Regel nu jouw klushulp

Rookmelders vervangen

Vanaf €59 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3135 klushulpen in jouw regio

Regel gemakkelijk en snel een klushulp bij jou in de buurt die binnen een mum van tijd jouw rookmelder vervangt. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
12 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Rookmelders laten vervangen bij jou thuis

Een rookmelder is onmisbaar voor de veiligheid in huis. 1 op de 63 woningen is in Nederland niet voldoende beveiligd tegen woningbrand. Dit kan komen doordat er geen goed werkende rookmelder aanwezig is, of zelfs helemaal geen rookmelder. Voorkom deze onveilige situatie in je huis en maak gebruik van onze voordelige klusservice. Voor een voordelig tarief van slechts €29,- per uur is het mogelijk om deze klus snel en vakkundig te laten klaren. Deze klusservice wordt door handige studenten uitgevoerd. Zij arriveren op de fiets, je betaalt dus geen voorrijkosten! Daarnaast zijn ze voor allerlei klussen zowel in als om het huis in te schakelen. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Rookmelder ophangen op deze locaties

Rookmelder ophangen in huis, een klus die je uit veiligheidsoverwegingen niet uit kunt stellen. Inspecteer je woning eens goed. Heb je op minimaal iedere verdieping een rookmelder hangen? Een rookmelder ophangen is altijd een goed idee op de zolderverdieping. Mocht er brand uitbreken op deze verdieping en ben je op een andere verdieping, bijvoorbeeld omdat je slaapt of aan het eten bent, dan waarschuwt de rookmelder je. Een rookmelder ophangen in het trappengat is een tweede plaats die erg verstandig is. Hierdoor is de rookmelder goed te horen in de rest van de woning. De rookmelder ophangen is daarnaast op de slaapverdieping essentieel. Door deze op de overloop op te hangen, is het geluid van de rookmelder voor alle aangrenzende slaapkamers goed te verstaan. De rookmelder ophangen in de keuken kan wellicht wel eens zorgen voor piepen als de aardappels aanbranden. Toch is de keuken een plaats waar ook veel brandgevaar aanwezig is, een rookmelder ophangen is hier geen overbodige luxe. Ook in de woonkamer en de hal worden vaak rookmelders opgehangen.
Is een rookmelder ophangen een klus waar je hulp bij gebruiken kunt? De redenen hiervoor kunnen divers zijn, tijdsbesparing bij jezelf, zelf de klus niet zien zitten of een vorm van hoogtevrees. Wat de reden ook is, je kunt bij ons de rookmelder laten ophangen.

Rekening houden met twee verschillende soorten rookmelders

Naast het belang van het frequent plaatsen van de rookmelders in huis, is het ook belangrijk om te weten welke twee soorten rookmelders er zijn. De soort heeft te maken met hoe de rookmelder bevestigd dient te worden en wat voor onderhoud dit vraagt.
Er zijn rookmelders die werken op batterijen. Deze rookmelders geven om de zoveel seconden een rood, knipperend lampje. Wat niet iedereen weet, is dat een rookmelder maar een bepaalde tijd veilig meegaat. De beste rookmelders hebben een levensduur van maximaal 10 jaar. Hierna zijn ze door stof, vuil en andere invloeden zo aangetast, dat de werking niet meer te garanderen is.
De rookmelder op batterijen zie je vooral in oude of gerenoveerde huizen. Het is belangrijk om bij dit type rookmelder de batterijen iedere drie maanden te laten vervangen. Het rode, knipperende licht kan namelijk een vals signaal afgeven, dit licht betekent niet dat altijd dat de rookmelder ook goed werkt.
In nieuwe huizen, als ook in flinke gerenoveerde oudere woningen, is sinds 2003 het andere type rookmelder verplicht gesteld. Deze werkt op netstroom. Anders als bij de rookmelder die op batterijen werkt, brandt er bij deze rookmelder een constant, groen lampje. Als je de rookmelder aanleggen op stroom eng vindt of niet weet hoe je dit doen, dan is de electrien er om je rookmelder voor jou te plaatsen een uitkomst. Dat is ook bij ons te regelen, zonder offertes maar wel snel en met iemand uit je buurt.

Kosten rookmelder vervangen

Wat kost een rookmelder vervangen? Is een rekensom die bij veel mensen in gedachten schiet, als het gaat over het vervangen van de rookmelders. Een rookmelder vervangen, dat is vast een flink tarief, denken veel mensen. De klushulp vervangt de rookmelders door het hele huis, voor het voordelige uurtarief van €29,00. Dit bedrag is inclusief btw! Ontdek ons veelzijdige aanbod op onze site Zoofy
Deze voordelige prijs maakt het mogelijk om de rookmelder vervangen door het hele huis heen aan te pakken. Hangt er ook één in de schuur? Laat de rookmelder vervangen in deze ruimte. Ga voor optimale veiligheid. De rookmelder vervangen is niet iets wat bij iedereen standaard op het prioriteitenlijstje staat. De fabrikant van de rookmelders heeft een vervang - of productiedatum op de rookmelder toegevoegd. De geheugensteun om te onthouden wanneer de rookmelder vervangen dient te worden. De rookmelder vervangen is iets wat sowieso om de tien jaar gebeuren moet. De vervangdatum staat vaak aan de zijkant of onderkant van de rookmelder. Oude huizen en rookmelders die er al lang hangen hebben deze productiedatum vaak op de onderkant staan. Woon je in een huis met veel rookmelders die op batterijen werken? Een rookmelder vervangen naar één die op netstroom werkt, kan je dan veel voordeel en veiligheid opleveren. Naast een rookmelder vervangen, is het ook verstandig om iedere drie maanden de rookmelder van onderhoud te voorzien. Vuil en stof hopen zich op, regelmatig de rookmelder schoonmaken draagt bij aan een betere werking.

Veelzijdig aanbod klussendienst

Naast het plaatsen van rookmelders of het vervangen, is de klussendienst met het scherpe tarief van €29,- nog voor meer klussen in te schakelen.
Kom je er bij de inspectie van de rookmelders achter dat de zolder toch echt meer uit rommel bestaat als je eerst dacht? Onze klushulp ruimt je zolder gegarandeerd keurig op. Dat scheelt veel werk. Blijk je ineens de kerstboom weer te kunnen vinden. Is het optuigen van de kerstboom een klus waar je erg tegenop ziet? De klushulp neemt het optuigen van de kerstboom uit je handen. Ook voor het scherpe tarief van €29,-!

Gras maaien en tuinhulp

Geen zin om het gras te maaien? En ziet de tuin er langzaam aan uit als een wildernis? Ook hiervoor is de klushulp in te schakelen,grasmaaien of onkruid wieden het kan allebei.
Bespaar jezelf tijd en moeite en laat deze klus door de klushulp van je overnemen.

IKEA montage service

Als je bij de IKEA bent wezen shoppen, komt het moment dat je thuis alle dozen leeg gaat halen. Dit is nog wel een klus die voor de meeste mensen lukt, maar dan komt de gebruiksaanwijzing erbij. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het monteren van meubels? De klusdienst heeft de Ikea kast of bed zo voor je gemonteerd

Klushulp per uur

Voor diverse klussen een klushulp per uur inhuren? Bij ons is het mogelijk tegen een voordelig tarief, zonder verborgen kosten en altijd met iemand die geen voorrijkosten rekent.

Andere klushulp klussen:

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af