Klusjesman Maastricht

Voor een gordijnrails ophangen, deurklink monteren en al jouw andere klusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze klusjesmannen uit Maastricht.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Klusjesmannen uit Maastricht helpen je graag

Een tijd geleden heb je een nieuw meubel gekocht bij een meubelwinkel in Maastricht. Het meubel zit nog netjes ingepakt in de doos. Je komt er maar niet aan toe om het zelf te doen. Dan is een helpende hand wel heel erg welkom. Een klusjesman van Zoofy in Maastricht zet dat meubel in een korte tijd zo voor jou in elkaar.

Alle klussen
Aannemer gezocht
168 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7694 klusjesmannen in jouw regio
Airbike installeren
24 keer aangevraagd
Vanaf €59 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9982 klusjesmannen in jouw regio
Asbestsanering
12 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5508 klusjesmannen in jouw regio
Balkon dicht maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7396 klusjesmannen in jouw regio
Balkon renoveren
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7486 klusjesmannen in jouw regio
Bokszak ophangen
Vanaf €59 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7563 klusjesmannen in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Waar in Maastricht komen de klusjesmannen helpen?

De klusjesmannen komen in de wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. Onze klusjesmannen komen in alle 7 wijken van Maastricht. 

Via onze website Zoofy.nl regel je snel een afspraak met een klusjesman. Met een paar simpele klikken op je laptop of tablet heb je een afspraak. Je geeft aan wat de klusjesman in Maastricht moet doen. Wat een klusjesman kan is erg breed, vandaar de naam klusjesman. Een klusjesman doet klussen zoals: Een meubel in elkaar te zetten, plinten te leggen, een lamp ophangen, een tv op te hangen, een schilderij ophangen, gordijnrails ophangen, kapstok ophangen, deurklink monteren, om te helpen bij het verhuizen of om de wc-bril te vervangen. of het een grote of kleine klusjes zijn, bij onze klusjesman is die in goede handen.

Boek een klusjesman in Maastricht via Zoofy

Wat je klus ook is, onze klusjesmannen zijn van alle markten thuis en hebben jaren ervaring. Op het volgende scherm vul je in wanneer jij kan. Vind je dat je klus niet langer kan wachten dan geef je aan dat het om een spoedklus gaat. Denk je dat de klus langer kan wachten kies dan voor een later moment. Je zal zien dat onze vakmannen alleen goed werk leveren. In het geval van een spoedklus heb je in 20 minuten een afspraakbevestiging. Dan komt de klusjesman bij jou in Maastricht langs. Om te zorgen dat de klusjesman bij het goede adres in Maastricht aankomt, laat jij je gegevens achter.

De klusjesman is een lokale klusjesman. Dus uit Maastricht. Zoofy rekent geen voorrijkosten. Dat scheelt toch weer een paar tientjes. Van dat geld kun je dan toch weer wat anders doen. Het tarief van de klusjesman zie je staan op het moment dat je een afspraak maakt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af