamp ophangen? Een nieuwe lamp ophangen hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet alleen wel goed opletten dat je de bedrading op de juiste manier aansluit. Er moet natuurlijk geen kortsluiting ontstaan. Wanneer je het zelf toch niet aandurft kun je ook heel makkelijk de hulp inroepen van een ervaren klusjesman en je lamp laten ophangen. Dan weet je zeker dat het goed gaat. Lampen ophangen is voor onze klusjesmannen een fluitje van een cent. Zeker bij grote lampen zoals een zware kroonluchter is het aan te raden om hulp bij het ophangen van een lamp in te schakelen.

Boek nu een klusjesman

Wil je zelf een lampen ophangen?

Mocht je wel zelf een lamp op willen hangen, dan willen we je hier toch graag bij helpen. Volg het onderstaande stappenplan.

Benodigdheden:

 • Hamerboor
 • Schroefboormachine
 • Potlood
 • Kleine platte schroevendraaier
 • Een spanningzoeker
 • Pluggen en schroeven
 • Een ladder

Lamp aansluiten - aandachtspunten

Safety first!! Wanneer je een lamp gaat ophangen schakel dan altijd eerst de stroom uit. Je wilt natuurlijk geen elektrische schok krijgen. Probeer daarom uit te zoeken op welke groep de lamp is aangesloten in de meterkast. Weet je dat niet? Dan kun je voor de zekerheid ook alle groepen uitzetten. Plaats ook even een briefje, zodat anderen bij jou thuis niet per ongeluk het stroom aanzetten.

Wanneer je zelf een spanningzoeker hebt, kun je nog eens extra controleren of er geen spanning meer op de lamp of de elektriciteitsdraden staat. Een goede klusjesman zal zo'n meter altijd bij zich hebben.

Plafondlamp ophangen

Een hanglamp kan je ophangen aan het haakje wat op de centraaldoos bevestigd zit. Zit er geen haakje op de centraaldoos? Deze zijn i iedere bouwmarkt te koop en gemakkelijk te installeren op een centraaldoos.

 1. Begin met het strippen van de draden, totdat je 1 centimeter van de koperen kabel blootlegt. Deze draden moeten verbonden worden met de lamp. Dat gebeurt met behulp van een kroonsteentje. Hier kun je aan de ene kant de draden in vastmaken die uit de muur of plafond komen, in de andere kant van het kroonsteentje steek je de draden van de lamp zelf.
 2. Check als eerst welke kant de bedrading van de lamp opgaat. In de centraaldoos kun je de richting vaak zien. Hou daar rekening mee als je gaten gaat boren om de grondplaat te bevestigen. Hou met de bevestiging van lampen aan het plafond altijd rekening met het materiaal. Bepaalde ondergronden hebben een andere soort plug/schroef nodig.
 3. Als je een lamp gaat aansluiten zie je gekleurde draden uit het plafond steken. De ene is zwart, de andere blauw (of soms ook bruin). Het kan zijn dat je nog een derde groen/gele draad ziet. Dat is de aardedraad.
 4. Het blauwe of bruine draad zorgt ervoor dat de lamp stroom krijgt. Het zwarte draad wordt gebruikt voor de schakelaar of dimmer, en zorgt ervoor dat je de lamp aan en uit kan zetten. Je kunt de lamp aansluiten zonder aardedraad (geel/groen), maar het zorgt wel voor extra veiligheid.
 5. Begin met het strippen van de draden, totdat je 1 centimeter van de koperen kabel blootlegt. Deze draden moeten verbonden worden met de lamp. Dat gebeurt met behulp van een kroonsteentje. Hier kun je aan de ene kant de draden in vastmaken die uit het plafond komen, in de andere kant van het kroonsteentje steek je de draden van de lamp zelf.
 6. Zitten de draden goed aangesloten, dan kun je de lamp controleren door de schakelaar aan en uit te klikken. Het is handig om dat te doen voordat de lamp al echt hangt. Anders moet je hem er weer vanaf halen, als er toch iets niet goed zit
 7.  Gaat er al een lichie schijnen? Dan kun je de lamp nu echt gaan ophangen.
 8. Bij een nieuwe lamp zit vaak al het materiaal om hem goed te bevestigen. Voor de nette afwerking wordt er bij lampen vaak een plafondkap geleverd. Zo worden de draden netjes weggewerkt. Schuif deze kap tegen het plafond aan. Maak de schroeven vast en de lamp is opgehangen.

plafondlam p ophangen

De kosten van een lamp ophangen

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten van een lamp ophangen. Aan deze klus hangt een tarief vanaf 50 euro inclusief btw. Het is een vanaf prijs omdat de prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je dezelfde dag met spoed die hanglamp opgehangen hebben? Of 's avonds of in het weekend? Dan betaal je doorgaans een hoger bedrag. De exacte kosten krijg je te zien wanneer jij de dag en tijdstip naar keuze aangeeft. De vakman mag altijd het eerste uur in rekening brengen, ondanks dat de klus minder dan één uur werk is. Zonder deze minimale afname loont het voor de vakman anders niet om ook voor kleinere klussen naar je toe te komen. Dus wil je deze klus inboeken voor alleen die ene lamp ophangen en denk je dat dit korter dan een uur duurt? Een klusjesman is een manusje van alles en kan je met allerlei klussen in huis helpen. Kijk daarom nog eens goed rond in huis of er nog iets is waarmee hij je misschien kan helpen. Zo maak je optimaal gebruik van het uurtarief 😊 Vanaf het eerste uur rekent de vakman in tijdsblokken van een kwartier met je af. Omdat we bij Zoofy alleen maar werken met lokale vakmannen berekenen wij nooit voorrijkosten aan je door.

Boek nu een klusjesman

Lampen laten ophangen door een klusjesman via Zoofy?

Door het hele land zijn klusjesmannen bij ons aangesloten. In elke provincie, elke stad en elke regio kan je een professionele vakman boeken die goed in staat zijn je lamp op te hangen. Dus of je nou een klusjesman in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den haag zoekt, er is altijd een klusjesman in de buurt die kan helpen. 

Vragen? Onze klantenservice is 7 dagen bereikbaar.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af