Klusjesman Hilversum
15 recensies

Onze klusjesmannen in Hilversum staan voor je klaar

bijv. 'Lamp ophangen'
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Klusjesman Hilversum gezocht (met spoed)?

In dit stormachtige weer haast jij je terug van werk naar huis. Haastig wil je naar binnen glippen, voor de bui echt losbarst. Je merkt dat de sleutel wat stroef gaat en zet er nog wat extra kracht op. Tot de grote schrik heb je opeens nog maar de helft van de sleutel in je hand. Die wolk boven je hoofd lijkt steeds maar dreigender te worden. Geen paniek. Hulp is nabij. De vakmannen van Zoofy staan namelijk klaar om je te hulp te schieten.

Populaire Klusjesman klussen Toon alle klussen
Populaire Klusjesman klussen

Recensies van klanten over de Klusjesmannen van Zoofy in Hilversum

De Klusjesmannen van Zoofy in Hilversum werden beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 15 recensies

Gerard
vrijdag 22 maart 2019, Klusjesman voor 1/2 dag

A very nice and professional man. Did a fine job. I was very happy with his work

Jesper
dinsdag 12 maart 2019, Tegelzetten

Johan heeft goed werk geleverd, is flexibel, gezellig en wil het zo goed mogelijk afmaken. Top.

Mirjam
dinsdag 12 maart 2019, Lamp ophangen

Zeer prettige en kundige persoon. Gaf per appje aan wanneer hij er zou zijn. Dat klopte. Heel fijn. M. Walraven

Alastair
donderdag 24 januari 2019, Klusjesman per uur

Alles snel geregeld

Najia
donderdag 27 december 2018, Klusjesman per uur

Tom is een vakkundige, vriendelijke en vlot werkende VAKMAN!

Judith
dinsdag 27 november 2018, Klusjesman per uur

Martijn denkt met je mee en hij heeft enorm veel plezier in het mooier maken van je huis. Echt een vakman.

Marja
donderdag 8 november 2018, Gordijnrails ophangen

Klus uitstekend geklaard in een uur! Zeer behulpzaam en vriendelijk. Tip: een stofzuigertje gebruiken bij het gaten boren scheelt een boel troep voor de klant maar ….. dat was ook zo opgeruimd hoor!

Albert
maandag 24 september 2018, IKEA / meubel montage

Zeer tevreden een echte vakman die Mijn 6 deurs garderobe kast met passé-partoet opbouw met verlichting vakkundig heeft geinstalleerd.

De Klusjesmannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Klusjesman klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Hilversum?

Als je een klusjesman nodig hebt in Hilversum, dan kun je die regelen in elke buurt in Hilversum. Onder andere in het centrum, in de Havenstraat Buurt, Sint Vitusbuurt, de Boomberg, Raadhuiskwartier, Trompenberg, Sportparkkwartier of ‘t Hoogt van ‘t Kruis. In elk stadsdeel kun je jouw klusjesman snel langs laten komen. Ook in andere buurten van Hilversum zijn onze klusjesmannen beschikbaar voor je. Om er wat te noemen: Corversbos, Egelshoek, Van Riebeeckkwartier, Plan Noord, Maranathakerbuurt,Loosdrechtse Bos en Hoorneboeg.

Bij een spoedklus weet je namelijk al in 20 minuten welke vakman erbij jou op de stoep staat om je te hulp te schieten. De aanvraag via de website gaat gemakkelijk en snel. Zo sta jij weer in een handomdraai weer hoog en droog binnen voor het hondenweer losbarst. Het enige wat je hoeft te doen is gegevens achter laten. Wij regelen de rest. Voor iedere klus hebben wij een handige vakman. Dus buiten je slot in orde maken, hebben wij ook vakmannen die je kunnen helpen met (IKEA) meubels monteren, afzuigkap installeren, laminaat leggen, lamp ophangen, spotjes inbouwen of verhuizen, reparatie en onderhoud. Ook voor een schilderij ophangen of plinten leggen ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van deze klussen plan je natuurlijk graag vooruit. De afspraak staat zo in de agenda. Vul je postcode, voorkeur voor tijdstip en vakman in en wij zorgen dat deze vakman uit Hilversum op het juiste moment bij jou op de stoep staat. Wil je graag je huis laten schilderen? Een muur laten stuken? Een vloer laten leggen of tegels laten zetten? Ook dan staan onze vakmannen klaar voor je. Je kunt gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Van alle klusjesmannen staat er een tarief online. Dan weet je wat je per uur kan verwachten. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten!