Regel nu jouw klushulp

IKEA montage service

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4198 klushulpen in jouw regio

Ideaal voor het monteren van een IKEA kast of andere meubels. Regel het zonder gedoe. Maak eenvoudig online een afspraak en schakel een klushulp in tegen een voordelig tarief. Een Klushulp is een handige student, klusjesman of gepensioneerde klusser.

Regel nu jouw klushulp
1645 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

IKEA montage service

Wie is er niet opgegroeid met de Zweedse balletjes van het Zweedse warenhuis? IKEA staat sinds jaar en dag bekend met hun goed geprijsde assortiment meubels. Van meubel accessoires, tot aan complete huisinrichting. Voor wat je in huis ook zoekt, kun je bij IKEA terecht. Maar wat als je nu even geen tijd of zin hebt om het IKEA meubelstuk in elkaar te zetten? Dan is er nu de IKEA montage service van Zoofy.

Kosten IKEA montage service

Wanneer je je IKEA meubels in elkaar wil laten zetten kun je nu dus kiezen voor de Klushulp montage service van Zoofy. Deze montage service, is gemakkelijk online te boeken op de datum dat het jou uit komt en ook nog eens scherp geprijsd. IKEA montage service kosten beginnen vanaf een tarief van 29 euro per uur. Kies je voor een zaterdag of zondag dan ligt dit tarief wat hoger. En kun je echt niet wachten? Dan kun je kiezen voor het spoedtarief van €44 per uur. Dan matchen we je aan een klushulp om jouw IKEA meubel dezelfde dag nog te monteren.

Boek nu een klushulp

Kosten IKEA montage service via Zoofy

De duur van het monteren is afhankelijk van het meubelstuk dat je koopt bij IKEA. Je kan je voorstellen dat een IKEA bed monteren sneller gaat, dan de bekende IKEA pax kast met bijvoorbeeld glazen schuifdeuren. Prachtige kast, maar je bent er wel even mee bezig. Met een klushulp van Zoofy kun jij voor gemak kiezen en tijd besparen, wanneer je dus gebruik maakt van onze IKEA montage service. Voor een tarief van €35 per uur, heb jij die IKEA kast, bank of bed, binnen een mum van tijd voor een prikkie in elkaar laten zetten.

Kies voor gemal en laat jouw pax kast, IKEA kast, bed of bank in elkaar door de klushulpen van Zoofy. Kies de IKEA montage service klus in het categorie overzicht. Staat jouw IKEA montage klus er niet bij? Of wil je een IKEA meubel laten demonteren? Kies dan voor de IKEA montage service op deze pagina.

Zoofy montage service

Zoofy staat reeds bekend als dé aanbieder van klushulpen voor het verrichten van allerhande werken en taken in en rondom het huis. Ook als je op zoek bent naar een goede IKEA montage service ben je bij ons aan het juiste adres. Maar waarom zou je nu zo'n werk aan een Zoofy klus hulp over moeten laten, en welke service kan je verwachten? Klaar om het antwoord te ontdekken? Lees dan snel verder!

De IKEA montage service van Zoofy: méér dan gewoon meubilair opbouwen!

Bij Zoofy ben je aan het juiste adres als je een IKEA montage service zoekt die efficiënt te werk gaat. Hieronder enkele van de troeven van onze gedreven klushulpen:

1. Doelgericht werken bij elke IKEA bouwpakket

IKEA is één van de grootste merken ter wereld op het vlak van meubilair en inrichting. Als koper kan je daar echter enkel optimaal van genieten als je nieuwe bed, kast of ander meubelstuk ook daadwerkelijk op de juiste manier wordt opgebouwd. Een Zoofy klushulp beschikt over alle nodige efficiëntie, inzicht om jouw IKEA meubelstuk snel en zonder problemen in elkaar te zetten. Hij of Zijn doet dit namelijk meerdere keren per dag of week en is er een echte expert in. Van de klushulp mag je verwachten dat er doelgericht en vlot gewerkt wordt, zodat je binnen de kortste keren van een prachtig IKEA meubel kan genieten!

2. Technisch inzicht voor een goed resultaat

We weten allemaal dat het in elkaar steken van een bed of kast heel wat technisch inzicht en vaardigheden vereist. Als je het gevoel hebt dat je daar zelf niet over beschikt, dan kan je altijd het werk over laten aan een Zoofy klus hulp! Deze is technisch onderbouwd, kan het stappenplan van IKEA zelf goed volgen en garandeert daarmee een mooi resultaat. Je bent ook altijd zeker dat alle onderdelen van het bouwpakket ook daadwerkelijk juist worden gebruikt, zodat het resultaat je alle beloofde comfort en de juiste look brengt!

