Klusjesman Eindhoven

Voor een kattenluik plaatsen, kapstok ophangen en al jouw andere klusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze klusjesmannen uit Eindhoven.

bijv. 'Lamp ophangen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Een klusjesman uit Eindhoven is zo geregeld.

Om je huis in Eindhoven wat minder kaal te laten zijn heb je een schilderij gekocht. Je bent alleen niet zo’n ster in het ophangen van schilderijen. Dan is een klusjesman de oplossing. Via Zoofy regel je er snel en makkelijk een.

Alle klussen
Aannemer gezocht
168 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7970 klusjesmannen in jouw regio
Airbike installeren
24 keer aangevraagd
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 10253 klusjesmannen in jouw regio
Asbestsanering
12 keer aangevraagd
Vanaf €79 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5780 klusjesmannen in jouw regio
Balkon dicht maken
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7670 klusjesmannen in jouw regio
Balkon renoveren
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7760 klusjesmannen in jouw regio
Bokszak ophangen
Vanaf €65 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7837 klusjesmannen in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

De wijken van Eindhoven waar klusjesmannen komen helpen

De klusjesmannen helpen je graag in heel regio Eindhoven, bijvoorbeeld in: Centrum, Oud- Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud Tongelre, Oud Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginning, Achtse Molen, Aanschot, Dommelbeend, Oud Strijp, Halve Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud- Gestel en Oud- Kasteel. In alle 19 wijken van Eindhoven dus!

Goed dat gebruik gaat maken van Zoofy

Als je op onze website Zoofy.nl bent gekomen hoef je niet meer verder te zoeken. Wij zorgen dat jij een goede klusjesman krijgt zonder dat je er heel veel tijd aan kwijt bent. Wat jij doet is het aangeven van wat er moet gebeuren. Je kan onze allround klusjesman voor alle klussen vragen. Dit kan zijn een schilderij ophangen, tv ophangen en eventueel installeren, schilderij ophangen, vloer leggen, schilderwerk, spiegel ophangen, keukenkastje monteren of helpen bij het verhuizen. Voor het volgende scherm pak je je agenda erbij om te zien wanneer de klusjesman bij jou in Eindhoven langs mag komen. Jij kan zelf de datum en tijd kiezen dat de klusjesman langskomt.

Wij hebben onze klusjesmannen allemaal persoonlijk gesproken. Als je geen spoedklus hebt dan kun je op basis van reviews die onze klanten hebben geschreven. Onze klusjesmannen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en zijn daarmee geschikt voor elke klus. Het maakt niet uit of de klus groot of klein is.

Ook voor spoedklussen in Eindhoven 

Voordat je een dag en datum invult kies je of jou klus een spoedklus is of dat de klus tot morgen of later kan wachten. Als je de afspraak maakt kun je ook al de prijs per uur zien. Voor de klusjesman is het wel handig om te weten bij wie en waar hij in Eindhoven moet zijn. Daarom laat jij als laatste je gegevens achter.

Wat een voordeel voor jou is: de ervaren klusjesman komt ook uit Eindhoven of de omgeving daarom betaal je geen voorrijkosten. Dat scheelt toch een euro of 30. Mocht de klusjesman materiaal gebruiken, komen die kosten er nog wel bij.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af