Regel nu jouw vakman

IKEA montage service

Vanaf €29 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 461 klushulpen bij jou in de buurt

Ideaal voor het monteren van een IKEA kast of andere meubels. Regel het zonder gedoe. Maak eenvoudig online een afspraak en schakel een klushulp in tegen een voordelig tarief.

Regel nu jouw vakman
58 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

IKEA montage service

Wie is er niet opgegroeid met de Zweedse balletjes van het Zweedse warenhuis? IKEA staat sinds jaar en dag bekend met hun goed geprijsde assortiment meubels. Van meubel accessoires, tot aan complete huisinrichting. Voor wat je in huis ook zoekt, kun je bij IKEA terecht. Maar ook voor IKEA meubel montage service.

Kosten IKEA montage service

Wanneer je je IKEA meubels in elkaar wil laten zetten kun je bij ze terecht voor de montage service van IKEA. Deze montage service, is in tegenstelling tot hun producten, pittig geprijsd. IKEA montage service kosten beginnen vanaf een tarief van 49 euro. Dit bedrag ben je al kwijt voordat er begonnen is aan de klus. Daar komt nog een bedrag van 20% van het waardebedrag van de nieuw aangeschafte IKEA meubel bovenop.

Boek nu een klushulp

Kosten IKEA montage service via Zoofy

Je kunt dan wel nagaan dat de prijs van die pax kast in elkaar zetten flink kan oplopen. Met een klushulp van Zoofy ben je goedkoper uit wanneer je gebruik maakt van onze IKEA montage service. Voor een tarief van €28 per uur, heb jij die IKEA kast of bank, binnen een mum van tijd voor een prikkie in elkaar laten zetten.

Of je nou een pax kast, IKEA kast, bed of bank in elkaar wil laten zetten, bij onze klushulpen zit je aan het juiste adres. Kies de IKEA montage service klus in het categorie overzicht. Staat jouw IKEA montage klus er niet bij? Of wil je een IKEA meubel laten demonteren? Kies dan voor de IKEA montage service op deze pagina.

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af