Regel nu jouw klusjesman

Kapstok ophangen

Vanaf €59 incl. btw

Het gemiddelde factuurbedrag is €69,- alles inclusief.

Een kapstok ophangen is niet de moeilijkste klus ter wereld. Heb je er zelf geen zin in, laat het dan over aan een vakman. Deze bepaalt de juiste hoogte, weet welke schroeven je moet gebruiken en zorgt ervoor dat de kapstok waterpas hangt. Maak een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt.

Regel nu jouw klusjesman
33 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.

Kapstok op laten hangen?

Wil je de entree van je huis wat netter maken, dan is het plaatsen van een kapstok een goed idee! Je koopt een leuk exemplaar en komt thuis aan om deze op te hangen, dan besef je je dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe je dit het beste kan doen. Gelukkig is er dan Zoofy.nl! Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om te helpen.

Op welke hoogte hang je een kapstok?
Dit kan namelijk verschillen, voor een kinderkapstok zou je kunnen denken aan een hoogte van 120cm, maar voor volwassenen eerder aan 170cm. Kinderen groeien natuurlijk, in dat geval zijn losse wandhaakjes een goed idee. Ook is het goed om aan de veiligheid van een kind te denken, ze kunnen namelijk lelijk vallen tegen de haakjes van een kapstok. Dit probleem zou je kunnen voorkomen door de haakjes naar de muur te richten.

Welke bevestigingsmaterialen kan je het beste gebruiken?
Dit is dan weer afhankelijk van de muur waarop je de kapstok wil bevestigen. Gaat het om een gipsplaat? een dubbele, enkelvoudige of driedubbele gipswand? Vaak worden er dan schroeven met pluggen gebruikt. Dit zijn een hoop vragen waar onze klusjesmannen veel over weten. Zij zijn dat ook meer dan deskundig in het uitvoeren van klusjes in en rondom het huis.

Al onze klusjesmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je via de website een klus inplant krijg je een lijst te zien met de vakmannen. In deze lijst zijn ook de beoordelingen en de foto’s van de vakmannen te vinden, zo weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat!

Wanneer je je postcode invoert, kun je direct zien welke klusjesmannen er allemaal bij jou in de buurt actief zijn. Als je wilt dat er vandaag nog een vakman langskomt om je te helpen bij het plaatsen van een kapstok, zorgen wij er met een spoedklusje voor dat je binnen twintig minuten een afspraak hebt! Natuurlijk kunnen wij ook snel een afspraak maken voor morgen, of een later moment.


Bij Zoofy worden er geen voorrijkosten gerekend en werken we met voordelige uurtarieven. Ook de betaling is makkelijk geregeld.

 

Andere klusjesman klussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach