Regel nu jouw klushulp

Computerhulp aan huis

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4591 klushulpen in jouw regio

Last van een trage computer? Valt jouw internet thuis weg? Of lukt het niet om wifi in te stellen op de telefoon? Regel dan eenvoudig een Klushulp via Zoofy. Deze studenten weten als geen ander hoe ze dit voor jou zo kunnen fiksen. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

De computerhulp bij al uw computer, smartphone en televisie vragen

We leven in een digitale wereld. Dat brengt veel veranderingen met zich mee. De postbode verdwijnt uit ons straatbeeld. Er valt nog maar sporadisch post op je deurmat. Daarentegen loopt je mailbox over, vooral met mails van ongewenste afzenders. Een boek lees je net zo gemakkelijk op je tablet en met je laptop kun je op elke plek Netflixen en voor bijna alles is wel een handige app beschikbaar. Wel zo makkelijk als het allemaal goed werkt.

Wist je dat Nederland het hoogste percentage aan gebruikers van een tablet of laptop heeft en dat we vaker online zijn dan landens als België en Duitsland? Ruim driekwart van de Nederlandse bevolking gebruikt een laptop en ruim de helft gebruikt een laptop.
Gemiddeld heeft elke Nederlander liefst 3,6 apparaten met een scherm in huis. In dit getal zijn ook smartphones en E-readers opgenomen.
In 2018 maakte ruim 97% van de Nederlanders (vanaf 12 jaar) gebruik van internet en was 86% van deze gebruikers dagelijks online. Verder koopt 65% van de Nederlanders minstens een keer per maand iets via internet.

Studenten computerhulp, vaker nodig dan gedacht

Met een zo hoog gemiddeld aantal apparaten met een beeldscherm in huis komt er een moment dat je een verouderd of defect apparaat voor een nieuwe gaat vervangen. Bij de installatie komt meestal wel het een en ander kijken. Zoofy ondersteunt je graag wanneer je digitale hulp nodig hebt bij het installeren van een nieuw apparaat. Via Zoofy kun je namelijk snel en eenvoudig een studenten computerhulp vinden. Klussende studenten bieden hulp bij laptops en hulp bij tablets wanneer het jou eventjes niet lukt om je nieuwe apparaat te installeren. Het fijne wanneer je hulp bij de installatie van je nieuwe apparatuur krijgt, je het allemaal van een afstandje rustig kunt gadeslaan. Daardoor blijven, wanneer je er tenminste in geïnteresseerd bent, de handelingen en tips beter hangen.

Studentenhulp met apparatuurinstallatie 

Nadat de apparatuur is uitgepakt en de handleiding is doorgenomen, gaat jouw digitale hulp van start. De werkzaamheden kunnen varieeren. Denk aan zaken als het aansluiten van de bekabeling, het verbinden met de wifi, het downloaden van benodigde programma´s en apps, het aanmaken van een of meerdere gebruikersaccounts of het koppelen met andere apparatuur zoals (draadloze-) printers. Vuur tijdens de installatie gerust je vragen af op onze digitale hulp. Het zijn namelijk met ervaren klusstudenten met een passie voor IT. Deze geven je duidelijk en rustig uitleg en delen handige tips met je. Je vindt deze digitale hulp heel gemakkelijk bij Zoofy. Voor je het weet kun je van je nieuwe tablet, laptop, computer of printer gebruik maken en functioneert het probleemloos.

Een groot voordeel van een digitale hulp via Zoofy is dat je er niet de deur niet voor uithoeft. Onze computerhulp is ook helemaal niet duur. Een klushulp kost € 29,00 per uur. Dit uur word je altijd in rekening gebracht. Na dit uur wordt elk kwartier met je afgerekend. Fietsvoorrijkosten ben je niet verschuldigd. Regel daarom via Zoofy gemakkelijk en goedkoop een klushulp. Ook wanneer je met spoed je computer of laptop wilt laten nakijken, is Zoofy er voor je om je snel aan een klushulp te koppelen.

Hulp bij tablets

Een tablet behoort, zeker wanneer je kinderen hebt, bijna tot de standaard inboedel. Een tablet is een platte, rechthoekige computer met touchscreen, batterij en computerhardware. Een ideaal item, dat je over bij de hand hebt en ook nog eens multifunctioneel. Denk aan het spelen van spelletjes, het lezen van je mail, het terugkijken van een televisieprogramma of gebruik je tablet als kookboek tijdens het koken. Voor je er erg in hebt, loopt je tablet door al die programma´s, apps en downloads soms vast of lijkt helemaal niet meer te functioneren. Omdat je bijna niet zonder kunt is het fijn dat je via Zoofy heel snel op hulp bij tablets kunt rekenen. Onze klusstudent komt bij jou thuis onderzoeken wat de oorzaak van het probleem is. Er kan sprake zijn van een softwarematig probleem, maar misschien is er wel iets met de wifi of een router aan de hand.

Terwijl jij je handen voor andere zaken vrij hebt, onderwerpt een student je tablet, de wifi, bekabeling etcetera aan een nader onderzoek. Voor je het weet is het probleem, dat soms meerdere oorzaken kan hebben, weer opgelost dankzij de computerhulp door studenten. Denk aan een slecht reagerend touchscreen. Wanneer schoonmaken niet helpt, kun je een herstart overwegen. Wellicht is er sprake van een defect of slijtage. Wanneer je batterij snel leeg is, hoeft dat niet te betekenen dat deze is versleten. Vaak kun je energie besparen door zaken als helderheid, de energiebesparingsmodus of het verversen van apps op de achtergrond opnieuw in te (laten) stellen. Een digitale hulp via Zoofy checkt alle mogelijkheden.

Er zijn natuurlijk zaken die onze computerhulpen niet kunnen oplossen. Denk hierbij aan gebroken schermen of het vervangen van batterijen. Softwarematig is hun echter geen uitdaging te groot.

Hulp bij laptops

Het gebruik van een laptop is anders dan van een tablet. Vaak wordt een laptop gebruikt voor werk of studie en staat er een overvloed aan informatie op. Heel vervelend als je laptop dan plotseling vastloopt, erg traag wordt, het geheugen vol zit, je mail niet meer werkt of een back-up maken lukt niet. Met andere woorden, je wilt zo snel mogelijk weer over een snelle, goed functionerende laptop beschikken. Daarom brengt Zoofy jou snel met een student in aanraking, een prima oplossing voor je computerproblemen.

Zeker wanneer je je laptop heel intensief gebruikt, er veel programma´s op draaien en je laptop al wat ouder is, kunnen er op de achtergrond heel wat zaken minder goed gaan functioneren. Weet je hoe je een back-up moet maken? Heb je überhaupt al eens een back-up gemaakt? Heb je je browsegeschiedenis al eens gewist? Is je mappenstructuur wel de meest logische? Een computerhulp, die je via Zoofy regelt, neemt jouw laptop graag onderhanden. Heb je moeite om je draadloze printer aan je laptop te koppelen? Wil je je laptop weer naar fabrieksinstellingen terugzetten? Voor onze computerhulp door studenten eenvoudig op te lossen en dat voor het bijzonder aantrekkelijke uurtarief van maar € 29,00.

Materialen

Een klushulp heeft in het algemeen geen materialen bij zich. Normaal gesproken is zijn of haar uitgebreide IT-kennis voldoende om je tablet of laptop weer goed te laten functioneren. In overleg zijn hierover andere afspraken mogelijk. Je kunt dit het beste rechtstreeks met de klushulp regelen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af