Kapstok ophangen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 539 Klusjesmannen bij jou in de buurt

Een kapstok ophangen is niet de moeilijkste klus ter wereld. Heb je er zelf geen zin in, laat het dan over aan een vakman. Deze bepaalt de juiste hoogte, weet welke schroeven je moet gebruiken en zorgt ervoor dat de kapstok waterpas hangt. Maak een afspraak met een klusjesman bij jou in de buurt.

Nu regelen
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 54 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Onze Klusjesmannen zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Kapstok op laten hangen?

Wil je de entree van je huis wat netter maken, dan is het plaatsen van een kapstok een goed idee! Je koopt een leuk exemplaar en komt thuis aan om deze op te hangen, dan besef je je dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe je dit het beste kan doen. Gelukkig is er dan Zoofy.nl! Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om te helpen.

Op welke hoogte hang je een kapstok?
Dit kan namelijk verschillen, voor een kinderkapstok zou je kunnen denken aan een hoogte van 120cm, maar voor volwassenen eerder aan 170cm. Kinderen groeien natuurlijk, in dat geval zijn losse wandhaakjes een goed idee. Ook is het goed om aan de veiligheid van een kind te denken, ze kunnen namelijk lelijk vallen tegen de haakjes van een kapstok. Dit probleem zou je kunnen voorkomen door de haakjes naar de muur te richten.

Welke bevestigingsmaterialen kan je het beste gebruiken?
Dit is dan weer afhankelijk van de muur waarop je de kapstok wil bevestigen. Gaat het om een gipsplaat? een dubbele, enkelvoudige of driedubbele gipswand? Vaak worden er dan schroeven met pluggen gebruikt. Dit zijn een hoop vragen waar onze klusjesmannen veel over weten. Zij zijn dat ook meer dan deskundig in het uitvoeren van klusjes in en rondom het huis.

Al onze klusjesmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je via de website een klus inplant krijg je een lijst te zien met de vakmannen. In deze lijst zijn ook de beoordelingen en de foto’s van de vakmannen te vinden, zo weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat!

Wanneer je je postcode invoert, kun je direct zien welke klusjesmannen er allemaal bij jou in de buurt actief zijn. Als je wilt dat er vandaag nog een vakman langskomt om je te helpen bij het plaatsen van een kapstok, zorgen wij er met een spoedklusje voor dat je binnen twintig minuten een afspraak hebt! Natuurlijk kunnen wij ook snel een afspraak maken voor morgen, of een later moment.

Bij Zoofy worden er geen voorrijkosten gerekend en werken we met voordelige uurtarieven. Ook de betaling is makkelijk geregeld.