3. Voordelige kosten IKEA montage service

Nog een belangrijk voordeel van een IKEA montage service? Het voordelige tarief natuurlijk! Het in elkaar steken van een IKEA meubelstuk vergt veel tijd en energie, zeker als het gaat om een bed of grote kast. Je kan jezelf echter heel wat energie en tijd besparen, als je het werk voor een scherpe prijs door een klushulp laat doen. Voor slechts 29 euro per uur zit je meubel binnen de kortste keren goed in elkaar. 

4. Flexibele en gemotiveerde studenten staan voor je klaar

Ten slotte kan je bij Zoofy zeker zijn van ervaren en betrouwbare werkkrachten die gemotiveerd aan de montage klus uitvoeren, en dit ook tot in de kleinste details afwerken. Door het inschakelen van een klushulp kan je rekenen op een flexibele werkkracht, waardoor je tijdens het weekend of na de werkuren je IKEA bed of kast in elkaar kunt laten zetten. Doordat het werk met een vriendelijke lach en een gezonde dosis motivatie wordt uitgevoerd, geniet je ten slotte ook nog eens meer van het resultaat!

Kortom, een IKEA montage service van Zoofy is dé oplossing als je jouw nieuwe IKEA bed, kast of eender welk ander meubelstuk snel in elkaar wilt laten zetten. Ontdek de vele mogelijkheden bij de IKEA montage dienst van Zoofy en geniet van een prachtig en duurzaam resultaat!

Nog méér redenen om op de IKEA montage service van Zoofy te vertrouwen!

Ben je al overtuigd van de meerwaarde van een IKEA montage, handig en efficiënt door een Zoofy klus hulp uitgevoerd? Het wordt nog beter! Bij Zoofy geniet je van enkele interessante bijkomende voordelen, waardoor je zonder zorgen je volgende IKEA meubel in elkaar kunt laten zetten.

- Zoofy Garantiepakket

Bescherm je klus en kies voor zekerheid met het garantiepakket van Zoofy. Voor slechts €3,95 is jouw IKEA montage klus beschermd. Gaat er onverhoopt iets mis, dan regelt Zoofy gratis het herstel. Meer over het garantiepakket kun je lezen op zoofy.nl/garantie.

- Betrouwbare klushulpen

Daarbij kan je zeker zijn van een goede reputatie en een goede service. Zoofy heeft immers al 200.000 mensen geholpen bij het verrichten van allerhande werkjes in en rondom het huis. En dat imago geeft je ongetwijfeld meer vertrouwen in jouw klushulp!

- Een uitstekende rating door klanten

Ook krijgen onze klushulpen een uitstekende waardering van voorgaande klanten. De gemiddelde score is 9,2 op tien. Met andere woorden, elke keer opnieuw ben je zeker van een goed werk dat precies de resultaten oplevert die je verwacht!

- Geen onaangename, extra financiële verrassingen

Ten slotte betaal je bij Zoofy ook geen voorfietskosten voor je klus hulp. Een standaard professional vraagt vaak nogal wat extra geld als voorrijkosten, bovenop het standaard tarief per uur of project. Zoofy valt je daar echter niet mee lastig, en maakt de IKEA montage service voor jou dan ook op financieel vlak een stuk interessanter.

Kortom, de IKEA montage service van Zoofy is precies wat je nodig hebt voor het monteren van je nieuwe kast, bed of dressing. Laat je IKEA montage over aan een gedreven klushulp en voor je het weet is jouw slaapkamer, woonkamer of keuken prachtig ingericht!

Zoofy doet ook andere werkjes voor jou!

Is het bouwen van je IKEA meubel achter de rug, maar heb je nog andere taakjes die maar niet afgewerkt raken? Dan heb je geluk: Zoofy kan je helpen bij een breed takenpakket, zolang het maar werkjes zijn die in of rondom het huis moeten gebeuren.

Wil je je tuin onderhouden, zodat die er in de lente en zomer een beetje verzorgd uitziet? Misschien heb je wel al lang een nieuwe deurbel liggen, maar moet je die nog altijd laten installeren? Wat doe je als je je zolder wilt opruimen, maar je elke keer als je er binnenstapt overweldigd bent door de hoeveelheid aan spullen?

Wat het geval ook mag zijn, Zoofy kan je als geen ander helpen om het werk tot een goed einde te brengen. Zoek het taakje dat je wilt laten doen en vraag meteen een vakman of klus hulp aan. Binnen de kortste keren word je geholpen, en krijgen je wooncomfort én de uitstraling van je interieur een flinke boost!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af