Regel nu jouw klushulp

E-mail instellen

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3037 klushulpen in jouw regio

Hulp nodig bij het instellen van de e-mail? Boek via Zoofy eenvoudig een klushulp die kan helpen bij het instellen van het mailadres.

Regel nu jouw klushulp
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

E-mail laten instelllen door een computerhulp

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je e-mail, kun je de volgende stappen volgen:

  1. Open het programma of de app waarmee je e-mail wilt versturen en ontvangen, zoals Microsoft Outlook of de e-mailapp op je smartphone.

  2. Ga naar de instellingen van het programma of de app en zoek naar de optie voor het toevoegen van een nieuw e-mailaccount.

  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en volg de stappen om het account te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een verificatiecode ontvangt die je moet invoeren in het programma of de app.

  4. Nadat je het account hebt geverifieerd, kun je de instellingen voor het account aanpassen, zoals de serverinstellingen voor het versturen en ontvangen van e-mails en de opties voor notificaties en synchronisatie.

Als je problemen ondervindt bij het instellen van je e-mail. Hulp bij het aanmaken bij het instellen van e-mail aan huis of op afstand nodig? Bij onze klushulp kun je met computer of smartphone vragen terecht. Onze computerhulp kan goed helpen met het instellen van email op de laptop, mobiel of tablet. Via Zoofy regel je dit eenvoudig voor jezelf of voor een ander. De computerhulp komt langs wanneer het jou uitkomt.

Andere hulpen om te boeken

Auto wassen
kast monteren

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af