Regel nu jouw klushulp

Billy kast in elkaar zetten

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3851 klushulpen in jouw regio

Geen zin om het zelf te doen? Geen probleem. Regel het zonder gedoe. Schakel direct een klushulp in voor het monteren van jouw Billy kast. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kast Billy montage

Veel mensen kiezen er na een tijdje voor om hun woonkamer aan te pakken. Een andere kleur verf op de muren en een mooie kast om alle boeken in te bewaren. In heel veel woonkamers staat de bekende Billy kast. Wat veel mensen niet weten, is dat het een flinke klus is voor deze in elkaar staat. Kast billy monteren? Dat is wel een werkje, zeker als je niet beschikt over twee rechterhanden. Er is geen reden om deze kast niet te kopen, want wij van Zoofy bieden speciale klushulp aan. Deze klushulp is tegen een scherp uurtarief en wordt door studenten uitgevoerd. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Laat de kast Billy monteren door studenten en bespaar jezelf veel werk. Daarnaast is het voordeliger om de kast Billy monteren uit te besteden aan onze klussendienst, de IKEA montage berekent een hoger bedrag.

Waarom een klushulp inschakelen voor de montage van kast Billy

Geen zin in een hele zaterdag bezig zijn met de kast billy monteren? Bezoek dan snel onze site. Wij van Zoofy werken zonder offertes. Maar wel met een vaste prijs en met studenten uit de omgeving. Kast Billy monteren is voor studenten vaak een klus die ze snel en vakkundig klaren. Daarnaast hebben ze ervaring met de kast billy monteren, zo weet je zeker dat je straks beschikt over een goed gemonteerde kast. De kast Billy monteren is eenvoudig en snel te regelen.

IKEA kast Billy is al jaren populair

We noemden het al even, de IKEA kast Billy komt in veel woonkamers voor. Veel mensen vinden het prettig dat de IKEA kast Billy zoveel opbergruimte biedt. Daarnaast is de IKEA kast Billy in verschillende varianten verkrijgbaar. Met deuren of zonder, in witte of houtuitvoering; hierdoor past er altijd wel een variant in de style van je woonkamer. En een opgeruimd huis, geeft een opgeruimd hoofd. Reden temeer om te investeren in het aanschaffen van goede, stevige kasten. Ook voor het monteren van andere IKEA meubels is onze montage service beschikbaar. Een andere IKEA kast laten monteren als de billy kan ook bij de klusservice. Allemaal tegen hetzelfde scherpe tarief als het monteren van de billy kast.

Handleiding IKEA kast Billy

Speciaal voor het monteren is de handleiding van IKEA kast Billy beschikbaar. Hierop staat duidelijk afgebeeld waar de planken moeten komen en welke schroef waar moet. Maar wist je dat deze handleiding uit maar liefst 8 bladzijdes bestaat? Geheel begrijpelijk dat veel mensen tegen deze klus opzien. Hierdoor stellen veel mensen de klus uit, of monteren de kast niet zoals het hoort. Het gevolg is dat de vulling voor de Billy kast zich opstapelt. Of dat door een slechte montage de kast minder stevig is of zelfs onveilig kan zijn voor rondspelende kinderen. Voorkomen kan, de IKEA klushulp die wij bieden, is niet alleen voordeliger als de service van IKEA, maar ook uit te breiden met allerlei andere klussen in en rond het huis.

IKEA kast laten monteren


Er zijn diverse redenen waarom mensen ervoor kiezen om de IKEA kast te laten monteren.
Dit kan zijn omdat ze zelf geen tijd, zin of kennis hebben om de kast in elkaar te zetten. Ook de lichamelijke kracht kan meespelen, na het monteren wordt de kast ook rechtop gezet. Wat de reden ook is: uitbesteden levert altijd tijd op. Die je kunt besteden aan leuke dingen, sporten, wandelen of je favoriete serie kijken. Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Kosten kast Billy monteren

Kosten kast billy monteren, hoe hoog zijn deze? Voor het voordelige tarief van €29,- per uur, inclusief BTW en zonder voorrijkosten komt onze klushulp je helpen. Deze kosten zijn niet alleen voor het monteren van de billy kast, maar ook voor andere veelvoorkomende klussen in huis. Bijvoorbeeld de rookmelder vervangen, maar ook opruimhulp en tuinhulp zijn voor deze prijs verkrijgbaar.

 

Wat kan de klushulp nog meer

Ontdek ons grote en uitgebreide aanbod voor klussen in en rond het huis Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij helpen je ermee. Wil je je huis extra brandveilig maken? Wij vervangen snel alle rookmelders in huis
Zeker in oudere huizen of flink gerenoveerde huizen kan deze klus over het hoofd gezien worden. Voorkom dat je niet beveiligd bent tegen brandrisico's!

Verhuishulp

Besteedt de zware meubels sjouwen en het inpakken van dozen uit, aan onze verhuishulp Voor €29,- per uur komen studenten je helpen om de zware klus van verhuizen een stuk lichter te maken. Met elkaar ga je het hele huis door en werk je ruimte voor ruimte af. Goed om te weten: bij de klusservice arriveren studenten per fiets. Er is dus geen vervoer inbegrepen. Een verhuiswagen dient zelf gehuurd te worden. Ook de zolder opruimen is een klus voor onze klusservice. Veel mensen zien tegen het opruimen van de zolder op. En dat is niet voor niks, want vaak ligt er voor jaren aan spullen en ligt alles door elkaar. Daarbij kan het zelf ook lastig zijn om vaart te houden in het opruimen, omdat je aan veel spullen herinneringen hebt. Het is dan fijn als een objectief iemand door de spullen gaat, deze voor je sorteert en organiseert. Zodat je van een opgeruimde zolder kunt genieten en ook van de extra vrijgekomen ruimte!

Tuinhulp

Onze klusservice biedt ook hulp met klussen rond het huis. Een voorbeeld daarvan is de tuinhulp
Of er nu veel bladeren in de tuin liggen die opgeharkt moeten worden en daarna in de gft container verdwijnen, of dat er gras is wat dringend gemaaid moet worden.. dit zijn allemaal klussen die onder de klusservice vallen. En ook allemaal voor het scherpe tarief van €29,- per uur inclusief btw.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach